R E K L A M A

Samsung GT-S7580
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 161 do 170.
44,3% 
 32,2% 
 23,5% 
sxewarrior
Jestem zadowolony.Telefon czasami muli jak to Android ale generalnie nie ma tragedii.Można odinstalować aplikacje,których się nie używa,plus nie ładować jakichś zbędnych gier,zdjęć itp.Ja tak nie robię bo po prostu nie gram w gry ;)

Bateria na 3G trzyma jakieś dwa dni.Gdy wyłączyłem 3G czas pracy baterii wydłużył się do czterech dni.
Zdjęcia bardzo fajne,myślę że 5mpx tutaj nam w zupełności wystarcza.Telefon bardzo budżetowy,nowy kupiłem za 400 złotych.

Ogólnie polecam :)
.adsl.inetia.pl | 02 Nov 2014, 12:11
sebo
telefon z plusa
mam go 5 miesięcy i to jest GENIALNY telefon, nie zacina się, nie muli czy coś w tym stylu, nie gubi zasięgu, super 5-megapikselowy aparat robi świetne zdjęcia, bardzo dobry głośnik i ten do rozmów i ten do muzy, jedyny minus to bateria, trzyma 1-2 dni, poza tym super telefon.
Bardzo serdecznie polecam
.pl | 01 Nov 2014, 17:11

gościula
Telefon beznadziejny !
Wielokrotnie samoistnie mi się wyłączył. Czasami podczas pracy, czasami kiedy nie był obciążony. Raz zaspałem do pracy, bo dziad się w nocy wyłączył i już nie włączył. Potrafi pokazywać 60% baterii- a po 2 godzinach wyłącza się z rozładowania-mimo nieużywania.
Aparat słaby- ale telefon jest tani więc nie ma czego oczekiwać.
Bateria- padaka- znika w oczach. Przez noc traci do 10%- mimo iż lezy nieużywany.
Dla nastolatka- może się sprawdzić- nic poza tym.
.radionet.info.pl | 25 Oct 2014, 17:10
Zakus
Witam, Użytkuje ten tel kilka tygodni.. Demonem prędkości to on nie jest ale do podstawowego użytku ujdzie. Jedyna rzeczą co Mnie najbardziej niepokoi to jest wyświetlacz.. widziałem na własne oczy jak wypada on z ręki z dość niewielkiej wysokości na kostkę i po ekranie..(nie był to mój tel. lecz znajomego). Da się nim normalnie dzwonić itd. ale wygląda fatalnie. Jest fatalnie zaprojektowany gdy spada na ekran, który jest niegodnej samsunga jakości.

Podsumowując:

Wady:
-wyślizguje się z ręki
-bardzo ale to bardzo delikatny ekran

to najbardziej niepokojące Mnie rzeczy..

Zalety:
- całkiem dobry aparat(daje rade)
-android (czy tam nakładka) działa płynnie i posiada wiele fajnych wbudowanych właściwości jak czyszczenie RAM'u itd. czego w poprzednim smarphonie nie zaobserwowałem.

- wyświetlacz dobrze radzi sobie w słońcu
- lampa błyskowa(jako latarka) super świeci.
Wygodne wyjmowanie karty bez wył tel.(jednak później i tak trzeba zrobić reset żeby odczytał kartę).

Gdyby firma samsung postarała się bardziej z Tym bardzo słabym ekranem który jest słabiutki... byłbym bardzo zadowolony. ;)

Jeżeli ktoś uważa na telefon i nie wykonuje z nim żadnych prac fizycznych to polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Oct 2014, 18:10

Dzejdzej
Opinie o tym modelu? Proszę (telefony kupione w T-Mobile):
1) Bateria - jak większości modeli z tej półki, trzyma dosyć krótko. Z włączonym odbiorem poczty i rozmowami trzeba często ładować w ciągu dnia, a na pewno co wieczór
2) Aplikacja poczty (nie mówię o gmailu) jest okrojona z jednej bardzo istotnej funkcji. Pozostawiania odebranych wiadomości na telefonie. To spowodowało, że zachowuje się ona, jak przy konfiguracji imap, a nie pop3. Jeśli użytkownik ma na laptopie skonfigurowanego Thunderbirda, czy innego klienta, który po pobraniu poczty kasuje wiadomości z serwera np.: po 24 h, to to się automatycznie odwzoruje w telefonie. Czyt. maile będą tylko z ostatnich 24h
3) Dosyć często zdarza się telefon zgłasza błędne hasło mimo, że nie było ono zmieniane. Po np restarcie telefonu wszystko wraca do normy.
4) Zdarza się, że głośniczek w słuchawce nagle zacznie cicho pracować. Tak jakby został on przyciszony. Ledwo słychać rozmówcę. Tylko restart telefonu pomaga.
5) Zdarza się też, że głośność przychodzących połączeń też nagle się zmniejsza do nieakceptowalnego poziomu. Dopiero restart pomaga.
6) I największa wada (która na tą chwilę wydaje się być problemem w sieci T-Mobile): podczas rozmów pomiędzy abonentami sieci T-Mobile głos rozmówcy brzmi bardzo metalicznie. Często głos zanika tak, jakby było się na granicy zasięgu. Nie mówiąc o dziwnych zgrzytach. Tego efektu nie ma gdy z SGTP wykonam połączenie do innej sieci. Testy wykazały, że to może być problem w kompatybilności usługi HD Voice z SGTP.
.181.99.250 | 09 Oct 2014, 09:10
kolo
Moja opinia na temat tego telefonu jest pozytywna. Jest to świetny telefon który przypadł mi do gustu. Nie zacina się nawet facebook nie zamula . Robi bardzo ładne zdjęcia filmy też są dobrej jakości. Lampy błyskowej można użyć jako latarki co zaliczam do plusów . Można na nim oglądać filmy z you tube jest bardzo głośny , można też na nim rozmawiać przez skype użyć jako routera wifi ma on praktycznie wszystko GPS jest świetny bardzo dokładny szybko namierza . Można też nim sterować za pomocą komputera włączając w ustawieniach zdalna kontrola więc gdy się zgubi można zawsze go namierzyć. Ten telefon jak dla mnie jest prawie idealny godny polecenia.
.centertel.pl | 24 Sep 2014, 16:09
DoReMi
Według mnie, jest to dobry smartfon w przystępnej cenie. Sprawuje się bez zarzutu - mam go od 5 miesięcy. Nie tnie się, nie restartuje - jak u niektórych użytkowników. Plus za duży wyświetlacz, wyraziste kolory oraz płynne działanie. Ma wszystko, czego mi trzeba :)
.dynamic.gprs.plus.pl | 10 Sep 2014, 00:09
eLGi
Jeśli macie facebooka, odinstalujcie go. Telefon chodzi wtedy 200x lepiej, a wersja przeglądarkowa spełnia praktycznie te same funkcje a nie zamula ramu ;)
.124.126.116.rybnet.pl | 09 Sep 2014, 21:09
Luki
Świetny telefonik. Używam go głównie do rozmów i robienia zdjęć.
Przy takim użytkowaniu bateria spokojnie trzyma kilka dni.
Telefon dobrze leży w dłoni i ma optymalny ekran.
.183.135.151.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 03 Sep 2014, 20:09
shadowman
Andrzej- ten RAM to taki ni pies, ni wydra, coś na kształt świdra;) Tutaj nie zawsze działa takie "normalne" sumowanie, np. jedna kość 1GB RAM niekoniecznie będzie działać jak 3 takie 1x512 + 2x256.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Sep 2014, 20:09

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 161 do 170.