R E K L A M A

Samsung GT-S7580
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 1 do 10.
44,3% 
 32,2% 
 23,5% 
Camillo
To najgorszy telefon, jaki miałem w swoim życiu. Po kilku miesiącach od zakupu zaczął się niemiłosiernie zacinać, zdjęcia robi fatalne, bateria to jakiś żart. Jedyny plus to chyba jego poręczność i zdaje się, że całkiem niezły dźwięk. Kupiłem go dobrych kilka lat temu, teraz używałem jako przejściowy pomiędzy zepsuciem się baterii mojego Xiaomi Mi 5, a kupnem One Plusa 6, który z powodu problemów z niedostępnością wybranego koloru szedł do mnie 3 miesiące z Gearbesta, więc te kilka miesięcy z Tren Plusem to dla mnie istna gehenna i obiecałem sobie, że jak tylko odbiorę paczkę z One Plusem, to tego rozwalę o chodnik i nagram to, aby dać upust mojej frustracji, gdyż ten telefon jest takim mułem, mimo czyszczenia pamięci, że nie nadaje się do niczego.
.147.41.208 | 05 Mar 2019, 20:03
Thm
Po roku ciężko było z niego korzystać. I nie było nie wiadomo ile aplikacji
.tvk.torun.pl | 16 May 2018, 21:05

mietła
Mam go 2 miesiące, jest dobry, ale mogłoby być więcej ramu oraz romu, ale i tak działa. Opinia Pozytywna.
.play-internet.pl | 20 Feb 2018, 14:02
ScandinvianQueen
Telefon mam już dobre 4 lata (z drobną przerwą na Sony Xperię) i co mogę o nim powiedzieć podzieliłam na plusy i minusy. Tak więc plusy:
+ komfortowy kształt. Mam naprawdę duże dłonie jak na kobietę i bardzo ciężko obsługuje mi się wszystkie kompaktowe urządzenia, a ten nie sprawia mi dużych problemów
+ dobry i trwały wyświetlacz. Ilości upadków na różne powierzchnie z różnych wysokości nie jestem wstanie zliczyć, a szybka pękła dopiero po 3 latach ekstremalnego użytkowania i upadku na... kamienie, a to i tak mało znacząca ryska między głośnikiem, a ramą (nawet na ekran nie wchodzi)
+ wygląd. Moim zdaniem jest uroczy, a te "stare i wypukłe" ikonki dodają uroku
.giga-komputer.pl | 10 Nov 2017, 00:11

Adrian
Telefon dobry chociaz juz swoje lata ma za soba. Ktos nizej pisal ze telefon sie zacinal majac tylko messengera fb i gg zainstalowanego a wyzej jakis spec (chyba z bazaru bo takie umiejetnosci) mowi mu ze fb i messenger biora 500mb romu, to ile one zajmuja nie ma nic do wydajnosci jesli sa one uruchomione i sa zaladowane w pamieci RAM to robi roznice gdyz telefon nie ma jej zbyt duzo. Chetnie bym chcial zobaczyc miny moderatorow gdy przegladaja takie brednie w opiniach
.bb.sky.com | 02 Nov 2017, 15:11
pawcio53
Do dwóch lat działał dosyć dobrze.
Obecnie na minus-często się laguje
-samoczynnie wyłącza apki,np.nawigacje
-bateria szybko pada
-słabo radzi sobie w internecie
Na plus to,że jest dość odporny na upadki,bardzo dobrze leży w ręce no i to,że po 5 latach ekran nie jest praktycznie porysowany.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 Aug 2017, 12:08
mk
""mimo że miałem zainstalowany tylko Messenger, FB Lite, GG i Tapatalk""

To nie "tylko", a "AŻ". Messenger i FB zajmują 500 MB. A ktoś pisze że "tylko". Kiedys w kompie 512 RAM i 1 MHz to było coś. Kupmy sobie seicento czy matiza i wymagajmy od niego komfortu dużego auta. [...]
.toya.net.pl | 05 Aug 2017, 14:08
light
Witam,
Telefon ma od 3 lat od firmy play.
Telefon strasznie zacina po czasie 2-3 miesięcy.Pamięc 4gb to mało ale ok.Ale ramu jak na androida to jest za mało. To był mój pierwszy smartfon.Nastepny razem kupie nokie lub Microsoft.Bo telefony Samsung jak beznadziejne.
Pozdrawiam
.play-internet.pl | 25 Jun 2017, 11:06
krStn
Telefon spoko jak na tą cenę mało RAM i Gb ale jest spoko a i ten telefon POSIADA żyroskop!!! Wiem bo go używam.
Zatem prawdopodobnie mylisz żyroskop z akcelerometrem, o co łatwo, bo miewaja podobne funkcje. Samsung w żadnej ze specyfikacji nie podawał i nie podaje żyroskopu, przykro mi. Pozdrawiam. (jf)
.mk-net.info | 21 May 2017, 13:05
QbaX
Telefon jest bardzo dobry.
Trochę mały RAM.
Jeżeli telefon czasami się wiesza polecam aplikację APUS.
Jak za ta cenę naprawdę warto
POLECAM!!!
.centertel.pl | 19 Mar 2017, 08:03

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 1 do 10.