R E K L A M A

Asus ZenFone Max Pro M2
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 32. Pokazuję od 11 do 20.
56,3% 
 25,0% 
 18,8% 
Tamaryszek
Mam telefon od 3 tygodni. Wcześniej był Note 3 ale Asus jest sporo wydajniejszy. Asus wraca do czasow, gdy projektowali świetne urządzenia PDA na Windows 6 oraz 6.5.
Plusy:
-bateria
-saybkie ładowanie(2godziny)
-dobry aparat
-wyglad(wcięcie u góry ekranu)
Minusy:
-6.3 cała to trochę dużo
-chyba tyle
.183.233.214 | 05 Apr 2019, 06:04
Adm87
Witam

Telefon użytkuje od 1,5 tygodnia to co mogę powiedzieć to duży plus bateria od 8h-10h na ekranie przy włączonym cały czas LTE .Aparat nie jest najgorszy robi swoją robotę,w czystym androidzie brakuje kilku aplikacji które by się przydały.Telefon działa płynnie chodź zdążyła mi się zawiecha .Mógłby być troszkę mniejszy żeby lepiej leżał w dłoni a tak po za tym nie mam co narzekać na ten sprzęt.

Pozdrawiam
.254.225.130 | 21 Mar 2019, 11:03

Krzysztof
Cześć wszystkim,
Pisze już druga recenzje tego "telefonu". Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się żeby przez 3 tyg od kupna telefon dwa razy padł na amen. Teraz znowu nie popisał się serwis Asusa ponieważ nie przysłali w raporcie z naprawy żadnej info co naprawili. Po tygodniu telefon znowu padł w trakcie działania i nie chciał się uruchomić. Omijać te telefon szerokim łukiem...
.173.60.46 | 18 Mar 2019, 18:03
Rozczarowanie
Kupiłem telefon nowy, z polskiej dystrybucji. Od początku źle działał. Zawieszał się podczas przewijania menu. Pomimo ogromnej baterii telefon nie pracuje specjalnie długo (do 1.5 dnia - nigdy na nim nie grałem). Generalnie nie polecam.
.30.49.24 | 12 Mar 2019, 20:03

PiotrT
Witam,

Podsumowując niedziałający głośnik:
We wtorek wsadziłem telefon do paczkomatu. W środę dostałem informację że telefon jest już w trakcie serwisu. W czwartek rano dostałem info, że naprawa została zakończona a telefon już odesłany do mnie. W piątek go odebrałem. Mikrofon działa. Na razie wszystko ok. Moje zdanie o telefonie i z pisałem, ale serwis działa szybko i jest z nim ciągły kontakt, zatem oceniam pozytywnie.

Pozdrawiam.
.64.3.154 | 09 Mar 2019, 21:03
Chris
Niestety ale jestem rozczarowany tym telefonem.
Aparat jest jedynie okej
Głośnik ma strasznie słaba jakość
Telefon po 10 dniach użytkowania się wyłączył i nie chce działać. Trochę słabo jak na niecałe 2 tyg użytkowania
Bateria trzyma 1 dzień przy intensywnym użytkowaniu szału nie ma
Także niestety ale jestem niezadowolony z zakupu
.173.50.226 | 05 Mar 2019, 16:03
PiotrT
Witam ponownie,

ponieważ pisałem o wielu plusach tego telefonu, myślę, że będzie sprawiedliwie napisać też o minusie jaki odkryłem. Mianowicie moi rozmówcy przestali mnie słyszeć. Z kim bym nie rozmawiał nie słychać mnie wcale (telefon nie upadł, nie zalał sie, nie zabrudził mikrofon itp.). Wczoraj cały dzień robiłem różne zabiegi zgodnie z zaleceniami pomocy technicznej Asus'a (muszę przyznać, że kontakt z nimi jest bardzo dobry, i nie zbywają tylko faktycznie starają sie pomóc). Niestety nic nie przyniosło skutków, nawet przywrócenie ustawień fabrycznych. Co ciekawe w trybie głośnomówiącym, czy korzystając z zainstalowanego rejestratora dźwięku, wszystko jest ok. Tak, czy owak dziś telefon jedzie na serwis. Dam znać o rezultatach, bo w sumie odpowiedni serwis, to tez ważna sprawa.

Pozdrawiam
.30.179.47 | 05 Mar 2019, 12:03
mastasim
Przykro mi jest to stwierdzić, ale jestem rozczarowany po zakupie tej tandety. A więc tak, nie wiem czemu ludzie się tu podniecają bateria, u mnie działa jeden dzień więc d... nie urywa. Aparat robi zdjęcia słabej jakości. Na YouTube potrafi charczeć głośnik. Super specyfikacje, a potrafi się przyciąć.
Powiem tak, wiem że to średniak za jedyne 1300zl, ale przesiadłem się z Lenovo P2 i powiem szczerze, że zastanawiałem się nad zakupem drugiego Lenovo (w obecnym popsuł mi się głośnik od rozmów i bateria troche się zużyła od quickcharge) . Tam bateria minimum 2 doby (przy tym samym użytkowaniu), ładowanie od 0 do 100% godzina czasu, Zdjęcia wykonuje lepsze. Największa wada to brak wsparcia. No cóż, pomęcze się trochę i będę zmuszony zmienić telefon.
.0.21.16 | 04 Mar 2019, 22:03
Riddick
Telefon jak za taką cenę to rewelacja. Bateria trzyma dobre 3 dni. Ludzie piszą różne opinie o aparacie. Dla mnie jest dobry. Na pewno lepszy niż w Samsungu S7 edge. Dla mnie telefon na bardzo duży plus.Pozdrawiam
.0.33.130 | 25 Feb 2019, 14:02
Supkonri
Telefon ma coś z głośnikiem nie tak! Na YouTube słuchając muzyki na 3/4 głośności głośnik wydaje delikatne trzaski, wychodzący dźwięk jest płaski i bez basów. Telefon był zaktualizowany do najnowszego firmware . Przywróciłam telefon do ustawień fabrycznych i niestety głośnik działa tak samo (fatalnie). Czy też tak macie?
.190.19.166 | 22 Feb 2019, 10:02

Wszystkich opinii: 32. Pokazuję od 11 do 20.