R E K L A M A

Samsung Galaxy Grand Neo
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 31 do 40.
61,5% 
 19,7% 
 18,8% 
mare
Witam i polecam ten telefon
Ten model I9060DS dwie duże karty sim 8 GB pamięci Android 4.4.4 PLOMBA NA KARTONIKU byłem pierwszym użytkownikiem tego telefonu >nie jakiś sklep!< Bardzo dobrze sobie radzi ze wszystkimi apkami jakie wgrywam. Jeśli coś się włącza bez mojej wiedzy kilka razy, natychmiast usuwam taką apke. Na początek trzeba wgrać antywirusa i dobrą miotłę i nauczyć się obsługi... Odradzam wgrywania apek ze stron SAMSUNGA blokada pamięci telefonu i brak możliwości usunięcia! Wpisywane do systemu! >>>>Odradzam kupna PODRÓBEK o pamięci 4GB, na Allegro! Bo nigdzie tego nie znajdziecie.Totalna poraszka
.dynamic.gprs.plus.pl | 08 Dec 2015, 00:12
sebi75
Telefon jest super jak za taka cenę robi świetne zdjęcia procesor ok ram świetnie sobie radzi bateria trzyma długo polecam jak za taka cenę podobny trochę do s5
.ip.mgk.pl | 23 Nov 2015, 15:11

sebi75
Telefon mam od ponad tygodnia i jest bardzo dobry nie zwiedza się aplikacje wszystkie chodzą płynnie aparat robi zajebiste zdjęcia głośnik dobrze daje baterią trzyma 2 dni przy zbyt długim uzytkowaniu np gry Internet Jak za taką cenę to telefon jest super nie to co samsung galaxy s3 obudowy pękają samoczynnie przewaznie przy gnieździe ładowania i zwiększają się po podstawowych grach
polecam jak za taką cene?
.ip.mgk.pl | 23 Nov 2015, 15:11
robjoy
Użytkuje aparat juz 24 miesiące, fakt parę razy się zaciął, trzeba było baterie wyszarpać.Ale jak oczyściłem ze zbędnych danych to wróciło wszystko do normy, trzeba oto dbać. Parę razy mi upadł i szybka całą, moźe mam porostu szczęście.Na zakończenie powiem tylko tyle że go zostawiam na następne 24 miechy. Mnie osobiście odpowiada.
.play-internet.pl | 23 Nov 2015, 13:11

