R E K L A M A

Samsung Galaxy Grand Duos
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 11 do 20.
56,7% 
 10,0% 
 33,3% 
Szczotuś
Posiadam telefon 8 miesięcy i jestem zadowolony. Telefon zatnie się na jakiś czas, ale każdy telefon tak ma. Jedyny minus to że przy włączeniu internetu strasznie zamula ale to tylko przez 30sek. A takto jest ok . Polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 Mar 2014, 07:03
Marcus
Posiadam ten telefon już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Mój model przedstawił się od razu Androidem 4.2.2 (więc pochodzi z późniejszej produkcji). Telefon działa bardzo płynnie. Nigdy się nie zawiesił, nie traci zasięgu. Dual sim działa bardzo pewnie.
.internetdsl.tpnet.pl | 06 Mar 2014, 11:03

marwi
Telefon mam od pół roku. Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Wiele miałem telefonów dualsim. Szybko je zmieniałem, bo albo się nudziły, albo muliły, albo miały jakieś fabrycznę błędy. Rekordzistą pod względem usterek był gsmart.Wracając do Grand Duos. Nie mam problemów z restartami, z jakąś kartą co opisują inni. Telefon mam zrootowany, ale soft oryginalny. Ekran (wielkość i jakość) dla mnie wystarczający. Odporność na upadki super. Muszę codziennie ładować, ale sporo rozmawiam. Z czystym sumieniem mogę go polecić.
.static.chello.pl | 01 Mar 2014, 23:03
flormen
Mam ten telefon pół roku. W tym czasie był aż 5 razu w naprawie z tytułu gwarancji. I nic. Nadal zawiesza się i sam wyłącza. Serwis tak jakby nie chciał go naprawić. Podejście autoryzowanego serwisu opłakane. Inne opinie opisują ze procesor niewydala i uważam że jest tak u mnie. Piszą aby wgrać softa z internetu. Lecz jeśli się nie mylę traci się w tym momencie gwarancję.
Dla mnie ten telefon skreślił firmę SAMSUNG z mojej listy jakichkolwiek zakupów.
Jeśli chodzi o dual sim to koledzy moi używają HTC DESIRE VX lu VS i są mega zadowoleni. Żadnych kłopotów z nimi nie mają.
SAMSUNGA JUŻ NIGDY NIE KUPIĘ. Sprzedadzą towar i martw się sam. Serwis totalna porażka
.free.aero2.net.pl | 25 Feb 2014, 11:02

aixen
Na początku zaznaczę, że telefon jest dla mnie narzędziem pracy. Nie gram, nie fotografuję itp. Głównie odbieram emaile i sporo rozmawiam oraz korzystam z kilku programów narzędziowych dla grafiki 2D. Zatem opinia jest w 100% stronnicza. Podstawowym plusem jest rozdzielczość ekranu. Na ekranach HD zwyczajnie nie widzę treści (litery, symbole) i powiększam elementy grafiki ze stratą dla całości przekazu. Po drugie dwie karty SIM dają mi gwarancję dostępu do sieci danych (częsta praca w terenie). Po trzecie czas pracy na baterii... Bez trudu osiągam trzy dni bez ładowania. Nie bez znaczenia jest cena. Nowy, z 24 miesięczną gwarancją i z polskiej dystrybucji to koszt niewiele ponad 800 PLN co za 5" jest ceną więcej niż rozsądną. Przy takich priorytetach ten model był optymalny dla mnie... tzw. wybór pragmatyka.
.182.169.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 19 Jan 2014, 15:01
Senior
Mam ten telefon od 8 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest u mnie w ekstremalnym użyciu i działa bez zarzutów. W pewnym momencie zaczął się wyłączać i restartować problem zniknął bezpowrotnie po sflaschowaniu softu na wersję krążącą w sieci. Po tym zyskał dodatkowe funkcje i przestał stwarzać problemy. Bateria wytrzymuje u mnie maksymalnie 12 godz ale wcześniej miałem galaxy I i II, HTC i żaden nie wytrzymywał dłużej przy takim użytkowaniu.
.172.252.231 | 19 Dec 2013, 11:12
Extranylon
Mam ten telefon od 5 miesięcy. Z perspektywy takiego czasu mogę odpowiedzialnie polecić ten telefon innym.
To co można by sobie życzyć więcej to możliwość przypisania domyślnej karty SIM do danego numeru. Tego nie ma, a by się bardzo przydało, chyba, że ktoś zna jakąś aplikację, która ten problem rozwiązuje.
Na minus trzeba wymienić brak aktualizacji fabrycznych ani custom rozmów obsługujących dwie karty.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 Nov 2013, 00:11
shenightyou
Posidam ten smartfon od około nie całych 6 sześciu miesięcy, sądzę, że jest bardzo fajny, ładny , poręczny , najlepiej pisze się na tym telefonie sms-y, klawiaturka jest większa i lepiej się pisze kiedy jest bokiem , a żeby lepiej się wam czytało opinie moją na ten temat, napiszę wam plusy (+) i minusy (-) tego wspaniałego smartfona , a więc zacznę. Od minusów ..
(-) resetuje się czasami, ale mi to nie sprawia problemu :)
(-) mam otwarte 6 stron na necie , a tu nagle zamykają się wszystkie, ale na szczęście zdarza to się bardzo rzadko , a po za tym sądzę, że jest to powodem naciskania na wszystko w prawie tym samym czasie co sprawia, że mechanizm 'głupieje'
(-) bateria, bateria w tym fonie zużywa się w jeden dzień, ale za każdym razem jak się fona używa bardzo często, ja używam go zamiast komputera , często siedzę. Na necie i piszę sms-y, a więc bateria trzyma mi jeden dzień ponad, na pewno gdybym nie używała tak często tego fona i wgl bateria trzymała by mi dłużej nawet kilka dni :)
(+) jest bardzo czuły na dotyk , w ustawieniach można sobie ustawić żeby mógł być mniej czuły :)
(+) bardzo strasznie fajnie się pisze sms-y na tym fonie :)
(+) można ustawić sobie jasność ekranu w wielu możliwościach (procenty) :)
(+) procesor
(+) robi świetne zdjęcia ten fon, ma aparat 8 Mpx :)
(+) ekran świeci się kiedy patrzę na fona , jeśli jest odblokowany oczywiście.
.extreme-net.one.pl | 10 Nov 2013, 15:11
zibi
Do: "zygi" Bluetooth miałem cały czas wyłączony i nie sądzę, aby było to powodem wyłączania telefonu. Raczej procesor może być tego przyczyną, gdyż tak mi oświadczyli w serwisie. Już dawno pozbyłem się tego telefonu, chociaż wydawał mi się całkiem sympatyczny. Ale nie mogłem sobie pozwolić na to, żeby telefon sam z siebie wyłączał się.
.cable-modem.tkk.net.pl | 09 Nov 2013, 15:11
zygi
zibi, czy miałeś włączony Bluetooth, coś wydaje mi się że włączony Bluetooth mozę być przyczyną wyłączeń telefonu.Pewnego dnia wyłączyłem całkiem Bluetooth aby oszczędzić baterię i nie wyłączył się telefon ani raz. Może ktoś już spostrzegł tą zależność?
.135.170.76.static.kolnet.eu | 07 Nov 2013, 20:11

Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 11 do 20.