R E K L A M A

Redmi Note 8T
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 71. Pokazuję od 1 do 10.
45,1% 
 32,4% 
 22,5% 
Cymby
Przesiadka z Redmi Note 5 ai i żałuję,bardzo słaby mikrofon,zdjęcia też bez szału,filmy nagrane w 1080p 60 FPS są zamazane
.22.227.175 | 18 Oct 2020, 20:10
Mario
Szału nie robi w porównaniu do Xiaomi redmi note 4x 3/32 - to tylko aparat lepszy jest w note 8t, lepiej było naprawić 3 letniego 4x niż kupować nowy 8t, rozczarował mnie ten telefon.
.160.156.31 | 05 Oct 2020, 22:10

Derios
Dla Wszystkich osób co nie działają im powiadomienia na ekranie blokady.
Wejdźcie w ustawienia -> powiadomienia domyślnie jest Android zaznaczcie MUDI to pierwsze od lewej i będą działać.
O połączeniach/wiadomościach.
.254.206.185 | 02 Oct 2020, 18:10
ŁDZ
@Mac
W takim razie to Ty masz wadliwy sprzęt, ale nie można sugerować w opiniach dla ogółu że telefon nie wyświetla powiadomień na zablokowanym ekranie bo ktoś uwierzy że to wada wszystkich Redmi Note 8T.
.110.116.106 | 28 Sep 2020, 11:09

KrisR
Xiaomi redmi note 8T -
Telefon niestety posiada kilka wad i zalet.

Zalety:
Wyświetlacz - dobrze widać w słońcu (jasność 100%) w porównaniu np z Motorolą One.
Gps radzi sobie całkiem dobrze bez internetu i google - dokładna lokalizacja.
Bateria dłużej trzyma niż w Motoroli można wyciągnąć 10 godz na włączonym ekranie (65-70% jasność ekranu), a zdarza się i więcej.
Złącze słuchawkowe.

Wady:
Dużą wadą jest bardzo słabo świecąca latarka, dużo, dużo gorzej niż w Motoroli, a w starszym modelu Redmi 6 latarka świeci super.
Wadą też jest wystający aparat, oryginalne etui jest OK bo ma dodatkowy rant wzdłuż obiektywów chroniąc częściowo przed zarysowaniem. Kupując inne etui trzeba koniecznie na to zwrócić uwagę, porysowane szkło aparatu to niestety gorsza jakość zdjęć.
Spada prędkość internetu wifi np: bez bluetooth jest powiedzmy 40Mb/s, gdy włączy się bluetooth (tyko włączone), spada do powiedzmy 25Mb/s, trudno to dokładnie sprawdzić. Pomiary powtarzane wiele razy. U wielu osób jest jeszcze gorzej, a dużo osób korzysta z wifi i bluetooth jednocześnie.

Uwagi:
Jak dla mnie wyjście słuchawkowe na dole nie jest dobrym rozwiązaniem, u góry jest dużo wygodniejsze, kwestia gustu.
Regulacja ekranu tryb nocny w Redmi 6 działa OK, natomiast tu na min. białe tło jest z dużym odcieniem czerwieni, niestety już nie zmniejszy.
Statystyki baterii pokazują tylko ostatnie 24 godz, a nie całość od pełnego naładowania baterii.
Można zainstalować alternatywne aplikacje.

Ogólnie polecam ten model, teraz w cenie 600zł
.225.132.50 | 27 Sep 2020, 17:09
Mac
Kolego poniżej. Nie używam smartfonów od wczoraj i umiem używać ustawień w telefonie. Gdybym nie umiał ustawić powiadomień ekranu blokady to nie miałbym żadnych a nie tylko nt. połączeń, prawda? Powiadomienia o smsach, viber, whatsapp itp. były. Gdyby to była kwestia odblokowania powiadomień na ekranie blokady to ich również by nie było.
PS. Polska to kraj drugiego a nie pierwszego świata, sprawdź sobie w google ten termin (Alfred Sauvy).
.173.147.122 | 26 Sep 2020, 20:09
ŁDZ
Telefon bardzo dobry, wystarczy się znać na telefonach aby wszystko ustawić po swojemu i wszystkie fabryczne ustawienia pozmieniać a unikniemy komentarzy w stylu - ''Nie ma powiadomień o połączeniach na ekranie blokady. Trzeba odblokować i dopiero wtedy widać czy ktoś dzwonił''.

Telefon bardzo dobry, elegancki. Czytnik linii papilarnych działa idealnie, wadą jest mało dzwonków do wyboru, i to chyba największa wada Xiaomi, reszta wad opisywanych w opiniach to problemy pierwszego świata wynikające z niewłaściwego użytkowania telefonu i jego ustawień.

Dla poprzednika:

Ustawienia - powiadomienia - telefon - powiadomienia ekranu blokady (włączyć)!
.110.116.106 | 26 Sep 2020, 14:09
Mac
Nie ma powiadomień o połączeniach na ekranie blokady. Trzeba odblokować i dopiero wtedy widać czy ktoś dzwonił. Nie ma i tyle, tak sobie Xiaomi wymyśliło, że usunęli jedną z najbardziej podstawowych funkcji. Próbowałem wszystkich ustawień, wszystko było włączone i powiadomienia SMS, Viber, Whatsapp itp. są a tych najważniejszych nie ma. Zwróciłem do sklepu. Subiektywnie trochę ciężki.
.173.147.122 | 25 Sep 2020, 21:09
ja
Brak diody powiadomień oraz brak jakiegokolwiek powiadomienia (paska) o połączeniach na zablokowanym ekranie dyskwalifikuje telefon. Poza tym ciężki. Brak nagrywania rozmów. Tel.do zwrotu.
.173.147.122 | 24 Sep 2020, 08:09
Dana
Na zablokowanym ekranie pokazują się powiadomienia z komunikatorów i sms ale tych najważniejszych o połączeniach przychodzących brak więc telefon do wymiany.
.173.147.122 | 21 Sep 2020, 22:09

Wszystkich opinii: 71. Pokazuję od 1 do 10.