Mateusz K
Mam telefon od roku i zdecydowanie nikomu bym go nie polecił. Szybka ztukla się w drobny mak i czesciowo wyruszyła po upadku z 0.5m na panele. Telefon niesamowicie się zacina podczas normalnego użytkowania nie wspominajac tu nawet o grach typu NFS w których możemy co najwyżej pooglądać screen shoty. Bateria kończy się po 4/5h słuchania muzyki. Po roku wejscie na mini jacka juz tak sie wyrobiło ze sam wyskakuje. Żeby słuchać muzyki musze go przytrzymać palcem. Największą z wad moim zdaniem jest niesamowicie mała moc wyjściowa. Telefon nie jest w stanie wykorzystać nawet ułamka możliwości słuchawek o zaledwie 16ohm. Dla porównanie te same słuchawki podłączone do iPhona 4 grają niemal 3x głośniej. Jeśli zastanawiasz sie nad kupnem, serio nie rób tego.
.opera-mini.net | 12 Nov 2015, 17:11
Smartbar
Posiadam ten telefon od roku i w mojej opini ten smartfon jest jednym z najgorszych telefonów tej firmy. Jego wyświetlacz ma bardzo słabą rozdzielczość i nocą razi w oczy , brak czujnika światła jest mi obojętny , ale szkoda , że go tu brak . Słabe podzespoły z nakładką touchwiz to lekka tragedia. Telefon się tnie co chwila , a czasami , gdy włączam jakąś aplikacje lub w niej jestem od dłuższej chwili to smartfon nie wyrabia i się wyłącza . Nawet obrót ekranu jest denerwujący , ponieważ gdy oglądam film na nim i lekko go przechyle to się obraca i zacina na chwilę obraz , a jak chcę go obrócić to nic sobie z tego nie robi i dalej jest obrócony jak był. Klawiatura się nie pokazuje albo jest cała czarna. Jakość odtwarzanego dźwięku jest w porządku jak i aparat , natomiast bateria nie wytrzymuje pół dnia. Czasem , gdy zostaje mi 15 procent baterii to się zaczyna odliczanie do 0 i bateria martwa. Design jest ok , ale mam zastrzenia do 4 rzeczy. Po pierwsze telefon jest trochę za gruby , po drugie klapka baterii łatwo się brudzi i zbiera rysy , po trzecie jest za ciężki jak na plastikową obudowe i po czwarte lakier po bokach urządzenia schodzi co psuje jego wygląd. I jeszcze jedna sprawa , mam prośbę do ludzi , którzy wystawiają opinie na mgsm , proszę nie piszcie opini , gdy macie swoje urządzenie tydzień lub 2 miesiące , bo to jest zdecydowanie za mało, żeby o danemu telefonowi dać jednoznaczne twierdzenie , dziękuję.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Nov 2015, 00:11
onik
Są dwie wersje tego modelu. Nie każdy jest dual SIM.
Aaa, to zapewne dlatego piszemy o tym w informacjach dodatkowych! :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Oct 2015, 15:10
pata
mam ten telefon już od roku, jak za taką cenę jestem bardzo zadowolona, nie zacina się (tzn. czasem się zdarzy, ale przecież nic nie jest idealne), aplikacje chodzą fajnie, internet całkiem przyzwoicie, przy bardzo dobrym zasięgu śmiga super, często traktuje go jako modem do laptopa, i odkąd poprawili zasięg można korzystać bez problemu, baterie niestety muszę ładować raz dziennie, przy rzadszym korzystaniu wytrzymuje te dwa dni (mam cały czas internet włączony), gdybym wyłączyła przesył danych myślę ze całe dwa dni spokojnie wytrwa, jeśli chodzi o aparat, przedni jest meeega średniawy, ale tylny bardzo fajny, super zdjęcia wychodzą, filmy też spoko, jeśli chodzi o wyświetlacz, przed zakupem szukałam opinii i spotkałam się z obawami co do wielkości i rozdzielczości, ale jest ok, nie jestem ekspertem, ale jak na moje oko nie mam sie do czego doczepić, widać tak jak na każdym innym smartfonie, poza tym wszystkim telefon jest wytrzymały, spadł mi kilka razy (może nawet kilkanaście), trochę się poturbował i nic mu nie ma, wprawdzie mam folię na wyświetlacz i etui bo lubię mieć zadbane rzeczy, to i bez tego jest ok, jedyny minus to to, że czasem traci zasięg,
aha, dwie karty też super, jedna na internet a druga jako moja własna zwykła, z numerem który mam od lat i taryfą która mi odpowiada ;)

polecam
.internetdsl.tpnet.pl | 23 Sep 2015, 14:09
sandra
Telefon mam od ponad miesiąca. Wizualnie super, spadł mi parę razy i ekran cały, Gdzie w wielu innych już dawno by się popsulo.
Czasem nie reaguje mi punkt cofania. Nie ma normalnego odtwarzacza. Gdy próbuje w tym odtwarzaczu wyszukać muzykę, nie chce mi się odpalić punkt szukania.
bateria trzyma bardzo krótko.
muszę mocno ciskac w klawisze, bo czasem nie reaguje.
Czasem zamyka mi się Internet sam ;/.
.serv-net.pl | 08 Sep 2015, 21:09
Sławek
Witam. Użytkuje ten telefon od 4 miesięcy. Opinie wyrażę w kilku punktach. 1 świetna bateria 2 dobry kontrast w jasnym świetle 3 szybko reaguje na dotyk 4 dobre głośniki 5 zaawansowane gry chodzą płynnie 6 w miarę dobrym oswietleni zdjęcia wygladaja naprawdę bardzo dobrze (dioda daje radę ale tylko do 80cm) 7 spadł mi już 4 razy, raz z 1.8m (w etui) i nic się nie stało. Teraz negatywy 1 cztery razy zgubił mi zasięg dwóch kart sim 2 czasem mam wrażenie, ze trochę jest zbyt ciepły (gram w wot z założoną klapka). Ogólnie bardzo polecam. Aha bym zapomniał. W innym smartfonie miałem 480×800 i było bez rewelacji a tu? Aż dziwne. Wszystko czytelne. :) Polecam Sławek
.dynamic.chello.pl | 03 Sep 2015, 21:09

Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 31 do 40.