R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 521 do 530.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
kamilek wks ślonsk
Fajny telefon polecam. Tylko zalecam sobie kupic duzo folii na wyswietlacz bo sie szybko rysuje. Zdjecia robi tez dobre prawie jak moj aparat. wideo tez piekne prawie jak w kinie !!!! gry tez dobrze chodza np. angry birds to od razu moi koledzy se by tez chcieli taki fonik. fajnie ze ten ma takie pulpity przesuwane to se tam tez mozna dawac rozne ikony no na przyklad aparat albo odtwarzacz mp3. a co do mp3 to moj pierwszy telefon co odtwarza muzyke to fajne basy ma. tez bylem zaskoczony ze ma taka kamere z przodu ale nie wiem po co ona bo zdjecia to slabe robi a ktos mi mowil ze do skype a ja i tak tylko na kompie uzywam go no ale moze komus sie taka przyda. bateria tez bardzo dlugo trzyma mi prawie tydzien, ale ja tak za bardzo tez nie gram to komu innemu trzyma krocej pewnie. a i ekranik ma duzy i fajny. tak jak moj stary samsung tylko za 4 razy wiekszy. podobno ekranik ma jakies ulepszenia ale ja ich wlaczyc nie umiem. polecam komore kazdemu.
.wroclaw.mm.pl | 02 May 2013, 21:05
Rado
Moim zdaniem ten telefon jest bardzo dobry i polecam go ludziom którzy dopiero zaczynają przygodę z androidem i smartfonem. Owszem telefon nie ma wygórowanego sprzętu technicznego ale na jego możliwości to jest i tak bardzo dobrze. Mimo małej pamięci ram telefon świetnie sobie radzi z wymagającymi grami. Wadą jest o że telefon nie ma za specjalnej jakości dźwięku ale to ujdzie:) Jeżeli decydujesz się na kupno tego telefonu pamiętaj o aktualizacji androida do 4.1 bo w 4.0 mogą występować lagi i może to spowodować niezadowolenie i możesz się zrazić do tego telefonu. Uprzedzam że po aktualizacji jest jeszcze lepiej !!!!!!
.tktelekom.pl | 29 Apr 2013, 21:04

Ambu
Ja mam jedno pytanie: Czy zdjęcia aparatem w tym modelu się mocno rozmazują? Mam aktualnie xperie x10 mini i mam uraz do tego ;/. Minimalne ruchy ręką rozmazywały zdjęcie. Można było zapomnieć o zdjęciach trzęsącą się ręką podczas np. imprez lub fotografowania jakiegokolwiek ruchomego obiektu... Nie wymagam od tego tel super jakości, bo 5mpx zupełnie wystarczy, ale chciałbym chociaż przyzwoitą ostrość, żeby było coś na tym zdjęciu widac. Jak to wygląda w tym modelu?
.e-wro.net.pl | 28 Apr 2013, 02:04
Breku
Smartphone pierwszej klasy, pomijając bateria która ucieka w oczach to jedyny zaobserwowany minus ścięcia na odtwarzaczu przy słuchaniu i dodatkowej zabawie. Pierwszy mój telefon od tego producenta i miłe zaskoczenie wykonaniem, płynnością, aplikacjami na androida. 9/10
.btk.net.pl | 26 Apr 2013, 11:04

Tiger
Super smartfon, płynny, szybki, dokładny, estetycznie wykonany i wygodny. Jedyne co mi się nie podoba to to, że codziennie muszę ładować baterię :( Ale ocena oczywiście na + :)
.ip.netia.com.pl | 26 Apr 2013, 10:04
Importing
Ja uważam Sony Xperie J za bardzo dobrą. Ma bardzo dużo przydatnych opcji. Ciężko było mi się najpierw przyzwyczaić do obudowy, bo miałem małego smartfona mianowicie Samsung Galaxy Mini. Po 1 godzinie czułem świetnie Xperie. Posiada również TrackID - Przystawiasz smartfona do głośników, reklamy, telewizora etc, klikasz przycisk i w 10 sekund znajduje Ci co to za utwór oraz jego wykonawcę. Dodatkowo można również pobrać piosenkę, doskonałe.
Dla miłośników gier telefonowych mam dobrą wieść. Gry sprawują się u mnie bardzo dobrze. Chodzą przyzwoicie i ścinek nie mam. Oczywiście są nie małe lagi po odpaleniu telefonu, który był wyłączony. Wystarczy poczekać max 30 sekund i git.
Bardzo podoba mi się menu oraz wygląd. Szczerze myślałem sobie: Po co wybierałem Xperie? Takie słabe opinie w necie i jeszcze ten łuk obudowy... Po co to wybierałem. Na zdjęciach mi się nie podoba, ale na żywo gdy do mnie przyszedł wyglądał wręcz świetnie. Według mnie jest to dobry smartfon.
Dobrze robi zdjęcia, a ma 5mpx, co dla mnie jest wystarczającą ilością. Jedynie nie podoba mi się w nim to, że kiedy trochę z niego będzie korzystać obudowa rzadko, ale trzeszczy. Cichutko ale coś słychać. Oceniam go 9/10
.dynamic.chello.pl | 25 Apr 2013, 21:04
Mati
Pobrałem dziś aktualizacje do JB 4.1.2 jak przetestuje to coś napisze. Na ICS'ie nie było z telefonem problemów. W ostatnich postach widzę, że piszecie o słabości aparatu - zgadzam się z tym absolutnie, jak na produkt Sony aparat to padaka. Pozdrawiam!
.jeleniagora.vectranet.pl | 25 Apr 2013, 11:04
Marek Bombke
Witam :) Jeżeli chodzi o informacje dodatkowe i te 50 GB w chmurze dla użytkownika, to na stronie sony pisze (nie wiem, może przedłużyli promocję), że te 50GB jest dostępne do 31 grudnia 2013 roku :) Dziękuje, pozdrawiam :)
Informacja na pewno przyda się potencjalnym użytkownikom. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Apr 2013, 10:04
qsc
Bardzo fajny telefonik. Na systemie 4.1.2 JB tak jak i na ICS super działa. Mimo jednordzeniowego procesora działa szybko i bardzo sprawnie. Dla mnie telefon jest bardzo prosty w obsłudze. Ma bardzo fajny wygląd i obudowa jest dobrze spasowana. moim zdaniem warto wydać na niego te 6 stów.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 Apr 2013, 16:04
aul
Nie wiem z jakich telefonów korzystali wcześniej Ci którzy zachwalają zdjęcia robione Sony Xperia J. Mam ten telefon od 3 miesięcy i uważam, że zdjęcia robi bardzo złe (a zrobiłem ich już sporo). Porównuje do wcześniejszych modeli z których korzystałem (HTC Wildfire S, Nokia N8). Jeżeli jest dobre światło to OK, ale jak jest trochę ciemniej to zdjęcia wychodzą straszne! Proszę nie komentować, że jest to telefon, a nie aparat bo porównuję także do telefonów i to dużo starszych modeli.
.184.188.158 | 23 Apr 2013, 13:04

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 521 do 530.