R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 211 do 220.
53,1% 
 20,1% 
 26,9% 
HTC 8S
Mam ten telefonik od 2 tygodni wszystko ładnie chodzi nic sie nie zacina , to mój pierwszy telefon z systemem Windows i jestem z niego zadowolony , jedno co mi sie nie podoba to akumulator trzyma mi 2 dni jak nic nie robie , a jak sie nim bawie to musze go ładować codziennie . Ale + dla niego :)
.180.190.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 24 Apr 2013, 09:04
gdzie_ten_bass
Do osób, którym ten telefon ma zastąpić odtwarzacz mp3 ;) Otóż ja jestem nieco zawiedziony po przesiadce z Mozarta(HTC), podbicie dźwięku (SRS surround) sprawdzało się lepiej niż przereklamowane Beats Audio. Na moich słuchawkach nausznych AKG K518 (i innych)dźwięk był "soczysty", bas głęboki, a wysokie tony go zbytnio nie zakłócały ;D , nie narzekałem, niestety na maxa nie mogłem słuchać, ponieważ pojawiały się mocne zniekształcenia, w 8s nie ma zniekształceń, ale po uruchomieniu Beats Audio średnie oraz wysokie tony sprawiają, że na 70 % vol. mogą boleć uszy od tego pisku, a bas gdzieś tam w oddali sobie TYLKO puka ;) Jest okej, ale spodziewałem się poprawy względem staruszka. Dla mnie szału nie ma, ale to tylko subiektywna opinia, więc i tak weźcie ten telefon, bo w innych dziedzinach może nadrobić tą drobnostkę ^^
.54.18.11 | 22 Apr 2013, 21:04

Elektronik
Mam tę słuchawkę od jakiegoś czasu i jestem z niej super zadowolony. Miałem pewne obawy co do przesiadki z "antka" na "okienka" ale okazały się zupełnie bezpodstawne. Telefon nigdy się nie zawiesił a aplikacje "hulają" aż miło. Dwurdzeniowy "procek" (Snapdragon Qualcom) radzi sobie zupełnie dobrze praktycznie zawsze i jak dotąd nie zawodzi. Nie wiem czego można jescze oczekiwać od telefonu, bo przecież to żadaen telefon, tylko mikrokomputer kyóry potrafi dodatkowo dzwonić! I jeszcze coś! To na prawdę bardzo ładne urządzenie! Jak dotąd, muszę przyznać, nigdy nie widziałem takich "ochów" i "achów" gdy wyciągałem coś z kieszeni - a teraz są! Polecam ten gadżet wszystkim osobom (zwyczajnym i nadzwyczajnym) bo warto! HTC przekonało mnie do siebie i nie wiem czy w przyszłości nie napiszę, że wyroby tej firmy są na prawdę zaje.....ste!
.dynamic.gprs.plus.pl | 21 Apr 2013, 08:04
Artur23
Do "zawiedziony": dlaczego od razu SE? SE jest już stary i strasznie laguje np. odtwarzać muzyczny... sam mam W995 i mam 525 otworów i zacina jak nic, sam telefon po restarcie "ładuje" jakieś 5-8 minut! katastrofa :/ ...WP8 jest trochę jak Symbian kiedyś: umiesz go używać jest git, jak nie to jest koszmar... sam mam też jako drugi telefon Symbian... ten telefon chce moja dziewczyna i czasem zaglądam aby zobaczyć opinie... większość jest dobrych, na szczęście moja dziewczyna nie jest wymagająca, lubi kafelki i sam 8S występuje w ciekawych kolorach... ja go tak naprawdę nie znam, czytałem tu i tam... dziwne że dzwonka nie da się ustawić, coś jak za pierwszych Androidów... no właśnie 7.5 to jak Andek 1.5 , WP8 jest już jak 1.6... przełom będzie chyba przy WP10 ...będzie wtedy jak Android 2.3 ...ja sam się przymierzam do zmiany ale na LG L9 ...ale ogólnie to mam pozytywne zdanie o 8S (miałem go przez chwilę, szybkość działania perfekcyjna, ekran fajny, aparat foto o.k...)
.dynamic.chello.pl | 20 Apr 2013, 16:04

