R E K L A M A

LG L90
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 246. Pokazuję od 1 do 10.
63,4% 
 13,4% 
 23,2% 
jam żem
5 lat ze mną i jest ok - jedynie zaczyna powoli mulić ze względu na aplikacje, które coraz więcej zżerają.
.50.44.209 | 18 Nov 2020, 11:11
AdminONE
Przydałoby się więcej pamięci RAM i procesor jest 32 bit a co do płyty głównej przynajmniej wersji NFC to MSM8226, polecam zmienić ROM na lineage.
.97.40.111 | 13 Oct 2019, 12:10

Olo
4 lata mijają, telefon jak nowy. Root na Androidzie 4.4 i Apps2SD karta 32GB. Bateria do dwoch dni. Filmy w FullHD kręci, dobry aparat główny. Dobrze radzi sobie z ostrością.
.248.157.125 | 27 Jun 2018, 14:06
gGorng
Nie polecam tego telefonu podziałał trzy lata po czym padła elektronika nie pamiętam dokładnie co ale znajomemu który naprawia teflony wspominał coś o oporniku na płycie głównej a bez niego dotyk nie działa mimo całego w pełni sprawnego ekranu. Dodam że dobrze dbałem o telefon nigdy nie spadł mi na ziemie.
.136.60.167 | 11 Jun 2018, 18:06

ikren
Telefon jest naprawdę bardzo fajny wygląda całkiem dobrze i tylna obudowa się nie rysuje (jeśli chodzi o wersje czarna, bo biała troszkę gorzej sobie radzi z zarysowaniami podobno) przod tak samo ani jednej ryski aparat tylni jest znakomity tak jak i lampa błyskowa bardzo jasna i wszystko dokładnie doświetli a aparat przedni jest okropny 0,3mpix to tak jakby go nie było android 5.0.4 działa płynnie a na kitkacie powinien jeszcze płynniej chodzić 1GB RM niby mało ale daje radę ogólnie polecam opinie pisze z tego telefonu ;d
.150.196.34.w2s.net.pl | 14 Apr 2018, 21:04
ikren
Telefon jest naprawdę bardzo fajny wygląda całkiem dobrze i tylna obudowa się nie rysuje (jeśli chodzi o wersje czarna bo biała troszkę gorzej sobie radzi z zarysowaniami podobno) przid tak samo ani jednej ryski aparat tylni jest znakomity tak jak i lampa błyskowa bardzo jasna i wszystko dokładnie doświetli a aparat przedni jest okropny0,3mpix to tak jakby go nie było android 5.0.4 działa płynnie a na kitkacie powinien jeszcze płynniej chodzić 1gb ram niby mało ale daje radę ogólnie polecam opinie pisze z tego telefonu ;d
.150.196.34.w2s.net.pl | 14 Apr 2018, 21:04
Ka
Świetny telefon jak na tamte lata.
.centertel.pl | 05 Feb 2018, 15:02
Jajec
Ten telefon jest genialny, niby stary i słaby. Po wgraniu Resurrection Remix z andkiem 7.1 działa naprawdę szybko. Pomimo lat bateria cały czas trzyma nawet 2 dni. Noszę go po kieszeniach, żadnej ryski na ekranie. Polecam
.18-3.cable.virginm.net | 05 Jan 2018, 18:01
gigi
Telefon posiadam już kilka miesięcy.Telefon nie zamula wszystko chodzi płynnie.Jestem bardzo z tego telefonu zadowolony.
.play-internet.pl | 03 Jan 2018, 23:01
Cisuwa
Telefon w rękach kobiety sprawuje się znakomicie. Pomimo 1gb ramu(jak inni narzekają) telefon chodzi płynnie, nawet na androidzie 7. Do codziennego użytku wystarczający, jeżeli ktoś nie potrzebuje więcej. Cena ok 400zł jest ok. jak na taki sprzęt. Niektórzy piszą, że się zawiesza, przegrzewa, wyłącza itp. To normalne, nie ma producenta, którego 100% egzemplarzy byłoby sprawne. To po prostu niemożliwe.
.dynamic.mm.pl | 26 Nov 2017, 09:11

Wszystkich opinii: 246. Pokazuję od 1 do 10.