R E K L A M A

Samsung Galaxy A20e
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.
52,9% 
 29,4% 
 17,6% 
povc
Porażka... Przegrzewa się przy prostych czynnościach, zwłaszcza przy słuchaniu muzyki..Każde uruchomienie Google Play Music, Spotify czy Amazon Music Unlimited kończy się komunikatem o przegrzaniu się smartfona i uruchamia się coś na kształt trybu awaryjnego, gdzie mam dostęp jedynie do podstawowych funkcji. Do tego telefony konkurencji mają dwa razy mocniejszą specyfikację w tej samej cenie... wyświetlacz to tragedia, nawet o połowę tańsze chińczyki często mają lepszy... Aparat to też porażka, jakość dźwięku słaba, system działa ślamazarnie, bo procesor to słabizna i jest słabszy niż procek telefonu z niższej średniej półki, który miałem ostatnie trzy lata. Dali taką słabiznę do telefonu wcale nie tak taniego...
.41.177.26 | 09 Nov 2019, 19:11
Maja
Mam telefon od miesiąca. A jako bym nie miała! Jeszcze nikt się do mnie nie dodzwonił a ja dodzwaniam się tylko wtedy jak wyjadę z domu. O ile wcześniejsze telefony zasięg miały marny ale miały, to ten nie ma wcale. To po co mi taki telefon!
.238.254.25 | 05 Nov 2019, 00:11

Matisko
Witam, mam telefon Samsung Galaxy A 20e 4 miesiące. Tył klapki tak szybko się porysował, a mam go w etui. Przegrzewa się, ale telefon jest lekko chłodny, po za tym ładnie głośno gra. Po wielu aktualizacjach bardzo płynie chodzi. Jestem z niego zadowolony. Szybki tani smartfon z dobrymi podzespołami, polecam go.
.173.96.29 | 02 Oct 2019, 04:10
jur
Przegrzewa sie przy sluchaniu muzyki. Tak naprawde procek jest chlodny wiec to albo uklad audio albo jakis blad z tym przegrzewaniem :/
.99.107.24 | 30 Sep 2019, 13:09

Kokos
Telefon ładny i lekki, niestety nic poza tym. Obudowa wbrew pozorom bardzo szybko się rysuje. Procesor to jakiś wynalazek. Telefon od samego początku wolny już się boję co będzie po dłuższym uzytkowaniu. Dwuletni Xiaomi miażdży prędkością tego samsunga. Osobiście nigdy bym takiego nie kupił, niestety to telefonu służbowy i będę musiał się z nim męczyć przez jakiś czas...
.156.18.155 | 21 Sep 2019, 10:09
Dojc
Telefon przegrzewa się non stop. Aktualnie 4 raz idę walczyć z Samsungiem o zwrot pieniędzy. 1.5 roku temu kupiłem J5 i byłem z niej mega zadowolony. Seria A to zwyczajny chłam i porażka dla tak znanej marki.
.221.129.87 | 09 Sep 2019, 20:09
Szynka
Posiadam telefon od trzech miesięcy i uważam że jest to najrozsądniejszy zakup jeśli chodzi o budżetowy telefon. Posiada ważne dla mnie NFC oraz Bluetooth które bez problemu radzi sobie z bezprzewodowymi słuchawkami i smartwatchem, poprzedni telefon miał z tym problem. Jakość wykonania na plus choć faktycznie obudowa jest podatna na zarysowania. Telefon kompaktowy, dobrze leży w dłoni, ma czytelny wyświetlacz który nie jest AMOLEDem więc nie jest podatny na wypalanie się gdy korzystam np. z nawigacji. Aparat robi dobre zdjęcia ale w tym aspekcie nie jestem wymagający, aparat szerokokątny to fajny bajer. Bateria średnio 4,5 do 5 godzin SOT przy ciągle włączonym LTE, nie jest to problem bo telefon posiada szybkie ładowanie i odpowiednią ładowarkę w zestawie. Jeśli chodzi o jakość pracy to szału nie ma ale telefon radzi sobie bez zadyszki z obsługą większości zadań w ciągu dnia. Ten telefon w tej cenie w jakiej można go teraz kupić to na pewno dobry strzał, polecam
.160.172.86 | 26 Aug 2019, 15:08
Zwykly ja
Krzysiek po twojej opini sadze ze masz stol z papieru sciernego. Telefon jak najbardziej pozytyw
.208.230.106 | 08 Aug 2019, 10:08
Kamilmm
Witam użytkuję telefon od kilku dni. Jest to wystarczający czas by poznać jego słabe i mocne strony. Do wyboru telefon skłonił mnie jego rozmiar jest on łatwy w obsłudze jedną dłonią co w dzisiejszych czasach niestety staje się po mału abstrakcją. To i ekran który może nie powala rozdzielczością jednak nie przesyca barw i oddaje rzeczywiste kolory podstawowej palety barw, niestety większość samsungów ma amoledy dla których jest to duży problem. Wady telefonu to na pewno lekkie przegrzwanie się, tragiczny głośnik multimediów, dość słaby czytnik linii papilarnych chociaż tu samsung się trochę poprawił względem takich modeli jak s 7 czy s 6, ale wciąż odstaje od najtańszych chińczyków. Mimo nagrzewania się telefon działa w miare płynnie i bateria spisuje się tu naprawdę lepiej niż w wyższych modelach serii a jednak wciąż nie ma tak zwanego szału. Moje opinia jest negatywna z tego względu, że telefon mimo że to model z tego roku niczym nie przewyższa modeli z przed 3 lat. W mojej opinii lepiej przeczyścić swój stary telefon i wymienić w nim baterię niż wymienić na ten model.
.146.66.17 | 02 Aug 2019, 15:08
Słodki Michał
Posiadam ten telefon od ponad 3 tygodni. Wszystko jest super tylko jest 1 malutki problem. Podczas grania w gry/oglądania na Facebooku czy twitchu czasami trzeba kliknąć 2 razy żeby dotyk zareagowal i też się przegrzewa.Co do reszty samsung spełnia swoją rolę :). Nie warto sugerować się opiniami innych lepiej samemu przetestować. Ja osobiście polecam,gdybym miał oceniać to w skali od 1 do 10 dałbym mocną 8. Dużym plusem jest szybkie ładowanie w 40 min naładowal mi się z 40% do 100.
.105.39.96 | 20 Jul 2019, 01:07

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.