PiotrGSM
Witam,
Kolego "zawiedziony", proponuje trochę lektury na temat windows phone 8s zanim zaczniesz hejtować. Nie da się ustawić innego dzwonka?? Owszem da się, podepnij telefon do kompa i wrzuć pliki mp3 do folderu "Ringtones" w pamięci telefonu a zobaczysz je później w ustawieniach. Można je będzie ustawić zarówno jako dźwięk dzwonka jak i dźwięk budzika. Jedyne co nie można zrobić to skopiować tam pliku z karty pamięci, musi to być plik skopiowany bezpośrednio bo inaczej telefon go nie widzi. I powtarzam poczytaj trochę w necie o obsłudze tego systemu a nie będzie rozczarowań. Jedyne z czym się zgodze to przycisk wyszukiwania, bo mnie też on denerwuje;/
.ssp.dialog.net.pl | 20 Apr 2013, 11:04
Molkar
Witam, co do wypowiedzi zawiedzonego: Cóż telefon aby działał dobrze najpierw musisz umieć obsłużyć, nie rozumiem hejterów którzy nawet nie weszli w ustawienia telefonu i już narzekają. W porównaniu do telefonu z androidem który miałem (SE Mini Pro). Win8 działa perfekcyjnie, szybkością i stabilnością zabija androida. Nie ma spowolnień działania nawet jak otworzy się pełno aplikacji. Menu przejrzyste, sklep bardzo dobry ze sporą ilośćią apek. Szybkość działania przeglądarki - miodzio. pakiet office - android może o takim pomarzyć.
To może zechciałbyś coś poradzić na jakiś konkretny kłopot zawiedzionego. On wymienił kilka rzeczy bardzo szczegółowo. Wskaż może równie szczegółowo gdzie w ustawieniach może znaleźć rozwiązanie swoich problemów - na pewno nie tylko on będzie wdzięczny, a Ty swoją ogólnikową tezę o hejterach będziesz zmógł poprzeć faktami. Same plusy. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Apr 2013, 12:04
zawiedziony
Wziąłem ten telefon z t-mobile i jestem mocno rozczarowany. Wszystko działa ok tylko, że....
1) nie ma menagera plików - nie mogę sogę się dostać do swoich plików na karcie mSD.
2) nie ma możliwości dodania plików muzycznych jako dzwonka(innych niż standardowe dzwonki w tym tel. lub ściągnięte ze sklepu).
3)Wszystko co pobieram z netu moge zapisac w pamięci telefonu ( a ta nie jest za duża) lub w chmurze.
4) przy jakiej kolwiek manimulacji telefonem wciska sie przycisk wyszukiwania w interneie (BING).
Jednym słowem ch.... z patatajnią. Sprawdaje go w necie i wracam do nicniemającego SE.
.mpwik.com.pl | 18 Apr 2013, 11:04
nininininin
Telefon jest rewelacyjny. Martwiłam się negatywnymi opiniami zanim go otrzymalam, ale teraz śmialo mogę powiedzieć że jest najlepszym telefonem jakiego do tej pory używalam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 Apr 2013, 12:04
Jesse
Telefon godny uwagi wcześniej posiadałem Samsunga Wave'a 533 jednak ze względu na porysowany wyświetlacz i porysowaną tylną obudowę zdecydowałem się na zakup czegoś z windowsem ponieważ posiadam tablet z androidem i chciałem czegoś nowego,a smaczku doda fakt że Windows Phone łączy się z xboxem live co pozwala na stałą komunikacje ze znajomymi.Telefon wydał mi się strzałem w dziesiątkę jeszcze przed jego kupnem i wcale mnie nie zawiódł po zakupie.Telefon posiada wszystko czego oczekiwałem m.in.Genialny dźwięk,błyskawiczne działanie,dobry aparat i kamera oraz szybki dostęp do Xbox live.Przyznam że kamera i aparat są świetne przedwczoraj miałem okazję je przetestować gdy o 2 w nocy pod moim blokiem zdarzył się wypadek(Oczywiście musiałem nagrać akcję ratunkową)Kamera nagrała film w super jakości z 5 piętra i to w taki sposób że można było odczytać numery rejestracyjne!
Super jest to,że zdjęcia właściwie nic nie zajmują ponieważ można w łatwy sposób zgrać sobię na SkyDrive.
Taka uwaga dla moderatora ponieważ przy hotspot wifi jest znak zapytania:Telefon posiada tą funkcję miałem okazję to sprawdzić tydzień temu w galerii handlowej.
Podsumowując,jedyną wadą telefonu to głośność ogólna czyli jest jeden pasek głośności dotyczący odtwarzacza muzyki,wideo,powiadomień i dzwonków.Dla innych może być to plus mieć wszystko pod ręką jednak dla mnie jest to minus ponieważ przy odtwarzaniu muzyki przez słuchawki często muszę przyciszać telefon("wina' zajebistego beats audio ;D)i gdy mi dzwoni telefon często dzwonek jest zbyt cichy.
Co do aplikacji prawdą jest to że jest ich mało,jednak te popularne występują i tu,proszę nie wymagać wszystkiego ponieważ Windows się dopiero rozwija i codziennie są jakieś nowości(Chyba co dzień przybywa ich więcej niż na androidzie).Pozdrawiam i powtórzę raz jeszcze,że telefon na 100% ma hot-spot wi-fi.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 Apr 2013, 22:04
das
Jestem pozytywnie zaskoczony, wcześnie 2 lata miałem telefon z androidem i jak na razie wolę kafelki :) są bardziej intuicyjne, wiadomo telefon szybszy bo nowszy ale i bardziej przejrzyste dla oka, szkoda że w porównaniu do konkurenta jest mniej aplikacji ale może z czasem bedzie lepiej. Bateria trzyma dłużej, nie mogę narzekać, zdjęcia są ładne, ekran jak i sam telefon wyglądają bardzo dobrze i nowocześnie. Polecam.
.90.60.101.sttb.pl | 13 Apr 2013, 12:04

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 211 do 220.