R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 310. Pokazuję od 231 do 240.
53,2% 
 20,0% 
 26,8% 
laluo
Witam!
Telefon posiadam od ponad miesiąca. Ładny, lekki i bardzo delikatny. Mi jako kobiecie spodobał się najbardziej jego wygląd ale też ciekawość systemu operacyjnego. Niestety nie spełnił moich oczekiwań. Mało pamięci wbudowanej, mało ciekawy jak na dłuższą metę. Oczywiście nie polecam!
.dynamic.lte.plus.pl | 31 Mar 2013, 17:03
Witek-Tarnobrzeg
Do oli37:I o to właśnie chodzi,bierz to cacko i nie sugeruj się opiniami.Szczerze mówiąc długo się zastanawiałem,nad wyborem tel.przy przedłużeniu umowy.Odrzuciłem międzi innymi samsunga galaxy s3mini i lg l9.Jestem w 100% zadowolony,a system bomba.
.adsl.inetia.pl | 30 Mar 2013, 16:03

Witek-Tarnobrzeg
Do oli37:I o to właśnie chodzi,bierz to cacko i nie sugeruj się opiniami.Szczerze mówiąc długo się zastanawiałem,nad wyborem tel.przy przedłużeniu umowy.Odrzuciłem międzi innymi samsunga galaxy s3mini i lg l9.Jestem w 100% zadowolony,a system bomba.
.adsl.inetia.pl | 30 Mar 2013, 16:03
Pola
Swietny telefon! Dlugo zastanawialam sie czy wybrac wlasnie htc 8s czy podobna nokie lumie 820. W ostatecznosci wybralam wlasnie ten model, ze wzgledu na adekwatna cene do jakosci! Nokia przerazila mnie jakoscia tylnej obudowy, bateria i fatalna jakoscia rozmow.
Plusy;
- design, kazda wersja kolorystyczna jest genialna
- system, szczerze mowiac obawialam sie windows phone 8 (sama posiadam iphone 4s, przyzwyczajona do ios, myslalam, ze bedzie ciezko. A jest naprawde dobrze i plynnie!)Malo tego htc czesciej nosze przy sobie a iphone lezy w domu..
- bardzo dobrze reaguje na dotyk
- nakladka sense (pogoda)
- kafelki, swietna sprawa
- jakosc wykonania, niewiele rozni sie od duuuzo drozszego brata 8x, malo tego 8s jest bardziej w moim guscie
- telefon dobrze lezy w dloni
- miejsce na karte mikro sd
- aparat w trybie dziennym robi calkiem niezle zdjecia

Minusy
- przyczepilabym sie moze tylko do pamieci wewnetrzej, ale szczerze mowiac nie zalezy mi na grach, posiadam kilka aplikacji i to mi w zupelnosci wystarcza.

Generalnie polecam kazdemu!
.kalisz.mm.pl | 30 Mar 2013, 16:03

kubis
Telefon ogólnie bardzo fajny (jeśli jesteś przekonany/a do Windows Phone), ale również bardzo delikatny - spadł mi z wysokości 50 cm i pękł ekran.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Mar 2013, 09:03
lecardier
Ten telefon ma tylko jeden minus i reszte plusów. O plusach nie pisze każdy sie przekona, a minus to przycisk wyszukiwania, włącza się przy byle okazji:((( Pozatym polecam, kto nie spróbóje to nikt go nie przekona. Ja zaryzokawałem i jestem zachwycony chodz to mój kolejny smartfon.
PS. Jak czytam ze ma kiepską baterie to mnie trafia bo mój laptop o podobnych parametrach trzyma 4 godziny:) Ci co tak mówią zmienili Nokie 6110 na HTC S8:)
.dynamic.chello.pl | 29 Mar 2013, 23:03
Pogromca Syfu
Czołem wszystkim, Pewnie to czytasz bo nie wiesz czy kupić 8S.
Jako użytkownik od 2 tyg śmiało Go polecam każdemu.
+:świetnie wykonanie,piękny i intuicyjny system(i bardzo szybki),świetna-naprawdę nawet na tych słuchawkach dołączonych jakość muzyki
-:szkoda,że nie odtwarza Full HD,jakość zdjęć(szczególnie nocą), w dzień po korekcie w apce dają radę,mało miejsce na karcie pamięci(czyt.wszystkie apki zmieścisz ale już wtedy bez gier)i wady typowo for me:brak gier piłkarskich na dzień dzisiejszy na ten phon,brak wsparcia flasha w przeglądarce,ekran zbiera odciski palców,brak daty zrobionego zdjęcia(trzeba wspomóc się apką)

Jeszcze dla tych co chcą włożyć sobie micro SD. Ja kupiłem 32GB GOODRAM CLASS 4-karta dobra,tania(80pln) ale łapie zwiechy przy przewijaniu szybszym muzyki i robi zdjęcia 2x dłużej.

Pozdro
.rzeszow.vectranet.pl | 29 Mar 2013, 23:03
kamilooos
mam telefon od kilku dni chodzi świetnie i sprawai naprawde dobre wrazenie :P odnośnie pytan to szukam pomocy w sciagnieciu adobe flash player na ten telefon bojest wymagany na jednej ze stron z której chce korzysztac a nie uwiem tego nigdzie odnaleźć pomoze ktos?
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Mar 2013, 22:03
oli37
Witam czytam opinie i tak się zastanawiam w telefonie dla większości tych na NIE to oczywiście kiepski aparat ,ale to tylko telefon i aparat to taki bajerek .Mam ARC S i niedługo wymienię go właśnie na HTC 8S mam dość androida i dlatego wypróbuję coś innego
.dynamic.chello.pl | 29 Mar 2013, 18:03
madr
Telefon ogólnie bardzo fajny.
- Bateria wytrzymuje 1 lub 2 dni.
- Windows okazuje sie byc bardzo intuicyjny i prosty. Poza tym moim zdaniem wygląda po prostu ładniej od androida (chociaz ma trochę mniej aplikacji)
- malo pamięci telefonu (chyba jedyny zauważalny minus)
- ktoś wcześniej napisał, że nie ma powiadomień o nowej wiadomosci na fb. Otóż zależy to od tego, jaką ściągniemy aplikację. Jest dużo Facebooków do wyboru :)
- dobrze jest wykonany. Jest bardzo czuły na dotyk, czerń jest w miarę głęboka, guma (z której jest wykonana obudowa) się nie rysuje, jest lekki (a w cale, nie wygląda plastikowo i tanio)
Jak najbardziej polecam.
.dynamic.gprs.plus.pl | 28 Mar 2013, 00:03

Wszystkich opinii: 310. Pokazuję od 231 do 240.