R E K L A M A

Samsung Galaxy S IV
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 141 do 150.
46,1% 
 25,7% 
 28,3% 
arystoteles
Ludzie nie rozumie tych waszych narzekań na s4, ja posiadam ten tel juz jakiś czas i naprawdę nie miałem z nim jeszcze żadnego problemu,nie rozumie tych co gubi im zasięg,bo ja czy jadę samochodem czy nie to jeszcze naprawdę ani razu mi nie zgubić bił,ani razu się nie zawiesił,czasem jakieś drobne lagi ale to normalne w samsunga.Ja z czystym sumieniem polecam ten tel każdemu.Pozdrawiam
.10.84.108 | 09 Feb 2014, 09:02
Fini
Mam telefon o 4 miesięcy, nie gubi żadnego zasięgu, nie zwiesza się, ani zacina - bateria trzyma doskonale. Telefon się nie rysuje, bo nim nie rzucam, ani nie wrzucam do torby, tylko nosze w kieszeni. Stylistyka może wydawać się tania, aczkolwiek olbrzymi ekran, który zajmuje prawie cały przedni panel mówi samo za siebie. Sprzęt działa płynnie, pamięci wystarcza (przy zakupie dostałem kartę 16GB). I co najważniejsze nie rozłącza mi połączeń (a miałam tak wcześniej), szybko łączy i dobrze przez niego słychać :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Feb 2014, 10:02

marcio007
Telefon jest istną porażką. Używałem go ponad miesiąc i powiem wam, że tak słabego telefonu w takiej cenie nie widziałem. Telefon to istna tragedia. Po 1 tygodniu gubił zasięg oraz bardzo strasznie się rysował. Po 2 tygodniach już chciałem go wyrzucić na bruk, ale mówię dotrwam. Telefon strasznie się przegrzewał (gorzej niż xperia z). Po 4 tygodniach byłem nim tak zdenerwowany, ze powróciłem do sony xperia z. Tak jak działa tamten telefon to istna bajka, a że miałem już wszystkie Samsungi s poczynając od s1 do s4, to zmieniłem na sony i dobrze zrobiłem. S4 jest jednym wielkim przereklamowanym szmelcfonem i po tym jak sie zraziłem do Samsunga już nigdy żadnego nie kupię. Polecam zainwestować w telefony klasę wyżej sony to bardzo dobra i kreatywnie robiąca smartfony. Moim pierwszym smartfonem po samsungu była z i wierzcie na tych telefonach się nie zawiedziecie.
Wiesz co to jest reklama porównawcza? Pewnie tak, przynajmniej od strony praktycznej. Spróbuj ją ograniczyć, proszę, bo następnym razem możemy po prostu nie puścić tekstu. Tu piszemy o tym smartfonie, a o Xperii Z na karcie Xperii Z. Taki będę edukacyjny ostrzegawczo. (jf)
.toya.net.pl | 23 Jan 2014, 23:01
KRYSTYNA
Witam, mam Samsunga s4 od 4 mięsięcy, zakupiony w Szwajcarii, użytkowany w Austrii. Wygląd super, długo użytkowałam Samsunga s2(SAME PLUSY) dziś niestety musiałam oddać swój telefon do naprawy. Telefon na początku gubił tylko siec, musiałam ręcznie ustawiać połączenie z siecią. Od tygodnia zaczął się wyłączać, przy próbie włączenia znowu się wyłączał. Bateria zaczęła puchnąć a dziś telefon przy probie uruchomienia pokazał komunikat, że nie ma karty sieciowej. Za dużo tego było, miałam problem ze znalezieniem serwisu. Na szczęście sklep przyjął telefon do naprawy, ale musiałam zapłacić 25 euro za wysyłkę telefonu do serwisu Samsunga. WIELKA PORAŻKA
.adsl.highway.telekom.at | 23 Jan 2014, 16:01

sushi1
niestety ale faktem jest że SIV jest gorszy technicznie od SIII,gubi zsięg i nie można się dodzwonić, czasami jest komunikat że ktoś ma wył.telefon albo nie ma takiego numeru itp.kiepska jakość materiałów bo nigdy nie spotkałam się z tym żeby metal tak szybko się dała zarysować.../chodzi o tę środkową obwódkę bo mimo że mam ochronkę to w torebce sie rysuje tak jakbym tam nosiła gwozdzie dodatkowo a nie normalne rzeczy...
