R E K L A M A

Samsung Galaxy S IV
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 111 do 120.
46,1% 
 25,7% 
 28,3% 
robergt
Przesiadłem się z Motorola RAZR XT910. Konsensus jest taki - Samsung na tle Motki to shit jakich mało. SGS ma tylko jedną przewagę na nad Motką - bateria. W sofcie motki widać jednak rekę googla - jest o niebo bardziej funkcjonalny. Niby to android i to android (używałem SGS jeszcze z andkiem 4.1) ale to nie to samo. Wracam do Motoroli, mimo ze ma starszy hardware lub przesiąde się na nexusa 5.
Jedno jest pewne nigdy więcej żadnego szajsunga!
.internetdsl.tpnet.pl | 02 Jun 2014, 14:06
Tomasz
Muszę polecić sprzęt. Po długich poszukiwaniach, skłoniłem się do tego modelu. Korzystam zazwyczaj z prostych możliwości telefonu i takowe jak najbardziej zaspokaja.
Są też pewne minus: przy 3 wiadomości sms w ciągu pisanej wiad., zmienia na MMS. Zdecydowanie nie jest to w porządku, jeśli ktoś korzysta z pakietów. Z tej trzeba pobrać inną aplikację do pisana smsów. Również bateria mogłaby trzymać lepiej.
Poza tym bardzo prosty, intuicyjny i bdb wykonany.
.9.53.181 | 18 May 2014, 19:05

s4
Mam go już od jakiegoś czasu i zupełnie nie wiem skąd się biorą te złe opinie na jego temat. Chyba piszą je ludzie którzy nigdy nie mieli z tym telefonem dłuższej styczności albo na prośbę konkurencji.
Nic się nie zacina, wszystko płynnie działa, aparat robi na prawdę dobre zdjęcia, spełnił wszystkie moje oczekiwania, nic negatywnego nie mogę na jego temat powiedzieć.
Szczerze polecam :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 May 2014, 15:05
SamsungS4
Witam.
Mam ten telefon trochę czasu i mogę o nim powiedzieć wiele pozytywnych rzeczy. W sumie same pozytywy, aparat super, nie zacina się, bateria wytrzymuje około 2 dni( co się dziwić przy tak dobrym i dużym wyświetlaczu), muzyka na jak najwyższym poziomie ;)
.czarnet.pl | 12 May 2014, 17:05

Voytec87
Korzystam równolegle z S4 i Xperia Z I musze powiedzieć że obydwa telefony sprawdzają się na podobnym poziomie i jest to poziom najwyższy! Żadnych problemów z prędkością a bateria wytrzymuje na podobnym poziomie. S4 ma S-View które bardzo przypadło mi do gustu ale za to Xperia jest o klasę lepiej wykonana. Bateria, działanie systemu w obydwu telefonach bardzo podobnie.
.ibd.gtsenergis.pl | 11 May 2014, 12:05
moregun
Korzystałem z tego serwisu przed zakupem s4 więc jestem winny krótkiej notki. Najbardziej minie ciekawiła bateria w takim tel. Przesiadłem sie z klawiszowca dla którego 5 dni to nie problem i tego mi potrzeba - a więc S4 - bawiąc się i grając 1,5-2 dób wytrzyma, lekko net i troszke gierki to 3 doby a bez WiFi, netu i gps TYLKO kilka tel dziennie i kilka smsów - 4 doby.
Zainstalowałem Automape i śmiga jak żaden inny gps(potęzny procesor radzi sobie błyskawicznie) - zaoszczędziłem kilka stówek na kupnie gpsa
.244.214.37 | 10 May 2014, 15:05
seba
Telefon po prostu super. Ocena 10 na 10, pozdrawiam uzytkownikow.
.17.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl | 07 May 2014, 11:05
lex
Telefonik Samsung s4 posiadam od października i jestem z niego bardzo zadowolony.
Zakupiony w polskim sklepie :)
.adsl.inetia.pl | 26 Apr 2014, 14:04
I love SGS4
ten telefon jest mega kocham go i nie wiem co ludzie w nim widzą złego... dla mnie ten telefon jest lepszy niż niejeden Iphone bo testowałem 5s i byłem nim bardzo ale to bardzo zawiedziony tak samo było w przypadku Z1 denny niedopracowany telefon z niby wodoodpornego materiału i co? własnie... gdy chciałem faktycznie wypróbować jego możliwości czyli Z1 wrzyciłem go do wanny,. Ekran podziałał 5 sek i się wyłączył gdy go odwiozłem do naprawy stwierdzili moją winę i nie chcieli dac odszkodowania nawet jesli miałem gwarancję na 2 lata...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Apr 2014, 18:04
artekOSD
Odnośnie wypowiedzi użytkownika (reso303) w sprawie zasięgu !
Posiadam ten telefon od dłuższego czasu pracuje w miejscu gdzie nie ma kompletnie zasięgu ale gdy wejdziesz w opcje sieci komórkowych wybierzesz Operatorzy sieci wyszuka ci automatycznie operatorów wybierasz operatora który ci się pojawi bo play czy plus ma zasięg praktycznie wszędzie ja mam w play telefon swój i miałem problem z zasiegiem w pracy ale gdy użyłem tej opcji pojawił mi się plus wcisnałem plus połączyło mi i mam Play (plus) zasięg jest tak samo możesz ustawić wybór sieci na 2g tylko wtedy masz wieksze prawdopodobieństwo że złapie zasięg w gorszych miejscach .
A reszta tych wypowiedzi negatywnych to tak jak wspomniano albo nie posiadają ci ludzie tych telefonów albo nie wiem ...
Smsy się tną przy wysyłaniu ?
.dolsat.pl | 11 Apr 2014, 19:04

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 111 do 120.