R E K L A M A

Xiaomi Mi 9T
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 62. Pokazuję od 1 do 10.
72,6% 
 9,7% 
 17,7% 
Pyciorro
Posiadam Mi 9T od września. Telefon spisywał się świetnie do czasu ostatnich aktuazlicji. Bateria zaczęła ginąć w oczach. Wcześniej nigdy nie było problemów, żeby telefon pracował dwa dni na baterii a teraz jest to niemożliwe. Dodam tylko, że telefonu używam do rozmów, smsów oraz internetu. Nie gram w gry, nie posiadam ogroma aplikacji. Podobno jest to wina aktualizacji. Zobaczymy co z tym zrobią. Co do samego telefonu jestem zadowolony, nie zawiesza się, robi ładne zdjęcia. Irytuje mnie tylko ta bateria i cała nakładka systemowa, którą czasem robi co jej się podoba. Xiaomi powinno popracować nad aktualizacjami i poprawiać działanie telefonu, a nie odwrotnie. Jest wiele do poprawy. Może ktoś wie jak zaradzić tej słabej baterii?
.0.183.193 | 27 Mar 2020, 21:03
Damian
W danych telefonu brak info o EIS. Elektroniczna Stabilizacja Obrazu. Ten smartfon ją posiada.
Tak, dziękuje za zwrócenie uwagi. (jf)
.12.107.113 | 26 Mar 2020, 10:03

Fine
Użytkuję MI 9T wersja 64 już prawie pół roku. Absolutnie nic złego się nie dzieje. Dbam o telefony i użytkuję zgodnie z przeznaczeniem czyli dzwonię, wysyłam smsy i korzystam z Internetu. Nie wiem jak gry i inne głupoty bo mnie to nie interesuje. Nie wiem dlaczego któryś z piszących tu opinie ma problemy, może trafił na felerny egzemplarz: u mnie od pół roku zero problemów, czytnik linii działa wyśmienicie, bateria przy intensywnym działaniu trzyma od rana do wieczora, zdjęcia są wystarczająco w porządku, jakość rozmów dobra, gps przy nawigacji super, wszystkie bajery łącznie z wysuwanym aparatem działają jak trzeba, 6 Gb RAM wystarczy do płynnej obsługi. Jak dla mnie jest super. Niczego więcej nie potrzebuję. Zdecydowanie olecam MI 9T.
.93.94.120 | 25 Mar 2020, 20:03
Wacław
Mam MI 9T od około miesiąca. Chyba już wszystko co mogłem sprawdziłem. Przesiadałem się z Galaxy S7 i miałem wcześniej S1, S2, S3, S3LTE, S4 BE, S5 no i S7. Zastanawiałem się nad S10E, ale cena, bateria... A co tam zobaczę to Xiaomi.
Zacznę od minusów. Czytnik linii papilarnych, ogólnie od S7 w normalnych warunkach na pewno działa lepiej, ale jako że moje palce brudzą się w pracy to środkowy palec czyta raczej zawsze, ale kciuk muszę dodawać co 2 dni, aby telefon go rozpoznawał. S7 niezależnie od zabrudzeń łapał identycznie. Poza tą jedną niedogodnością aparat całkiem podobny do S7, dodatkowe obiektywy zwiększają możliwości foto. Zdjęć nocnego nieba na S7 bym takich nie zrobił. Wyświetlacz mimo trochę niższej rozdzielczości robi wrażenie, nie mógłbym patrzeć na IPS/LCD w kieszeni.
Bateria, S7 ładowałem 3 razy dziennie, a raczej wisiałem na ładowarce w samochodzie, tu calutki dzień intensywnego korzystania. Rakieta :-D
.199.128.3 | 22 Mar 2020, 23:03

