R E K L A M A

Samsung Galaxy S IV
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 121 do 130.
46,1% 
 25,7% 
 28,3% 
Szajsung
Nie polecam.Tnie sie nawet jak wysłya sie sms'a.Ogólnie telefon jest beznadziejny.
.150.152.78.internetia.net.pl | 10 Apr 2014, 16:04
aga
Polecam samsunga s 4. Również byłam posiadaczką s2 ponad dwa lata dałam go mamie i nadal służy. S4 jest super szybka bateria jak w każdym smartphone trzyma tyle ile używasz telefonu nawigacji WiFi itp Jestem mega zadowolona spełnił moje oczekiwania jak i S2. Czytalam te negatywne opinie i rzeczywiście ludzie nie mają tego telefonu albo piszą na zlecenie konkurencji.
.cm-4-1b.dynamic.ziggo.nl | 10 Apr 2014, 13:04

Mati
Telefon jest bdb. jak na swoją cenę (nw po co się spinacie, skoro cena robi swoje, wtf ludzie). Telefo mam od jakiegoś czasu i szczerze nie narzekam na nic. Jak wam nie pasuje to że piksele czy ekran rozdzielczość to kupcie sobie lepszy nw SONY Z1 czy Galaxy S4. Ale na prawdę polecam ten telefon bateria jest dobra ale mogła by być lepsza (to chyba największy minus tego).
.75.63.78 | 09 Apr 2014, 14:04
Vanilla
Po zżyciu się z moim s2 (który nigdy nie zawiódł) postanowiłam zakupić s4. Absolutnie nie żałuję tej decyzji. Mocna bateria, fantastyczny aparat, zero przycięć a wyświetlacz bajka :) LTE również łapie bez problemu :) zdecydowanie polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Apr 2014, 11:04

paolo
Witam galaxy s4 użytkuje od tygodnia,po przeczytaniu tylu negatywnych opinii o tym telefonie miałem lekkie obawy co do niego:) ale jak się okazało telefon jest rewelacyjny:)nie gubi zasięgu mimo że mieszkam w małej miejscowości(używam tylko zasięgu GSM sieć Orange). Ekran jest rewelacyjny, bateria trzyma mi dobre 2 dni bez żadnego problemu:)Tym którzy się zastanawiają nad jego kupnem szczerze polecam:)ja jestem bardzo zadowolony z jego kupna pozdrawiam:)
.238.179.58 | 07 Apr 2014, 20:04
reso303
Witam, od kilku dni posiadam S4, wczoraj bylem na grilu kilkanaście km poza miastem - telefon gubi zasięg i trzeba ręcznie rejestrować. Chyba nie muszę tłumaczyć, ze zasieg w telefonie to sprawa priorytetowa. Długo się wstrzymywałem z zakupem aż do momentu jak moja stara komórka zaczęła odmawiać posłuszeństwa. Poczułem się na maxa oszukany, niech to będzie nauczka na przyszłość;(
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Mar 2014, 10:03
Andrzej
Witam. S IV ma również (podobnie jak nowy S5 )czujnik Halla. (źródło: internet)
Kiedyś (1,5 roku temu)w mailu do mgsm.pl wspominałem, że warto umieścić info w danych lub uwagach czy dany smartfon obsługuje funkcję host USB. Przyznano mi rację i...
I nadal informacja jest umieszczana w dodatkowych, o ile producent podaje. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Mar 2014, 11:03
decik
Niestety porażka na całej linii, zaczynając od kiepskiej bateri kończąc na słabej jakości obudowy jak i samego wyswietlacza. Od patrzenia w ekranik dłuzszą chwile oczy zaczynają boleć, podobno tak samo jest w S3. Zawiodłem się na firmie samsung, mimo ze od lat byłem jej fanem, ale model S4 im po prostu nie wypalił, a ludzie którzy go chwalą po prostu kłamią, bo telefon jest fatalny.
Jedni preferują blondynki, inni szarlotkę. W tym wypadku jesteś szczęśliwcem, bo smartfona bez problemu sprzedasz za sensowna sumkę, a dokładając niewiele będziesz mógł zakupić telefon swoich marzeń. Ludzie nie kłamią - mają po prostu inne od Twoich potrzeby i kryteria oceny. (jf)
.232.218.155.krosoft.pl | 27 Mar 2014, 08:03
marta
Witam. Nie rozumiem, naprawde nierozumiem osób, które tak krytykują ten model. Moim zdaniem albo nie posiadacie tego telefonu albo po prostu nie umiecie sie nim obsługiwać. Nie ma żadnych problemów z siecią czy z zasięgiem natomiast co do baterii - wiadomo, to zależy od tego z czego korzystamy na naszym telefonie. To nie jest laptop, nie zapominajmy o tym, chociaż wiemy ze przy tym modelu komputer nam jest nie potrzebny, ale to nadal jest telefon, ale duzo ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy. Moze za pare lat bedziemy mieć wytrzymalsze baterie jak na nasze potrzeby. Wiecie co? Moim zdaniem jezeli posiadacze Samsunga Galaxy S4 nie sa zadowoleni z baterii, czy z niewiadomych mi przyczyn sa niezadowoleni z tego modelu, niech sie przezucą na komputer stacjonarny, bo moim zdaniem nie pojęli na dzien dzisiejszy, ze maja do czynienia z super smartfonem, dla ktorych ich dzialanie i funkcjonalnosc sa nieznane. Telefon super, polecam wszystkim znajacym definicje słowa smartfon. Nie zamieniłabym na nic innego. Polecam wszystkim znającym sie na dzisiejszych trendach i ich definicjach. Ja nie mam nic do zazucenia mojemu Samsungowi Galaxy S4. Gorąco polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Mar 2014, 22:03
remy666
Zmienilam z iphon s5 na samsung s4. Dziwie sie tymi wszystkimi negatywnymi opiniami!?! Jestem ogromnie zadowolona z samsunga! Zadnych problemow. Bateria trzyma dlugo. Jest odporny na stluczenia. Rozdzielczosc ekranu swietna. Dzwiek niesamowity. Moglabym tak wymieniac bez konca plusy. Czekam z niecierpliwoscia na s5!
.215.224.217.getinternet.no | 22 Mar 2014, 08:03

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 121 do 130.