teraz szukam całej obudowy ponieważ jestem estetką i telefon póki co wyglada na zużyty a nie na 2m-czny
.dynamic.chello.pl | 19 Jan 2014, 22:01
klaus
Plastiki jakos przezylem. Wyswietlacz moze byc. Najbardziej irytujace to problemy z siecia ! Doprowadza mnie to do szewskiej pasji. Takiego zlomu jak s4 nie mialem nigdy ! Telefon lezy przy mnie w pracy. Pelny zasieg i... telefon do kolegi obok od szefa czemu od godziny mam wylaczony telefon ! Ten telefon to porazka !
.gizycko.mm.pl | 19 Jan 2014, 10:01
Kalina
Mam telefon od pięciu miesięcy. Nie jest tak, że moja opinia jest jednoznacznie negatywna. Oczywiście niezaprzeczalnie telefon ma swoje zalety: jest bardzo wydajny, ma znakomity wyświetlacz (ja osobiście bardzo lubię nasycone żywe kolory i ten rodzaj wyświetlacza jest cudowny), który zapewnia doskonały obraz pod każdym kątem patrzenia, robi bardzo dobre zdjęcia i ma całkiem przyjazny interface... ALE... Prawda jest taka, że ma poważne minusy.
- Po pierwsze: gubienie zasięgu, problem z logowaniem się do sieci po zmianie nadajnika, full zasięg, a jednocześnie smsy że ktoś próbował się dodzwonić to norma. Potwierdzam to i niestety trochę uprzykrza to życie. Poza tym zauważyłam, że jak piszę smsa, to czasem jest problem żeby się do mnie dodzwonić. Nie wiem z czego to wynika.
- Po drugie: jakość wykonania... Nie wiem jak Wam, ale mnie bardzo zależy aby mój telefon był ładny i w dobrym stanie. Wcześniej używałam S3 i S2. Też były plastikowe, ale zupełnie mi to nie przeszkadzało, a drobne zarysowania obudowy nie psuły tak bardzo ogólnego wyglądu telefonu. Inaczej jest w S 4. Nie narażam telefonu na jakieś przesadne tortury, ale normalnie go użytkuję i po kilku miesiącach wygląda okropnie. Myślę, że nie chodzi o to żeby naklejać milion folii, kupować bumpery itd, bo to odbiera frajdę z użytkowania i designu telefonu, więc oczekuję, żeby mój telefon był choć trochę odporny na czynniki zewnętrzne, a tutaj KLOPS. Ta "metalowa" ramka dookoła wyświetlacza nie jest tak naprawdę wykonana z metalu, ale z plastiku powleczonego metaliczną farbą. Naprawdę wystarczy leciutkie otarcie, aby ta srebrna farba odprysnęła, co wygląda bardzo nieestetycznie. Plastikowa tylna klapka mi zupełnie nie przeszkadza, uważam, że to nawet dobre rozwiązanie, bo kiedy telefon upadnie "na plecki", przynajmniej nie stłucze się tylny panel tak jak w xperii z. Plastik jest bardzo elastyczny i trudno go uszkodzić, choć oczywiście bardzo łatwo się matowi i rysuje.
- Po trzecie: głośnik umiejscowiony z tyłu to nie jest dobre rozwiązanie - kiedy chcę puścić muzykę z głośnika muszę szukać dla telefonu jakiejś podpórki, aby głośnik nie przylegał do blatu. Lepszy byłby z boku. Nie zmienia to jednak faktu, że gra wyraźnie, czysto i głośni. Słychać nawet leciutki bas :)
- Po czwarte: użytkownicy lubiący słuchać mp3 na telefonie mogą być rozczarowani odtwarzaczem, bo choć ma dosyć dobre efekty dla dźwięku, nie umywa się do ipoda lub walkmana w telefonach appla i sony.
