R E K L A M A

Samsung GT-S7580
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 201 do 210.
44,3% 
 32,2% 
 23,5% 
aishia1990
Jak dla mnie super, działa wszystko szybko, aparat dla mnie rewelacja, wychwycił na zdjęciu takie szczegóły, które mój zwykły aparat 12mpx zrobił niewyraźnie, a w porównaniu do poprzedniej komórki to w ogóle super, super kolory ma ten telefon i bardzo dobry ram, bo większość telefonów ma tylko 512 ramu, co do gier to nie gram w wielkie gry, ale wszystkie co ja chciałam zadziałały ;)Internet też działa bez problemu, oczywiście jeśli się za dużo kart nie otworzy. Polecam;)
.omi.pl | 22 May 2014, 22:05
Daniello
Witam, mam ten model telefonu od 2 miesięcy, kupiłem go wtedy w internecie za 500zł, i do tej pory nie mam większych zastrzeżeń, w sam raz dla osób które szukają pierwszego dotykowego telefonu, ja takim użytkownikiem akurat jestem - i wszystko jest zrozumiałe, aparat nie najwyższej jakości, ale solidny,mam tylko czasami problemy w przeglądaniu stron interenetowych, ale to raczej szczegół, ogólnie polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 May 2014, 11:05

mpj
Plusy
- do tej ceny wszystko okej co powinno być i ładne, wszystko co ma być do tej ceny na dobrze skrojony model

Minusy
- sam Android (nie wysoka stabilność - taki mamy system - itp.)
- zaskakująco słaba bateria?! (cały dzień - do poranka - wytrwa ale bez synchronizacji) - wie ktoś coś na ten temat?
- przy słabym sygnale sieci - gubi się - też dziwne?! (tu lepiej radzi sobie Sony i o niebo lepiej Nokia ( testowane w tym samym pokoju)
- półka Xperii J nic więcej - może - pewnie więcej funkcjonalności i siły, ale w użyciu podobnie

generalnie max czwórka - ale ze wskazaniem, że telefon ten wart co najwyżej 30 zeta przy zakupie/wymianie - dla niewymagających - opcja tzw. budżetowa
.ip.netia.com.pl | 21 May 2014, 10:05
St.
Witam! Ja też kupiłem Samsunga GT- S7580. Wszystko byłoby w miarę OK, ale brak podstawowej opcji, oszczędzania energii.
.204.182.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 19 May 2014, 13:05

Kercia
Witam ;)
Telefon ma parę minusów, ale jestem z niego bardzo zadowolona
Plusy:
a) świetny aparat
b) lampa błyskowa
c) prosty w obsłudze
d) cena
e) świetnie mieści się w ręce
Wady:
a) krótko trzyma baterię
b) zacina się przy wielu włączonych aplikacjach (jeżeli jednak będziemy na bieżąco je zamykać, telefon śmiga bardzo dobrze)
Ogólnie bardzo jestem z niego zadowolona.
.zapnet-isp.net | 18 May 2014, 16:05
Majolo Maniaczka
Hejj wszystkim :D
Kupiłam Galaxy Trenda na mikołajki ( wiecie, rodzice dali hajsy a ja poszłam do sklepu. ) Myślałam, że będzie to dobry zakup. Czytałam wcześniej wiele o tym telefonie i przeważnie były to pozytywne opinie. Więc przekonana , że będę posiadaczką fajnego smartfona poleciałam do sklepu. Niestety telefon nie spełnił swoich oczekiwań ;c Wytrzymał całe 3 miesiące ! ( powalający wynik
.tktelekom.pl | 18 May 2014, 03:05
mattroot
Telefon mam od około 2 tygodni i - szczerze mówiąc - zostałem mile zaskoczony. Telefon działa płynnie, wiesza się tylko przy POTĘŻNYM obciążeniu, ale przeżyje bez restartu. Bateria trzyma od 12h przy intensywnym używaniu do 24 przy mało intensywnym. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia, na wideo też nie można narzekać. Jakość dźwięku przy słuchaniu muzyki jest jak na telefon tej klasy zadziwiająca. Sam telefon jest wykonany bardzo solidnie, lecz tylna klapka szybko się rysuje. Jest jeszcze kilka minusów - brak NFC i TouchWiz, który jest bardzo ciężki i zamula cały telefon, lecz ja od razu zainstalowałem Smart Launchera i telefon działa stabilnie. Ewentualnie można zmienjć tryb touchwiz na Ułatwienia, to też rozwiąże problem. Pamięć wewnętrzna nie jest największa, ale zawsze można ją rozszerzyć. Podsumowując - zdecydowanie POLECAM ten telefon wszystkim, którzy nie chcą płacić za dużo za telefon. Pozdrawiam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 May 2014, 22:05
zady77
Telefon można kupić za 460 zł nowy. W tej cenie nie ma nic innego porównywalnego. A to wszystko dzięki temu, że stary trend był słaby. Dwie największe wady (kiepski jednordzeniowy procesor i brak nagrywania w hd) w trendzie plus zlikwidowali. Ale opinie o starym trendzie dalej zostały i jak się szuka opinii o trendzie plus to "znawcy" mylą z trendem i opinie są negatywne. Z tego powodu ludzie zrażają się do trenda plusa i go nie kupują, a dzięki temu cena jest atrakcyjna. (cena trenda i trenda plusa są takie same, a w plusie dostajemy dwurdzeniowy procesor)
Teraz coś o samym telefonie. Jak na tę klasę cenową telefon jest naprawdę świetny. Wszystko dobrze spasowane, telefon bardzo wydajny, ekran bardzo dobry, zdjęcia robi bardzo dobre, bateria jak na smartfon ok. Nie ma się do czego doczepić, chyba że ktoś porównuje z dużo droższymi telefonami, ale gdzie sens takiego porównania. Udał się samsungowi ten telefon, to chyba jedyny plus faktycznie poprawiony. Gorąco polecam.

Pozdrawiam.
Zadowolony użytkownik, który przekopał pół internetu, żeby znaleźć telefon ze stosunkiem cena/jakość - 5/5
P.S Jeśli szukacie opinii i recenzji tego telefonu to na zagranicznych stronach jest dużo testów.
.204.135.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 12 May 2014, 10:05
Szander
Mam telefon od około 2-3 tygodni i jestem zadowolona... Zacina się tylko przy wielu włączonych aplikacjach. Jest prosty w użytkowaniu i po jednym dniu powinno się już ogarniać aplikacje i nie tylko... Aparat robi przyzwoite zdjęcia i chyba oczywiste jest to, że tylna kamerka robi je lepszej jakości. Bateria (jak w większości smartfonów) nie trzyma bardzo długo. Ja ją ładuję co 1-2 dni przy długim użytkowaniu... Jestem zadowolona z zakupu telefonu i szczerze polecam kupno, ponieważ jest naprawdę przyzwoity ;D
.swietojanska.net | 11 May 2014, 19:05
telefonik
Bardzo fajny telefon! Specyfikacja nie zachwyca ale działa
świetnie! Bateria do wytrzymania ale mogłoby być trochę więcej.
W kategorii telefonów do 800 zł mój numer jeden.

Gorąco polecam!
.dynamic.chello.pl | 11 May 2014, 19:05

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 201 do 210.