R E K L A M A

Samsung GT-S7580
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 181 do 190.
44,3% 
 32,2% 
 23,5% 
Alaaa
1.Jak na tą cenę jest bardzo dobry kupiłam w X-kom w Warszawie.
2.Kupiłam w niedziele 3 sierpnia bateria była do mniejszej połowy dziś jest środa godzina 21:30 i prawie jest zużyta.Więc jak na razie dobrze trzyma ,podładuje jak cała się zużyje.
3.Przez te 3 dni nie zauważyłam żadnych negatywnych rzeczy praktycznie na razie nie wchodziłam do internetu lecz dzwoniłam i rozmawiałam,robiłam zdjęcia i nie mam nic do zarzucenia.
4.Na chwilę obecną polecam go.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Aug 2014, 21:08
Michu
Telefon bardzo dobry jak nma swoją cenę, polecam. Aparaty dobrze robią zdjęcia, nie zacina się, aplikacje działają bez zastrzeżeń.
.free.aero2.net.pl | 02 Aug 2014, 13:08

andrzejek1122
Jeśli chodzi o te tańsze telefony to on spisuje się dość dobrze. Zawiodłem się trochę aparatem i... wyświetlaczem. Dziwnie wyglądają kolory które wyświetla, biel nie jest taka śnieżno biała. Poza tym telefon jest nowy a już ma 3 martwe piksele. Ogólnie chodzi płynnie i szybko ale szału nie ma
.opera-mini.net | 02 Aug 2014, 10:08
galaxy
uprzejmie informuję,że bateria trzyma 4-5 dni spokojnie chyba,że ktoś robi z telefonu playstation!
.internetia.net.pl | 31 Jul 2014, 21:07

kundelek
Po pół roku użytkowania nadal nie mam zastrzeżeń do telefonu. W tej cenie nic lepszego się nie znajdzie. Nawet konkurencyjna najtańsza Lumia oszczędza na autofokusie i doświetleniu led. Tu to wszystko jest na dzień dobry. Chyba jeden z bardziej udanych tanich Samsungów,jakie ostatnio się ukazały na rynku. Oczywiście za tą cenę są pewne mankamenty. No, ale za 500zł nie można wymagać cudów.
.dynamic.chello.pl | 25 Jul 2014, 01:07
Kazik
Pisze już drugą opinie o tym telefoniku i dalej jest bardzo dobrze użytkuje już go ponad 2 miechy i istotne wady to 4-5 razy się zresetował tak po prostu ktoś do mnie dzwoni a on wtedy się resetował tak było 3 razy ale włączył się szybko działał płynnie odrazy internet po prostu torpeda nie gram w gry ale nie za bardzo dale rade na gta 3 i tym podobnie graficznie ale da je rade filmy i zdjęcia są jak na 5 aparat boskie jestem tym zachwycony jego wielozadaniowość jest na dobrym poziomie daje rade szybko przeskakuje z aplikacji np. fb yt od razu filmik leci muzyka no tu to mnie nie zadowolił co prawda jest soundalive do udoskonalania utwrów ale to i tak słaby telefon muzyczny. Telefon POLECAM !!!!
.sanok.biz | 25 Jul 2014, 00:07
NajlepszeOpinie
Telefon bardzo dobry
1. lampa błyskowa
2. android
3. szybki internet
4. pogoda
5. mapy google
6. jest tani
To najlepszy telefon jaki miałem. Jeżeli chcesz mieć tani i dobry telefon to wybierz ten.
.dynamic.mm.pl | 14 Jul 2014, 11:07
Patryk
Witam, kupiłem dziś SG Trend Plus, i po kilku godzinach użytkowania telefon sprawuje się znakomicie. Interfejs jest płynny i aplikacje również działają bez ścin. Ogólnie polecam , fajny telefonik. ;)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Jul 2014, 14:07
QwErT
Zakupiłem Trenda niestety ... Telefon który zakupiłem bardzo się ciął , nawet przy najprostrzych appkach , następny problem to nie mogłem z nikim się dogadać , zasięg był a rozłaczało . Gdy poszedł na serwis okazało się wadą fabryczną telefonu kupiłem telefon i stoi na gwarancji kilka dni po kupnie . Nie jestem zadowolony
.timplus.net | 07 Jul 2014, 10:07
Gepard1922
Telefon mam już 3 miesiące, działa bardzo płynnie nawet przy dużej ilości włączonych aplikacji. Po zainstalowaniu odpowiednich aplikacji telefon odtwarza płynnie nawet filmy w full hd
.ip.netia.com.pl | 02 Jul 2014, 20:07

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 181 do 190.