R E K L A M A

Samsung Galaxy S4 Zoom
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 32. Pokazuję od 11 do 20.
59,4% 
 12,5% 
 28,1% 
rafmer
Czytałem na mgsm.pl o s4zoom szkoda że do jednego wora dali modele sm-c101 i sm-c105 , teraz widzę problem bo na moim sm-c101 nie ma lte a w sm-c105 jest...."..inne nazwy tego telefonu.." no mało dokładnie Panowie .. a wybierałem telefon w oparciu o dane z mgsm.pl... szkoda.
Nasz serwis nie jest gwarantem specyfikacji. Gwarantem specyfikacji jest zawsze producent i sprzedawca. To oni zapewniają obsługę posprzedażową. I wiesz co? Producent pisze na swoich stronach, że specyfikacja i wygląd mogą zmienić się w każdym momencie i bez uprzedzenia. A my robimy co możemy, żeby dostarczać zgodną z prawdą informację, ale nie zawsze nam się udaje. Staramy się także słuchać użytkowników, przepraszać za błędy i dziękować za poprawki. Na każdej karcie zamieszczamy informację: "Mimo iż staramy się, aby wszystkie informacje i dane techniczne dostępne w serwisie mGSM.pl były aktualne i prawdziwe, nie możemy jednak zagwarantować, że takie są w rzeczywistości." Nie dlatego, że jesteśmy złośliwi. Dlatego, że takie są realia rynku. (jf)
.krosno.vectranet.pl | 15 Oct 2014, 18:10
Domino
Ja swojego Zooma mam od kilku miesięcy i czytając opinie na jego temat zwłaszcza te negatywne bo ktoś go widział, inny w sklepie chwilę się nim bawił i pisze, że to potwór stwierdzam drodzy Państwo Nie rozumiecie po co został stworzony S4 Zoom. To sprzęt który ma zastąpić telefon i aparat fotograficzny. A, że ten drugi pracuje pod Androidem to dodatkowa zaleta. W sklepie Google pełno jest aplikacji do robienia zdjęć i wykorzystujących możliwości Zooma w ustawieniach ręcznych. Robi rewelacyjne zdjęcia i dodatkowy zoom optyczny ( nie żaden cyfrowy) razy 10. Można kręcić film spowalniając lub przyśpieszając do ośmiu razy bez utraty jakości obrazu. Polecam instrukcję obsługi, za dużo pisania. Do telefonu też nie mam zastrzeżeń. Podsumowując S4 Zoom jest dla osób, które wiedzą czego chcą. Nie krytykują go za kształt i wielkość a doceniają jego możliwości.
.dynamic.mm.pl | 30 Sep 2014, 21:09

Bossdog
Z racji że szukałem dobrego smartfona który by mi spasował kilka modeli przewinęło się przez moje ręce np : Galaxy S+ Galaxy SII ,Note, NoteII , Xperia T ,Xperia Z SIII i w końcu S4 zoom. Chociaż telefony były dobre zawsze coś mi nie odpowiadało ,albo kiepski aparat , duży gabaryt telefonu, słaba bateria , niedopracowany system , spora cena w stosunku do wykonania . Jednak S4 zoom to jak na razie to czego szukałem : cena przyzwoita ,aparat super ,głośne i czyste dźwięki, ładny wyświetlacz, dobra bateria , system szybki i stabilny , gabaryty telefonu chociaż ponadprzeciętne jednak po kilku dniach użytkowania można się przyzwyczaić i czuć masywny jednak nie duży smartfon .
Moim zdaniem przemyślany i dobrze wykonany sprzęt za przystępną cenę
.154.173.78 | 03 May 2014, 22:05
kuron

Tak skrótowo ode mnie... jestem wlascicielem S4zoom po Pixon12 i jestem szczesliwy, ze w koncu Samsung go wypuscil na rynek. Robi wysmienite zdjecia (dziwne by bylo gdyby bylo inaczej), bateria trzyma rewelacyjnie jak na Androida i jego funkcje (minimum 2dni - pelne doby), kiedy ciagle jest uzywane 3G, WiFi wieczorami, rozne aplikacje, internet, aparat, sms/mmsy, rozmowy. kiedy akurat wiem ze w nocy akurat nie bede potrzebowal telefonu i go wylacze na kilka godzin nawet wytrzymuje 3doby. Wiadomo jest duzo wiekszy (gruboscia) niz inne smartphony ale chyba swiadomie ktos kupuje aparat w telefonie. Mnie to nie przeraza bo zawsze odroznialem sie od innych telefonami z megaparatami.
Chcialbym wiecej napisac, ale powiem szczerze nie umiem zachwytu ubrac w slowa.
.promax.media.pl | 18 Feb 2014, 00:02

