R E K L A M A

Samsung Galaxy Grand Neo
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 81 do 90.
61,5% 
 19,7% 
 18,8% 
Kinga
Telefon mam od kilku dni i jestem zadowolona. Przed kupnem szukałam opinii jego posiadaczy (szczególnie tych negatywnych), którzy mówili, że ekran jest słaby i jest pikseloza. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że to nieprawda, a ludzie którzy to wypisują chyba nigdy nie mieli w rękach tego telefonu. Kolory są żywe, a telefon bardzo szybko reaguje na dotyk. Ekran jest duży przez co bardzo dobrze ogląda się zdjęcia (a zdjęcia wychodzą dobrej jakości). Bateria trzyma długo (trzeba tylko wyłączyć niepotrzebne aplikacje i śmiga). Sam telefon prezentuje się bardzo ładnie.
Za taką cenę był to najlepszy wybór :) Polecam!
.dynamic.chello.pl | 14 Aug 2014, 11:08
ene
Telefon super,nie zacina się, gry działają dobrze. Informacja do admina, ekran ma 240 dpi (według AnTuTu Benchmark).
.adsl.inetia.pl | 10 Aug 2014, 13:08

MarcinKK
Posiadam telefon od jakiś dobrych 2 tygodni i szczerze mówiąc, mam mieszane uczucia do tego telefonu. Przesiadłem się na ten sprzęt z Lenovo a850 który posiada te same podzespoły i był o wiele lepszy, żadnej przycinki, wszystko płynnie a jednak w samsungu nie ma takiej płynności. Wypiszę może plusy i minusy tego telefonu.
Plusy:
- telefon rewelacyjne gra na słuchawkach
- wyświetlacz jest ładny, brak pikselozy
- aparat robi ładne i przyzwoite zdjęcia
Minusy:
- cena (jak za taki telefon to miałbym 2 Lenovo, które są lepsze)
- jakoś wykonania (wszędzie plastiki)
- brak automatycznej jasności ekranu
- szybkość telefonu (masakra!)
- bateria 1 dzień
- nie możliwe jest udzielenie lokalizacji bez GPS-a (pogoda)
Chciałem złożyć wielkie brawa firmie Samsung ale więcej już ich produktu nie kupię :)
.kalisz.mm.pl | 10 Aug 2014, 13:08
lojd
uwaga : telefony z ORANGE posiadają slot na jedną kartę SIM !!!
.plock.mm.pl | 02 Aug 2014, 12:08

maxer
Telefon mam od jakiś 3 miesięcy i musze powiedzieć, że telefon jest świetny: 5 calowy ekran, 4 rdzeniowy procesor, dużo aplikacji na sklep play. Wadą tego telefonu jest mała rozdzielczość jak na tak duży ekran, ale telefon jak najbardziej na plus.
.centertel.pl | 16 Jul 2014, 11:07
P5ychol
Zgadzam się z wieloma poprzednimi opiniami. Telefon super, alternatywa dla droższych modeli z serii S. Działa płynnie nie zawiesza się, ekran mimo małej ilości dpi nie wali po oczach pikselami. Zdjęcia jak i filmiki w przyzwoitej jakości. Bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzymuje do 5 dni czyli jak na taki smartfon jest dobrze. Jedyny minus to jak na razie tylko brak jakichkolwiek custom romów ale to kwestia czasu. Osoby piszące negatywne opinie prawdopodobnie nie miały go w rękach i wypisują głupoty. Polecam.
.stargard.mm.pl | 14 Jun 2014, 03:06
SW
Samsung grand neo? Duże nieporęczne urządzenie które wytrzyma góra 2 dni. [...]
.dynamic.gprs.plus.pl | 03 Jun 2014, 16:06
damian
Wspaniały duży wyświetlacz bardzo dobre kolory sterowanie głosem gestami oglądanie zdęć na smart tv bardzo dobra jakość zdjęć i filmów dobra bateria
.dynamic.chello.pl | 02 Jun 2014, 23:06
xdxd
Za takie pieniądze nic lepszego się nie kupi. Telefon jest świetny, mimo słabego wyświetlacza nie widać żadnych pikseli. Przy ciągłym smsowaniu, korzystaniu z internetu bateria trzyma 1,5 dnia. Aparat też nie jest najgorszy. Prosty w obsłudze, dobrze się pisze na nim smsy, szybko i prosto korzysta z internetu. Uważam że ten telefon nie ma wad.
.centertel.pl | 02 Jun 2014, 15:06
krzysiek375
TEN TELEFON NIE MA DUAL SIM!
Krzyk nie jest u nas uważany za znaczący argument w jakiejkolwiek dyskusji. Gdybyś przeczytał informację w "informacjach dodatkowych" nie musiałbyś w ogóle zdzierać gardła. Jeśli zechcesz, prześlę Ci chętnie instrukcję obsługi tego samsunga. Z obrazkami na których producent pokazuje jak umieścić w telefonie obie karty SIM. (jf)
.174.64.129 | 23 May 2014, 22:05

Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 81 do 90.