R E K L A M A

Samsung Galaxy Grand Neo
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 1 do 10.
61,5% 
 19,7% 
 18,8% 
Leonard
Telefon posiadam 10 lat i dziś sprawuje się dobrze. To jeden z tych budżetowych telefonów, któremu niewiele można zarzucić. jest bardzo wytrzymały (wypadł mi przez okno z 1 piętra i miał przetarcie na srebrnej ramce), do grania się nadaje, co prawda nie dorasta do pięt dzisiejszym smartfonom, jeżeli mówimy o wydajności, nle daje radę. Teraz mam nowy telefon czyli huawei y7, ale ten samsung do dziś służy mi jako pełno prawną stacją roboczą a po oc wydajnością dorasta samsungowi j5
.121.18.48 | 21 Jan 2020, 21:01
Ja
Witam.
Na początku byłem z niego dość zadowolony, ponieważ apki się nie tneły. Ale potem klawiatura zaczeła wariować, aplikacje zaczeły się tnąć. Potem telefon upadł i było żle. Internet świrował, apki tneły się na potęge.
Telefon dobry dla osób którę chcą korzystać z niego maks pół roku.
Pozdrawiam.
.37.111.62 | 14 Nov 2019, 21:11

zuzax
Jestem posiadaczką tego telefonu kilka lat. telefon nie radzi sobie z aplikacjami np. facebook instagram snapchat oraz messenger. Gry na tym urządzeniu działają wystarczająco dobrze. sam telefon jest solidny jednak srebrnego koloru ramka szybko sie rysuje. Zdjęcia wychodzą bardzo zpikselowane i mają brzydki odcień. Bateria trzyma około 5h
.47.107.175 | 21 Aug 2019, 19:08
martyn
Telefon ma 73 mm szerokości! - mierzone suwmiarką (nie 76 jak w opisie)
mGSM nie podaje wartości mierzonych przez swoich użytkowników. Nie potrafimy zdalnie sprawdzić ani niczyjej wiedzy technicznej, ani - proszę wybaczyć - umiejętności mierzenia suwmiarką. W specyfikacjach podawane są wartości podawane przez producentów. Świat składa się z przybliżeń. Tak, wiem, że trudno się z tym pogodzić. (jf)
.254.40.237 | 06 Sep 2018, 14:09

