R E K L A M A

Redmi Note 8T
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 62. Pokazuję od 31 do 40.
48,4% 
 30,6% 
 21,0% 
cedar
Telefon bardzo stracił przy zabraniu aplikacji MIUI Contacts and
dialer oraz MIUI Messaging. Zostały zastąpione z powodu problemów prawnych ociężałymi Googlowskimi.
Można to naprawić przez wgranie alternatywnego antroida Xiaomi.eu ale komu by się chciało flashować nowy telefon ?
Brak diody powiadomień w porównaniu z Note 8
Wiele aplikacji nie działa poprawnie.
Na plus NFC i aparat.
Sprzętowo super, oprogramowanie do bani
Czy kupiłbym telefon po raz drugi - Nie.
.235.177.108 | 30 Apr 2020, 22:04
Klasky
Posiadam ten telefon już od 5 miesięcy. Na początku było w porządku, od jakiegoś czasu telefon się zacina. Aparat jest bardzo dobry, natomiast nie zapisują się wszystkie zdjęcia. Od 2 dni mam problem, bo żadna aplikacja nie chce się ładować, po czym telefon się zacina i trzeba go wyłączyć, ponieważ nic nie da się zrobić.
.221.89.19 | 30 Apr 2020, 13:04

Antoni
Z telefonu jestem raczej zadowolony, ale są też pewne wady, telefon jest gruby, podczas ładowania jest problem z odtwarzaniem muzyki i parę innych. Telefon dobrze leży w ręce, mam go od ponad 2 miesięcy i działa poprawnie, chociaż na początku miałem z nim małe problemy.
.60.138.249 | 30 Mar 2020, 17:03
Anixx
Telefon po 2 miesiącach użytkowania zaczyna się ścinać oraz zawieszać. Aparat jest bardzo średni . Lepiej jeden a porządny. Telefon oceniam na 6.5
.155.112.2 | 21 Mar 2020, 23:03

