R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 231 do 240.
53,1% 
 20,1% 
 26,9% 
Witek-Tarnobrzeg
Do oli37:I o to właśnie chodzi,bierz to cacko i nie sugeruj się opiniami.Szczerze mówiąc długo się zastanawiałem,nad wyborem tel.przy przedłużeniu umowy.Odrzuciłem międzi innymi samsunga galaxy s3mini i lg l9.Jestem w 100% zadowolony,a system bomba.
.adsl.inetia.pl | 30 Mar 2013, 16:03
Witek-Tarnobrzeg
Do oli37:I o to właśnie chodzi,bierz to cacko i nie sugeruj się opiniami.Szczerze mówiąc długo się zastanawiałem,nad wyborem tel.przy przedłużeniu umowy.Odrzuciłem międzi innymi samsunga galaxy s3mini i lg l9.Jestem w 100% zadowolony,a system bomba.
.adsl.inetia.pl | 30 Mar 2013, 16:03

Pola
Swietny telefon! Dlugo zastanawialam sie czy wybrac wlasnie htc 8s czy podobna nokie lumie 820. W ostatecznosci wybralam wlasnie ten model, ze wzgledu na adekwatna cene do jakosci! Nokia przerazila mnie jakoscia tylnej obudowy, bateria i fatalna jakoscia rozmow.
Plusy;
- design, kazda wersja kolorystyczna jest genialna
- system, szczerze mowiac obawialam sie windows phone 8 (sama posiadam iphone 4s, przyzwyczajona do ios, myslalam, ze bedzie ciezko. A jest naprawde dobrze i plynnie!)Malo tego htc czesciej nosze przy sobie a iphone lezy w domu..
- bardzo dobrze reaguje na dotyk
- nakladka sense (pogoda)
- kafelki, swietna sprawa
- jakosc wykonania, niewiele rozni sie od duuuzo drozszego brata 8x, malo tego 8s jest bardziej w moim guscie
- telefon dobrze lezy w dloni
- miejsce na karte mikro sd
- aparat w trybie dziennym robi calkiem niezle zdjecia

Minusy
- przyczepilabym sie moze tylko do pamieci wewnetrzej, ale szczerze mowiac nie zalezy mi na grach, posiadam kilka aplikacji i to mi w zupelnosci wystarcza.

Generalnie polecam kazdemu!
.kalisz.mm.pl | 30 Mar 2013, 16:03
kubis
Telefon ogólnie bardzo fajny (jeśli jesteś przekonany/a do Windows Phone), ale również bardzo delikatny - spadł mi z wysokości 50 cm i pękł ekran.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Mar 2013, 09:03

lecardier
Ten telefon ma tylko jeden minus i reszte plusów. O plusach nie pisze każdy sie przekona, a minus to przycisk wyszukiwania, włącza się przy byle okazji:((( Pozatym polecam, kto nie spróbóje to nikt go nie przekona. Ja zaryzokawałem i jestem zachwycony chodz to mój kolejny smartfon.
PS. Jak czytam ze ma kiepską baterie to mnie trafia bo mój laptop o podobnych parametrach trzyma 4 godziny:) Ci co tak mówią zmienili Nokie 6110 na HTC S8:)
.dynamic.chello.pl | 29 Mar 2013, 23:03
Pogromca Syfu
Czołem wszystkim, Pewnie to czytasz bo nie wiesz czy kupić 8S.
Jako użytkownik od 2 tyg śmiało Go polecam każdemu.
+:świetnie wykonanie,piękny i intuicyjny system(i bardzo szybki),świetna-naprawdę nawet na tych słuchawkach dołączonych jakość muzyki
-:szkoda,że nie odtwarza Full HD,jakość zdjęć(szczególnie nocą), w dzień po korekcie w apce dają radę,mało miejsce na karcie pamięci(czyt.wszystkie apki zmieścisz ale już wtedy bez gier)i wady typowo for me:brak gier piłkarskich na dzień dzisiejszy na ten phon,brak wsparcia flasha w przeglądarce,ekran zbiera odciski palców,brak daty zrobionego zdjęcia(trzeba wspomóc się apką)

Jeszcze dla tych co chcą włożyć sobie micro SD. Ja kupiłem 32GB GOODRAM CLASS 4-karta dobra,tania(80pln) ale łapie zwiechy przy przewijaniu szybszym muzyki i robi zdjęcia 2x dłużej.

Pozdro
.rzeszow.vectranet.pl | 29 Mar 2013, 23:03
kamilooos
mam telefon od kilku dni chodzi świetnie i sprawai naprawde dobre wrazenie :P odnośnie pytan to szukam pomocy w sciagnieciu adobe flash player na ten telefon bojest wymagany na jednej ze stron z której chce korzysztac a nie uwiem tego nigdzie odnaleźć pomoze ktos?
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Mar 2013, 22:03
oli37
Witam czytam opinie i tak się zastanawiam w telefonie dla większości tych na NIE to oczywiście kiepski aparat ,ale to tylko telefon i aparat to taki bajerek .Mam ARC S i niedługo wymienię go właśnie na HTC 8S mam dość androida i dlatego wypróbuję coś innego
.dynamic.chello.pl | 29 Mar 2013, 18:03
madr
Telefon ogólnie bardzo fajny.
- Bateria wytrzymuje 1 lub 2 dni.
- Windows okazuje sie byc bardzo intuicyjny i prosty. Poza tym moim zdaniem wygląda po prostu ładniej od androida (chociaz ma trochę mniej aplikacji)
- malo pamięci telefonu (chyba jedyny zauważalny minus)
- ktoś wcześniej napisał, że nie ma powiadomień o nowej wiadomosci na fb. Otóż zależy to od tego, jaką ściągniemy aplikację. Jest dużo Facebooków do wyboru :)
- dobrze jest wykonany. Jest bardzo czuły na dotyk, czerń jest w miarę głęboka, guma (z której jest wykonana obudowa) się nie rysuje, jest lekki (a w cale, nie wygląda plastikowo i tanio)
Jak najbardziej polecam.
.dynamic.gprs.plus.pl | 28 Mar 2013, 00:03
Marek G
Witam, pomimo dużej szybkości telefon ma bardzo dużą wadę: brak możliwości zapisywania aplikacji na karcie SD. Biorąc pod uwagę fakt, iż w telefonie jest tylko 4GB a sam system ma ponad 2GB, to wgranie kilku aplikacji powoduje bardzo szybki brak pamięci:(. Więc niestety nie mogę go nikomu polecić. Chyba że ktoś chce tylko dzwonić i pisać sms-y.
.adsl.inetia.pl | 26 Mar 2013, 17:03

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 231 do 240.