Użytkownik telefonu
Mam ten telefon od 3 lat, wszystko działa bez najmniejszych problemów, całkiem wytrzymały zleciał mi parę razy na gołą podłogę i nic się nie poharatało w przeciwieństwie do swojego mocniejszego brata S4, który pewnie po takich upadkach już dawno byłby w częściach. Pomimo upływu lat ramka nadal jest w ładnym stanie, nie ma obdarć ani rys. Do rozdzielczości się nie przyczepiam, bo jak na moje oko to idzie się przyzwyczaić, kolory są w miarę żywe, widać obraz pod każdym kątem bez najmniejszych problemów, ostrość jest w miarę dobra. Aparat używam całkiem sporadycznie tylko jak mi trzeba zrobić zdjęcie np: przewodów, które mam podłączyć jak coś dłubie przy elektryce. Przedni aparat z pewnością nie nadaje się do robienia selfików, ale do jakiś prostych rozmów przez skype albo facebooka wystarczy. Nie przycina się pod warunkiem, że się regularnie czyści pamięć wewnętrzną i nie instaluje nie wiadomo ile aplikacji. Filmy na youtube można spokojnie obejrzeć w HD bez większych przycięć, jak na 1 GB ram pamięci radzi sobie całkiem dobrze ze stronami internetowymi. Ogólnie dla bardziej wtajemniczonych polecam zrootować go, dzięki temu zyskujemy większe pole do popisu. Nie polecam jego w ogóle aktualizować do nowszych wersji systemu, gdyż to tylko potrafi narobić szkód tak jak w większości starszych telefonów, tam ma być Android 4.2.2 i tak ma zostać. Telefon godny polecenia do prostych czynności typu przeglądanie stron internetowych, dzwonienia, słuchania muzyki, grania w niewymagające gry, GTA III, GTA VC i GTA SA na nim odpali, ale bez fajerwerków ogólnie będzie się mocno ciąć z powodu słabej grafiki wbudowanej w telefonie. Dla mniej wymagającego użytkownika polecam ten telefon. Pozdrawiam.
.dynamic-ra-07.vectranet.pl | 05 Mar 2018, 13:03
Věnio
Witam używam go od 2014 roku do dnia dzisiejszego działa bez problemu bateria org.od 2014 trzyma 2 dni, jest na dwie sim karty jedna polska druga czeska + karta pamięci 32. Jeżdżę non stop polska _ czechy jakość połączeń w obydwu krajach b.dobra odbieranie jak wysyłanie emaili bez problemu,zdjęcia słabe,Jeżeli potrzebujesz smartfon dla podstawowych funkcji to polecam bo jest bardzo wytrzymały i dobry jako dual.Jak na rok 2014 był b.dobry
.manpower.cz | 31 Jan 2018, 14:01
Anonim
Witam. Telefon posiadam już blisko 3 lata i jestem nim trochę znudzony.
Plusy:
-wytrzymały (telefon spadł mi Już tyle razy, że to głowa mała a ekran cały tylko kilka rys)
-na początku bateria wytrzymała cały dzień na graniu
-nawet po kilku godzinnym użytkowaniu telefon się nie grzeje
To na tyle a teraz Minusy:
-ekran jest duży i fajny ale małe zagęszczenie pikseli wyraźnie je widać
-srebrna ramka jest mocno zdrapana prawie jej nie ma
-telefon zacina się strasznie Facebook, messenger, a najbardziej snapchat. Gry się mulą i często wywala na pulpit
Ogólnie telefonu nie polecam
.centertel.pl | 02 Nov 2017, 17:11
Patryk
Co wy ludzie gadacie. Prosze was. Czego wy sie spodziewacie za te pieniadze??? Ja telefon jak najbardziej polecam. Mam go juz ponad 3 lata. Fakt aparat jest kiepski i ta nieszczesna ramka sie sciera ale chodzi mi bardzo szybko nawet po tak dlugim uzytkowaniu. Jesli zssmiecacie swoj telefon lub wgrywacie jakies nakladki to sie nie dziwie. Android 4.2...hm ja wole starszy system ale plynniejsze dzialanie. Wszyscy narzekaja na baterie...po to jest wyjmowana zeby mozna sobie wymienic i nie wiem w czym problem. Kupilem sobie zamiennik i trzyma spokojnie 2 dni. Ekran jest dobry. Moze ma slaba rozdzielczosc ale ladne kolory i bdb konty widzenia...nie ma co porownywac do SuperAmoledow. Moim zdaniem bije nie jeden smartfon w tej cenie. Szczegolnie ze teraz w bdb stanie mozna go kupic za gora 200zl. Jak najbardziej polecam!!
.serv-net.pl | 13 Jul 2017, 22:07
Nela
Tak ramka się rysuje, z tyłu klepka zdrapuje. Ale jest mega wytrzymały. Użytkuje go prawie dwa lata a ilością spadania na ziemię załatwiłabym spokojnie już z 10 telefonów a On nic. Bateria trzyma dzień przy mailowaniu, portalach społecznościowych i wszech obecnych pierdołach w internecie. O rozmowach i sms nie wspomnę. Ładuje się szybko. Aparat nie jest taki zły. Nie robi zdjęć rewalacyjnych ale przyzwoite. Jak na telefon za 500 zł Naprawdę ok.
.centertel.pl | 12 Jul 2017, 21:07
PoezjaT4
Wyjdę z lodówki ale w info dodatkowych jest napisane ze ma czujnik światła a głównej ramce jest x że nie ma.
Wychodź częściej. Dziękuję za wskazanie - czujniki w specyfikacjach wprowadziliśmy stosunkowo późno i w tym przypadku zawaliliśmy najwyraźniej pełne uzupełnienie danych. Pozdrawiam. (jf)
.internetdsl.tpnet.pl | 30 Jun 2017, 18:06

Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 1 do 10.