R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 531 do 540.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
jacek
Telefon jest świetny mam go od miesiąca w T-mobile ,te wasze opinie o telefonie wynikają tylko z waszej niewiedzy trzeba sobie dokładnie przeczytać instrukcję .jedyny mankament to bateria po aktualizacji trzyma 1-1.5 dnia ,zdjęcia robi przyzwoite nic nie zacina .
.icpnet.pl | 23 Apr 2013, 07:04
maniaaak
Neo v zamieniłem na Xperie J. Aktualizacja do JB, większy wyświetlacz i wgl.

Teraz żałuje swojej decyzji... Zdjęcia wychodzą gorzej niż na neo v, filmy nagrywane w mniejszej rozdzielczości. Procesor i pamięć ram ta sama, a NOWY telefon funkcjonuje gorzej niż stara neo v.
jedyny plus to grubość i estetyka telefonu. Tu wygrywa z neo.

Pozdrawiam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 Apr 2013, 10:04

wam
Mam go trzy m-ce.
Sam "z siebie" wykasował wszystkie kontakty i "dołożył" do tego: "Nie znaleziono aplikacji do obsługi tej czynności".
To ostatnie to próba połączenia przez dotyk ikonki dla wybranych numerów.
A tak chciałem kupić Nokię Lumię 820...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 Apr 2013, 23:04
Gusia233
Ten telefon to porażka po 3 miesiącach padł wyświetlacz. W serwisie siedzi już 5 TYGODNI...
.dynamic.gprs.plus.pl | 20 Apr 2013, 10:04

wasiu
Mam telefon od miesiąca i jestem zadowolony. Wcześniej miałem Chińskiego ZTE i jak dostałem Japończyka to po prostu WOW :P. Jak na tą cenę bardzo miło mnie zaskoczył wyświetlacz- żywe kolory i czuły ekran dotykowy oraz dźwięk- głośny i czysty. Nie mam problemów z aparatem, zdjęcia mi się bardzo podobają- nie wiem z kąd opinie na jego temat. W porównaniu do starego blade wymiata, w porównaniu np do Xperji Z jest słaby ale obiektywnie za tą cenę moja opinia jest jak najbardziej na +. Jak na razie jedyny minus to brak słuchawek w zestawie od mojego operatora....
.warszawa.dialog.net.pl | 17 Apr 2013, 23:04
mpr
minijack - zauważ, że akurat taka funkcja jak działanie GPSu to funkcja typowo hardwerowa i nie zależy ani od używanych aplikacji, ani aktualizacji.
GPS jest do kitu, widać to, kiedy porównam sobie wykresy robione w tym samym czasie przez dwa różne telefony. Przed aktualizacją działał równie źle. Tak samo aparat fotograficzny - to też nie zależy od aktualizacji.
Podobnie słabe trzymanie zasięgu i martwe piksele. To są sprawy sprzętowe, a nie softwerowe. Jedynie, co można zrzucić na system operacyjny, to zamulanie i samoczynne ustawianie dzwonków - jak systemowi pasuje (a nie jak mi).
Dalej zdanie mam o nim słabe. Miałem w rękach ciekawsze modele w podobnej cenie, a nieważne ile zapłacę - chcę, żeby to wszystko co on ma działało chociaż.
.random.waw.pl | 17 Apr 2013, 15:04
Niep
Funkcje ok, ale szybka do dupy!. Przeżyła tylko jeden upadek z ok. 1metra tragedia.. A nowa jak na razie 250zł także czekam na obniżki...
.dynamic.chello.pl | 16 Apr 2013, 22:04
MINI DŻEK
mpr - i po co się bawisz w aktualizacje? jeśli coś działa normalnie to po co kombinować? ahh, moja Jotka działa idealnie, bateria spokojnie 3 dni, aparat bardzo dobry (zdjęcia trzeba umieć robić), zasiegu nie traci, a gps miodzio i po co mam aktualizować coś co działa znakomicie? [...] Ogółem telefon znakomity w swojej cenie :)
.play-internet.pl | 15 Apr 2013, 10:04
mpr
Mam go miesiąc, w międzyczasie weszła aktualizacja systemu operacyjnego. Wrażenia: gorzej niż na pierwotnym systemie.
Poza tym o telefonie, jest ładny, przyzwoity wyświetlacz, nieźle słychać rozmówcę i to chyba tyle pozytywów.
- dzwonki na nowym systemie zmieniają się same, na jakie chcą, po zwykłym wyłączeniu telefonu....
- beznadziejnie słaby GPS. Niby widzi 9-10 satelit i co z tego, skoro pokazuje dziwne pozycje, wysokości i przemieszczanie? Samsung Solid radzi sobie o niebo lepiej.
- dioda powiadomienia (na górze) działa jak chce.
- bateria z trudem wytrzymuje 24h bez ładowania, przy średnim użytkowaniu.
- łatwo potrafi stracić zasięg niestety, wiele aparatów radzi sobie lepiej w trudniejszych warunkach
- kiepski aparat, w zasadzie nie wiem po co tam aż 5 megapikseli, skoro nie można ich wykorzystać, 3 w tych warunkach by były aż nad to.
- potrafi się zamulić, nawet bez używania jakiś nie wiadomo jakich aplikacji
- ekran z "timescape". Mi zbędny, a nie da się go wyłączyć po prostu.
- brak porządnego eksploratora na wyposażeniu.
- kilka tygodni, a na matrycy widzę martwy piksel już. Zaczynam się bać, czy przeżyje choć pół roku.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 Apr 2013, 22:04
lunia171991
Fajny telefon, tylko że bateria słabo trzyma. Co 2/3 dni musze ładować telefon, a nawet nie uzytkuje go czesto.
.33.124.170 | 12 Apr 2013, 14:04

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 531 do 540.