R E K L A M A

Samsung Galaxy J4+ Dual SIM
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.
45,0% 
 35,0% 
 20,0% 
Belmond
Szczerze mówiąc miałem sporo wątpliwości co do tego telefonu głównie przez dość cienki jak na te czasy procesor jednak bardzo pozytywnie mnie zaskoczył bo od samego początku (kupiłem go rok temu) o dziwo działa bardzo płynnie i dosłownie w każdej kwestii sprawdza się wręcz wystarczająco dobrze zwłaszcza po ostatnich aktualizacjach. Czytałem kilka opinii i serio dziwią mnie te w których ludzie narzekają na płynność działania albo trafili na jakiś kasztaniacki egzemplarz albo pierd*lą totalnie od rzeczy xdd
.130.49.6 | 25 Dec 2019, 21:12
sebek
Najgorszy telefon jaki w życiu używałem, często się zawiesza, działa bardzo powoli, starsze modele działają dużo szybciej. Nie polecam nikomu.
.252.162.242 | 26 Nov 2019, 12:11

Marszczak
BADZIEW!!!
Służbowy telefon, więc nie muszę się nim cieszyć:
1. po kilku dniach nieuzywania zapetla sie odblokowywanie, pomaga hard restart
2. muli do stopnia prawie poziom "wqrw"
3. w trakcie rozmowy potrafi mimo wszystko odczytac dotyk policzka jako rozłącz
4. muli
5. dlugo trzyma bateria na max oszczedzaniu leżąc w plecaku - 2-3 tygodnie
6. nieergonomiczny kształ z każdej strony identyczny - ciężko się zorientowac gdzie ma gore/doł/lewy/prawy bok
7. niestety android - wpierdala sie miedzy wodke a zakaske - zero szacunku dla operatora
8. tani w dotyku, ale tani telefon wiec norma
9. kiepski ekran, slabe kolory, ciemny - ale tani telefon wiec spoko
.95.25.210 | 20 Nov 2019, 14:11
Afromental
Bardzo dobry telefon.
Plusy :Aparat, dźwiek na sluchawkach, skaner twarzy, wyglad, szybkość, jakość rozmów, mozliwosc odblokowania tel. drugim zaufanym smartfonem :) i wiele wiele innych.

Minusy : Troszke sie tył rysuje.
.0.83.52 | 18 Nov 2019, 10:11

Dżejk
Bardzo dobry telefon. Nie wiem co wy ludzie wymyślacie. Mam ten model wraz z synem. Bardzo ładnie się prezentuje i jak na tą cenę o dziwo sprawuje się rewelacyjnie. Aparat robi dobre fotki w dzień jak i w nocy. Telefon nic mi nie zamula, aplikacje szybko się uruchamiają. Bateria to już w ogóle poezja. Trzyma jak szalona a i sam telefon ładuje się szybko. Dużo bajer! Android 9.0 Jedyny minus to klapka tylna rysuje się od samego patrzenia :) Telefon posiadam pol roku. Przesiadka z s7 edge który już po najnowszych aktualizacjach ledwo dawał rade, a zwłaszcza aparat. Nigdy bym nie przypuszczał ze z flagowca przejdę na smartfon ze średniej polki. :)
Rewelka. Dźwięk na zwykłych słuchawkach jakie mam w domu wbija w fotel. Super bas i brzmienie. Wszystkich polecam ten tel. Odblokowywanie skanerem twarzy także działa idealnie i bardzo szybko. Zero minusów.
.0.83.52 | 18 Nov 2019, 10:11
sq8ifw
Kupiłem ten model z oprogramowaniem od Play, I była to porażka. Bateria nie chciała się ładować po 2 miesiącach użytkowania. W serwisie GSM Pan wgral mi na moją prośbę nie brandowanie oprogramowanie, czyli oryginalne od samsunga i sytuacja z tzw fatalna bateria od razu się zmieniła. Telefon działa teraz szybciej A bateria choć nie jest mega wytrzymała to ładuje się dość dobrze, szybko i nie mam z telefonem żadnych problemów.... choć nie jest szybki to polubiłem go, dopiero po instalacji oryginalnego oprogramowania. Dodam ze zdjecia robi dosc fajne, telefon moze byc jak za ta cene....Zdala od Play!
.248.210.213 | 15 Nov 2019, 03:11
Piotr 11
Ekran sam się przekreca i pobiera aktualizację choć wszystko jest wyłączone
.156.136.128 | 03 Nov 2019, 16:11
Oskar
Nie polecam telefon ma problem z większością podstawowych aplikacji również z zasięgiem aparat masakra często telefon sam włącza sobie aplikacje
.47.245.121 | 03 Nov 2019, 01:11
honeymooon4822
J4+ używam już 9 miesięcy. Kupiłam go ze względu na dobre opinie publikowane w internecie czy też designe. Od razu po zakupie pożałowałam pieniędzy wydanych w błoto. Telefon sie zacina, zdjęcia czesto wychodzą zamazane przez to że rusze ręka po 5 sekundach od klikniecia przycisku. Im większa ilość aplikacji tym gorzej chodzi(zacina się). Robienie różnego rodzaju zdjęć w aplikacjach takich jak instragram, messenger czy snapchat jest istna katorga. Często miewa momenty zawieszenia gdzie trzeba go zostawić na dwie minuty lub więcej. Nie polecam kupować nawet do zwykłego dzwonienia bo tez czesto miewa zawieszeniach w chwilach decydujących o życiu człowieka:)
.47.146.163 | 11 Sep 2019, 18:09
arczi12
Telefon nie posiada żyroskopu, na stronie (https://www.samsungmobilepress.com/resources/galaxy_j4_plus/techspecs) którą podesłał moderator(?) ewidentnie jest to napisane.
"Fingerprint Sensor(NA), Gyro Sensor(NA), Geomagnetic Sensor(NA), Hall Sensor(NA)"
NA (not available lub not applicable) oznacza, że jest to niedostępne lub tego nie ma.
Moderator zapewne jest głupi, ale taki głupi to aż nie. Raczej nie strzelałby sobie w stopę podsyłając stronę, na której jest coś zupełnie innego od tego, co chciał udowodnić. Samsung zazwyczaj nie wymienia w specyfikacjach czujników, których nie ma. W tym wypadku producent skorzystał z prawa, które sam sobie nadał prawem kaduka: "Właściwości i specyfikacje produktów są aktualne na dzień wprowadzenia do sprzedaży i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia." - tak to brzmi po polsku. Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam. (jf)
.196.114.20 | 28 Jul 2019, 16:07

Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.