R E K L A M A

Samsung Galaxy Grand
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.
47,1% 
 5,9% 
 47,1% 
ostanna
Telefon posiadam od kilku miesięcy. Jest super. Dual sim działa bez zarzutu, intuicyjna obsługa. Bateria trzyma 5 dni przy rozmowach i sms-owaniu a przy intensywnym użytkowaniu 1-2 dni. Duży ekran pozwala na szerokie wykorzystanie - nawigacja w samochodzie, czytanie książek, przeglądanie stron internetowych, gry. Zdjęcia i filmy robi jak dla mnie dobrej jakości. Wart jest swojej ceny. Polecam.
.xdsl.centertel.pl | 19 May 2014, 20:05
zdzichuu
Przyznam się, że gdy zobaczyłem jaką ten telefon ma rozdzielczość przy ekranie 5 cali, to totalnie nie brałem kupna Granda Neo pod uwagę... Bo oprócz tej rozdzielczości wszystko wydawało się w porządku. Po przeczytaniu kilku pozytywnych opinii, które trochę rozwiały moje obawy zaryzykowałem i kupiłem urządzenie. I NIE ŻAŁUJĘ TEGO ANI TROCHĘ! Telefon śmiga, zero zawieszeń ani nic a tych rzeczy. A ekran? Genialny! Wszystko bardzo ostre, zero widocznych pikseli, kolory świetne. Nie dajcie się oszukać ludziom mówiącym, że ekran tego telefonu to porażka, bo osoby, które rozprowadzają takie bzdurne opinie z pewnością nie miały telefonu w rękach! Ja telefon w rękach mam i bardzo się cieszę, bo za taką cenę nie dostaniecie nic tak świetnego!
.smrw.lodz.pl | 07 May 2014, 21:05

Korniszon
Z telefonu korzystam już ponad pół roku. Mogę się o nim wypowiedzieć w samych superlatywach. Pomimo niskiej rozdzielczości wyświetlacz robi naprawdę fajne wrażenie. Nie widać żadnych pikseli ani ziarnistości. Telefon działa szybko, sprawnie. Wbrew opiniom o Androidzie i Samsungu nie zacina się w ogóle. Nie miałem jeszcze sytuacji aby się zaciął albo "zamulał". Jego największą zaleta napewno są dwie karty sim. Również to działa bez zarzutu :) Jedynym minusem jest mało wbudowanego miejsca. Co prawda możemy umieścić w telefonie karte microSD ale nie zainstalujemy na niej aplikacji.
Telefon jest wart wydanych pieniędzy i jak za taką kwotę to robi wielkie wrażenie. Wspaniały stosunek ceny do produktu. Już myśle o przesiadce na drugą generację.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 Mar 2014, 00:03
Netro
Telefon posiadam od kilku dni, długo sie zastanawiałem czy jechać go zobaczyć i niepotrzebnie zwlekałem, wyświetlacz jest wystarczający - duzo lepszy od Omni drugiej generacji(amoled), HTC Desire Z. troszkę gorszy od Sony Z1. Połączenie z internetem za pomocą sieci 3g i wifi super. Bateria przy dziennym użytkowaniu 2h radio, 40 min wifi, 4-5 rozmów po 5-10min starcza na minimum 3 dni. Jak wygląda sprawa z grami nie wiem nie interesuje mnie to i nie testowałem. jak ktoś szuka telefonu z dualsimem i 5"wyświetlaczem do internetu i dzwonienia. Mysle ze nic lepszego nie znajdzie nowego za 900zl. i z czystym sumieniem moge go polecić, Aparat też super. Jedyny minus.... 3,8gb pamięci do wykorzystania dla nas... ale zawsze jak będzie komuś mało to może kupić kartę micro sd. Podobno dziala w nim Areo2 - jeszcze nie sprawdziłem. Myslie ze za jakiś czas dodam kolejna opinie jak telefon sie sprawuje.
.zabrze.vectranet.pl | 12 Jan 2014, 22:01

nadiapls
3 dni przyzwyczaiłam się do ekranu po przesiadce z S3.To nie amoled więc bez przesady ale naprawdę nie przesadzajcie.Natomiast aparat foto jest lepszy w grandzie niż w S3.Właśnie wrzuciłam trzy zdjęcia do zobaczcie sami.Z S3 po wrzuceniu na komputer już tak świetnie nie wyglądały jak na amoledzie.Szczerze polecam ten telefon,Jakość rozmów świetna-tu jestem zaskoczona bo na dodatek jestem w play.Wgrałam wczoraj soft xeo przez odina i mam androida 4.2.2-super się ten telefon używa teraz.Polecam.
.toya.net.pl | 21 Dec 2013, 19:12
52marek1
Posiadam ten model od dłuższego czasu, i jestem bardzo zadowolony. Wbrew opisowi posiada funkcję videorozmów, ale nie ma funkcji LTE, więc dokupiłem Note3. I mam nadzieję że będzie działał tak dobrze jak Grand, tylko szybciej.
.adsl.inetia.pl | 11 Nov 2013, 09:11
slaweksla
Witam,
Właśnie od 2 tyg jestem posiadaczem Grand-a. Bateria trzyma 2 dni a jak troszchę netu (2 h) i gry (3 h) to jeden dzień. Moim zdaniem to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ ekran nie wali po oczach kolorami, ja jeszcze przyciemniam ( mam dobry wzrok:)). Płynnośc bardzo dobra, nie tnie wszystko gra i huczy.No i najwazniejsza rzecz czyli dual sim kupiłem nówke za 1150 zł.
Nic w tej cenie nie dostane o tych parametrach, oczywiście będzie krzyk że wyswietlacz. Dziwia mnie opinie ludzi którzy nie mieli tel w ręku a najwięcej dyskutują. Polecam bardzo ten produkt :)
.zaba-gw.waw.supermedia.pl | 29 Jun 2013, 01:06
Poprawa
WiFi według polskiej strony Samsunga ma standard b/g/n 2,4GHz, a nie a/b/g/n jak podaliście.
No cóż, polski oddział ma rację, my się mylimy: http://certifications.wi-fi.org/pdf_certificate.php?cid=WFA17189
Nie sądziłem, że doczekam. Dziękuję za zwrócenie uwagi. (jf)
.vlan114.nemes.lubman.net.pl | 11 Jun 2013, 12:06
rocco
Bardzo dobry dual SIM, szkoda tylko ze nie dual Activ tylko dual standby
.play-internet.pl | 30 Mar 2013, 11:03
NiekrytyHejter
Tak patrze na Galaxy Granda i porównuje go z niedawno zaprezentowanym SGS4 i doszedłem do wniosku, że Galaxy Grand to tak na prawdę (według mnie) zapowiedź SGS4 jeszcze przed jego premierą.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Mar 2013, 15:03

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.