Omlet
Opinia po dwóch miesiącach użytkowania
Telefon jest bardzo specyficzny, czasami działa naprawdę dobrze, a czasami załamuje się jego działaniem. Jednego razu sie nagrzewa znikąd, na przykład teraz pisze ta opinie nic nie mam w tle i telefon jest nagrzany; czasami gram w wymagające gry i jest tylko lekko nagrzany, nie działa wifi i bluetooth jednocześnie. Na plus NFC, duży ekran, pojemna bateria, wytrzymałosć (spadł mi pare razy), aparaty -na ogól polecam telefon, bo podejrzewam, ze po aktualizacjach poprawi sie parę blędów.
.190.122.106 | 13 Mar 2020, 20:03
Posiadacz
Wszyscy skupiają się na zaletach, więc może ja postaram się napisać obiektywnie wady urządzenia. Wyświetlacz: Wypada przeciętnie. Samsung czy LG ma ładniejsze, bardziej nasycone i ostrzejsze kolory. Moduł GPS: Niestety nieprecyzyjny. Jak robisz zdjęcia w teranie, to telefon potrafi przypisać adres ulicy, która znajduje się kilkadziesiąt metrów dalej. Aparat: 5 aparatów, 48 Mpix to tylko marketingowa papka. Zdjęcia są Ok, ale nic ponadto. Innych większych wad smartfona nie znalazłem. Czy jestem zadowolony z telefonu? Tak. Czy poleciłbym każdemu bez wahania jego zakup? Niekoniecznie. Zwłaszcza malkontentom którzy czepiają się o każdy szczegół. Ogólnie jednak to przyzwoity telefon z dobrym procesorem i mocną baterią. Jeśli nie musisz mieć wszystkiego naj, to na pewno się nie rozczarujesz.
.248.139.13 | 10 Mar 2020, 11:03
Adrianna
Telefon rewelacja, robi ładne zdjęcia, daje użytkownikowi naprawdę bardzo dużo możliwości personalizacji, a do tego bateria trzyma cały dzień przy używaniu go praktycznie cały czas i tutaj mam na myśli granie z słuchaniem w tle youtube czy oglądanie seriali. Nie zawiesza się przy dużej ilości zainstalowanych aplikacji oraz nie czuje też żadnego spowolnienia systemu, gdy korzystam z wielu aplikacji naraz. Filmy na tym telefonie ogląda się naprawdę dobrze. Przez dużą ilość negatywnych opinii zastanawiałam się czy faktycznie warto kupić ten telefon jednak uważam, że to była dobra decyzja, ponieważ niczego mi w nim nie brakuje, działa sprawnie a do tego jest bardzo ładny. Mój model to 4/128GB
.173.254.48 | 26 Feb 2020, 17:02
Jacek
Jeden z gorszych telefonów jakie miałem. Opinia po 4 miesiącach używania. Czasem muli, czasem miewa problemy internetem, włączona transmisja danych a niby internetu brak wtedy trzeba w panelach sterowaniach wyczyścić pamięć i ponownie właczyć wyłączyć transmisje danych iwtedy internet znów działa. Bateria bardzo średnia niby duża pojemność ale mocno jest zżerana podczas korzystania z telefonu. Gdy telefon wygaszony to niechce go wybudzić odciskiem palca przez czytnik lini
.160.156.23 | 26 Feb 2020, 15:02
majka420
Mam telefon od 2 tygodni i działa wszystko świetnie. Szybkie uruchamianie aplikacji, NFC działa rewelacyjnie, szybciutkie ładowanie baterii.
Mały problem tylko po aktualizacji do MIUI 11 ikona WiFi reaguje z opóźnieniem także nie polecam aktualizacji bo nic nie wnosi
.238.66.5 | 16 Feb 2020, 12:02
Olo
Wcześniej posiadałem HTC hatceki, lg-ki, hujałeje, i dwa soniacze gdzie ostatnim był xz1. Xz1 jeszcze na gwarancji przestał ładować, a głośniki trzeszczały. Redmi 8T mam od stycznia i choć xz1 wrociłam z serwisu, wciąż jestem z redmi. Faktem jest że praca z redmi jest zauważalnie wolniejsza niż z xz1, ale wszystko działa płynnie i to wystarcza żeby się nie wkurzać gdy nagle musisz wysłać szybki przelew. Zaskoczeniem jest fakt, że redmi po aktualizacji do 11.0.3 od razu w t-mobile zaczął obsługiwać Volte i vowifi i działa to świetnie. Zasięg lepszy niż xz1. Głośnik głośniejszy niż xz1, może jakość dźwięku bez wodotrysków z głośnika, ale żadnych niepokojących trzask ów. Ciekawostką jest fakt, że redmi obsługuje bez problemu aptx o czym nie pisze nawet producent. Przewagą xz1 jest obudowa (trwałość) oraz wodoodporność. Ekran praktycznie tak samo jak w xz1, jednak w redmi automatyczna regulacja znacznie lepiej i szybciej działa. W xz1 gdy ktoś dzwoni nie jesteś w stanie zobaczyć kto bo ekran z zablokowanego telefonu rozjaśni się po 30 sekundach. Zdjęcia w Sony bliższe rzeczywistości, jednak w trybie ręcznym w redmi zrobisz także świetne. Z odcisku palca nie korzystam, gdyż nie chcę by ktokolwiek miał jego wzór. W trybie Volte nie wyskakuje żadna ikonka tak jak przy vowifi, a mimo to działa. Za cenę 800 zł to dobry telefon. Nigdy nie byłem przekonany do siałomi, jednak widzę że jakość jest na dość wysokim poziomie, oppo przy nim to zabawka z odpustu.
.64.33.157 | 14 Feb 2020, 19:02

Wszystkich opinii: 62. Pokazuję od 31 do 40.