- Po piate: telefon dosyć mocno się nagrzewa. Ja nie doświadczyłam z tego powodu żadnych problemów z działaniem telefonu, ale czasem aż parzy i boję się, aby coś w nim się nie zepsuło z powodu tak wysokiej temperatury. Może to tylko moja paranoja... ;)
- Po szóste: sterowanie gestem bardzo, ale to bardzo przereklamowane - jak dla mnie bardziej utrudnia korzystanie z telefonu niż ułatwia :)Na przykład mogę przewijać zdjęcia gestem dłoni nad ekranem, ale na miłość boską, przecież mogę to też zrobić palcem...
- Po siódme: Niezbyt wygodne pisanie smsów - literki są bardzo maluteńkie i nawet dla kobiecej ręki może to być kłopotliwe. Pisanie w orientacji poziomej jest lepsze, bo przyciski są szersze, ale za to nie widzimy zbyt wiele tekstu nad klawiaturą.
- Po ósme: Przeskok z S2 na S3 był duży. Dało się odczuć postęp. Przejście z S3 na S4 jest rozczarowujące i nie daje aż tak wiele satysfakcji. Jasne, procesor czterordzeniowy itd ale... w normalnym użytkowaniu (bez wymagających gier), naprawdę się tego nie odczuwa.
- Po dziewiąte (i ostatnie): Telefon samodzielnie się resetuje, co wkurza, zwłaszcza gdy zajmuję się akurat czymś ważnym.
- Podsumowując: PO 5 miesiącach sprzedaję (choć nie wiem czy znajdę chętnego, bo telefon podniszczony, a do tego ogólnie jest bardzo mało chętnych na używki S4). Kupuję Xperię Z, choć mam mnóstwo obaw... Pozdrawiam wszystkich :)
.internetdsl.tpnet.pl | 14 Jan 2014, 13:01
sławek
Czytając Wasze opinie mam wrażenie,że Samsung specjalnie dla mnie zrobił S4(jeden egzemplarz)-a dla reszty miłośników smartfonów wyklepał młotkiem. Jaki zasięg ma niby on gubić?Ja jeżdżę,chodzę,biegam i od trzech m-cy ani razu nie zgubił sieci.Płynnie wszystko działa-Bateria trzyma ponad dwa dni jeśli tylko korzystam z telefonu i kilka razy dziennie po parę minut z internetu-to że plastik z tyłu to bardzo dobrze bo już mi upadł i bez śladu-wcześniej miałem HTC z aluminiową obudową i po upadku było duże wgniecenie.Myślę że byłoby dobrze ,gdyby na temat S4 wypowiadali się Ci co go mają a nie Ci co może by i chcieli ale z jakichś powodów nie mając go krytykują bezpodstawnie.
.static.chello.pl | 07 Jan 2014, 14:01
Adaś
Na plastik nic nie poradze ale jezeli chodzi o wydajnosc i szybkosc pracy polecam model gt-i9505. Exynos nie udal sie w tym modelu. A i plusem w snapdragonie jest predkosc LTE.
Pozdrawiam
.pl | 04 Jan 2014, 16:01
ada
Wystarczy ustawić RĘCZNIE operatora np; plus lub orange i zasięg jest idealny. Podczas automatycznego wyboru sieci, faktycznie są problemy z przełączaniem między nadajnikami. Korzystam z playa tam gdzie nie ma zasięgu plus najczęściej ma orange bądź play i odwrotnie, wnioskując z tego mam najlepszy zasięg. Wcześniej posiadałem też LG i tam to dopiero były siupy, po zmianie operatora zasięg się wyświetlał a korzystać z telefonu się nie dało.
.50.238.34 | 03 Jan 2014, 12:01

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 141 do 150.