Marlena
Jestem posiadaczem Xiaomi 9T od niespełna 3 tygodni. Telefon jak na razie super się sprawuje, nie zawiesza się, pracuje szybko, bateria też trzyma długo. Z aparatu jestem zadowolona. Naprawdę przyjemny w użytkowaniu. Natomiast niestety kilka dni temu telefon wypadł mi z balkonu z 11 PIĘTRA! I... Nic mu się nie stało!!! Był w zwykłym etui silikonowym nawet bez ochronnego szkła spadł na trawnik i nie ma nawet małej ryski! Jestem w szoku i nie napisałabym żadnej opinii gdyby nie ta sytuacja. Myślę że warto w takim razie dodać że oprócz niezłych parametrów ten telefon jest nieśmiertelny i mega wytrzymały!
.254.232.16 | 19 Mar 2020, 22:03
Kolo16
A. Jeszcze jedno. Automatyczna jasnosc czasami Zle sie dopasowywuje. W ciemnosci jest za ciemny Display i musze manualnie to korygowac. W jasnosci jest OK.
.73.89.51 | 01 Mar 2020, 12:03
(L)aik 1916
Jest super, jest super więc o co wam chodzi? Najlepszy fon na rynku, cena/jakość .
.99.76.114 | 29 Feb 2020, 02:02
Kolo16
Witam. To już mój trzeci Xiaomi. Mam 9T od tygodnia. To jest dobry telefon. Jak za tę cenę, to już na pewno. Po osiemnastu dniach oczekiwania dotarł do mnie bez problemów. Z wyglądu nie ustępuje flagowcom. Szybkość, display, bateria - to na plus. Kamera mogła być lepsza, ale jest ok. Ogólnie polecam.
.73.96.132 | 24 Feb 2020, 08:02
Nick234
Po ponad miesiącu użytkowania Xiaomi Mi 9T mogę z pewnością stwierdzić że jest to najlepszy telefon z którego korzystałem do tej pory. Super wygląda, ma duży piękny ekran, dobry procesor i dużo pamięci ram oraz pamięci wbudowanej. W tej klasie cenowej uważam że aparat jest dobry. Pozytywnie zaskoczyła mnie bateria, bezproblemowo wytrzymuje dwa dni podczas normalnego użytkowania a czytniki linii papilarnych działa szybko i bezproblemowo. Przy aktualnej cenie telefonu uważam że jest to najlepsza propozycja przy wyborze telefon właśnie w tej kwocie.
.47.66.128 | 20 Feb 2020, 23:02
Damian
Mi 9t 128 użytkuję miesiąc. Wcześniej miałem Huawei Mate 10 i w sumie nie miałem na co narzekać. Być może się też po prostu przyzwyczaiłem. W każdym razie, Idąc z duchem czasu, chciałem mieć telefon lepszy niż poprzedni. Zobaczyłem opinie na temat w/w telefonu i postanowiłem kupić. Miał mieć mocny aparat, stabilizację obrazu, dobrą jakość zdjęć, nie zawieszać/przycinać się, mocną baterię z szybkim ładowaniem, NFC, duży, dobrej jakości ekran. Zawsze też przy wymianie tel czekam na jakieś pozytywne zaskoczenie. No i się wkurzyłem. Owszem, teraz jest szybki i nic nie przycina, NFC działa, ekran superAmoled GIT, ale jeśli chodzi o aparat??? Jakieś nieporozumienie... Stabilizacja obrazu świetna, ale tylko w full HD lub 4K 30 klatek na sekundę gdzie obraz klatkuje niesamowicie a jakość obrazu pozostawia wiele do życzenia. W Full HD 60 klatek jakość na przyzwoitym poziomie, ale brak stabilizacji...Zdjęcia w 48 pix bez większych różnic niż w moim poprzednim 12 pix. Można zrobić dobrą fotkę, ale trzeba się ustawić, nie ruszać, ustawić ostrość, światłoczułość, przyciemnienie migawki (czy tam jak to się nazywa) i wyjdzie faja fota. No nie jestem zadowolony bo zdjęć i filmów nagrywam sporo. Nie był drogi, bo kosztował 1300 zł (w jednej z sieci), ale gdybym wiedział, to dołożyłbym parę stówek i wybrał inny, chyba lepszej marki. Fajny bajer z wysuwaną kamerką. Czytnik linii bez zarzutów. No jeśli komuś zależy na aparacie to nie polecam tego modelu.
.137.77.233 | 20 Feb 2020, 11:02

Wszystkich opinii: 62. Pokazuję od 1 do 10.