svc2000
Jestem maniakiem fotografii mobilnej, kiedyś w salonie widziałem Samsunga S2 Galaxy Camera, byłbym ty zainteresowany, gdyby można byłoby z tego zadzwonić. Co jakiś czas wchodziłem na stronę Samsunga i nie było żadnej informacji na temat tego telefonu. Tak więc jestem posiadaczem lumii 1020. Gdybym wiedział o tym modelu to bym go kupił i miał 500 zł w kieszeni...
Samsung zawalił marketing, zapomniał, że istnieją ludzie, którzy chcą telefon z bardzo dobrym aparatem, a nie ze 100 rdzeniami w procesorze i TB pamięci operacyjnej. Ech...
.toya.net.pl | 16 Feb 2014, 01:02
dzimix
Witam! Jestem właścicielką tego wspaniałego telefonu od paru tygodni. Na początku jego rozmiar i cieżar faktycznie może przerażać, ale po 15 minutach zabawy (w chociażby opcjach aparatu)zapomnicie o tych głupotach ;] Sam fakt, ze dołączone są dwie instrukcje: jedna do telefonu i druga(równie obszerna) do samego aparatu - świadczy, iż aparat jest imponujący.
Idealny w podróży i nie tylko. Bateria dość długo trzyma. Wszystko działa płynnie, sprawnie. Kolory, jakość - jestem zachwycona. Dzwięk jest czysty a kopiowanie plików zajmuje kilka sekund. O wiele szybciej niż w przypadku samsunga galaxy s3. Kupcie, nie będziecie żałować. Wygląd zwraca uwagę, intryguje, zachwyca.
.bnet.pl | 22 Jan 2014, 00:01
Użytkownik S4 Zoomk
Jestem użytkownikiem Samsunga Galaxy S4 Zoom od 2 miesięcy zdjęcia robi świetne polcam mam telefon i aparat w jednym a aparat robi lepsze zdjęcia od nie jednej cyfrowki ma podobne opcje jak S4 tylko słabszy procesor różni sie jedynie wielkościa grubościa ale taka zaleta aparatu jak najbardziej polcam bateria bardzo wydajna super telefon dla ludzi którzy podrózuja zoom sprawdza sie świetnie polecam
.adsl.inetia.pl | 27 Dec 2013, 21:12
Użytkownik S4 Zoomk
Jestem użytkownikiem Samsunga Galaxy S4 Zoom od 2 miesięcy zdjęcia robi świetne polcam mam telefon i aparat w jednym a aparat robi lepsze zdjęcia od nie jednej cyfrowki ma podobne opcje jak S4 tylko słabszy procesor różni sie jedynie wielkościa grubościa ale taka zaleta aparatu jak najbardziej polcam bateria bardzo wydajna super telefon dla ludzi którzy podrózuja zoom sprawdza sie świetnie polecam
.adsl.inetia.pl | 27 Dec 2013, 21:12
Kuron
No w końcu ktoś wypowiedzial sie z sensem tutaj o tym telefonie - to kolega "Znawca", ktory juz uzytkuje a nie oglada na obrazkach telefon jak wiekszosc tu bredzących banialuki.
Takiej opinii oczekiwałem, bo ja za chwilke zmieniam swojego ukochanego Pixon12 na S4zoom i wiem, że ludziom nawet przez głowe nie przechodzi co taki aparat w telefonie potrafi zrobić.
Jak tylko ja zaczne na dobre testować swojego Zoom'a napewno opisze swoje wrażenia :)
.play-internet.pl | 30 Nov 2013, 12:11
Znawca
Widzę, że dużo opinie pochodzi od osób, które telefon widziały albo tylko w internecie albo na wystawie w sklepie, napiszę więc opinię po kilkunastu dniach użytkowania. Zaczynam od plusów:

- Wyświetlacz to duży plus, ma świetną jakość obrazu, czerń jest nieskończenie głęboka, biel jest w końcu bielą, kąty widzenia perfekcja, widoczność w słońcu dzięki wysokiej jasności zadowalająca, zagęszczenie pikseli świetne, nie ma matrycy typu Pentile więc ostrość jest lepsza niż na przykład w Samsungu S3! Dotyk działa perfekcyjnie, nawet w cienkich rękawiczkach, rozmiar jest świetny, da się używać jedną ręką, dla mnie nie ma żadnych wad to jeden z najlepszych wyświetlaczy w swojej klasie, taką jakość miałem wcześniej choćby na iPhone 4S czy iPhone 5 - wielki plus!
- Aparat - dla mnie bomba, jakość na trybie auto lepsza niż w iPhone 5 czy Smsungu S4, które wcześniej posiadałem, genialna lampa błyskowa z prawdziwego znaczenia, stabilizacja optyczna świetna, dobra jasność, klasa obiektywu jak w aparatach z przedziału 450-600zł więc jest dobrze, jak na komórkę wspaniale. Dodatkowo wisienką na torcie jest 10 krotny ZOOM - świetny, przydaje się, poszerza możliwości. Zdjęcia w trybie manualnych, mocno rozbudowanym, jak na telefon bajka, warto używać ISO 100 i balansu bieli i ZOOM na poziomie 1.4 do 1.6 wtedy ta optyka zachowuje się znacznie lepiej niż w trybie auto - sami sprawdźcie, ta takim trybie pokonuje każdą komórkę łącznie z Nokią Lumia 1020 (wiem co mówię, mobilna fotografia to moje hobby, miałem wcześniej fotograficzne smartfony: Sony Satio, Nokię N8, Nokię 808 PV, Lumię 920 i wiele innych). Jakość filmów świetna, nie słychać szumu wiatru, piękny dźwięk, nie słychać pracy Zoomu (wystarczy włączyć taką opcję w ustawieniach) a w 720p kręci 60 klatek/sekundę z optyczną stabilizacją video i to robi przewagę nad konkurencją!
- Jakość wykonania: nic nie trzeszczy, świetne materiały, szkło Gorilla Glass 3! Czuć w dłoni, że to porządny sprzęt!
- Bateria: 2330mAh nie jest takie złe jak mogłoby się wydawać, podczas zwyczajnego korzystania: godzina rozmów, 100 SMS, włączona synchronizacja danych w tle, 60 minut internetu po WiFi bez gier wytrzymuje spokojnie 48 godzin - świetny wynik. W trybie fotograficznym zrobimy co najmniej 1000 zdjęć (z lampą i bez) lub nagramy 2 godziny filmu, jest dobrze!
- Najnowszy Android 4.2.2 - nie mam uwag, działa mega płynnie, ma sporo bajerów, procesor 1.5 GHz dwu rdzeniowy Samsung Exynos wystarcza, wspiera go 1.5 GB RAM'u, po starcie zajęte około 550MB RAM' całkiem przyjemnie, układ graficzny to Mali400MP4 czyli 4 rdzeniowy taktowany na 400MHz - taki jak w Note 2 - nie mam uwag, działa idealnie płynnie każda gra: Fifa 14, Asphalt 8, itp., wydajność w benchmarkach Antutu to około 15 tyś punktów, prawie tyle co Samsung S3 - dla mnie bomba, bo to aparat fotograficzny!
- Jakość rozmowy - perfekcja, bardzo głośno, taki poziom wcześniej miałem tylko w iPhone 5!
- Zasięg GSM/UMTS - żadnych uwag, bardzo dobry!
- GPS/ GLONASS - genialny, łapie satelity natychmiast bez A-GPS więc nie potrzeba włączać trasmisji danych komórkowych!
- Głośnik dzwonków - mega głośny, nie charczy, jakość na słuchawkach strasznie pozytywnie zaskakuje - to samo co w iPhone 5 a to nie łatwe!
- Cena: w sklepach już za 1600zł, na allegro 1450zł!
- Unikalność: coś innego, mnie się podoba, zawsze chciałem mieć kompaktowy aparat połączony z telefonem, mam wersję ciemną, uważam, że jest ładniejsza od białej!

Wady:

- Gabaryty: jest za gruby ale coś za coś, warto kupić skórzany pokrowiec do paska, choć w kieszeni też jest ok!
- Waga: czuć wagę, wolałbym lżejszy ale coś za coś, mam zawsze klasyczny kompakt przy sobie, nie wyobrażam sobie noszenia codziennie komórki i aparatu więc muszę się z taką wagą pogodzić.
- Koniec wad jak dla mnie, telefonu używam dość intensywnie od kilkunastu dni, nie myślę na razie o wymianie, spełnił moje oczekiwania, proszę poczytać zagraniczne fora, recenzje nie mówią wszystkiego, porównują go tylko do Nokii Lumia 1020 ale nikt z recenzentów nie przeszedł w tryb manualny i nie ustawił Zoomu na przedział 1.4 do 1.6 wtedy jest miazga! POLECAM!
.polsat.net.pl | 15 Oct 2013, 11:10

Wszystkich opinii: 32. Pokazuję od 11 do 20.