R E K L A M A

Redmi Note 9s
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.
70,6% 
 5,9% 
 23,5% 
fghuytfghjgfdhbnj
Ten telefon ma radio.
.186.12.137 | 26 Nov 2020, 13:11
Dajani
Kupiłem używany 3mc za 400 zł. W tej cenie bajka. Przedni aparat średni, dobre zasięgi, głośniki, ale bateria 2 dni, gdzie wcześniej ładowałem swojego p20 3 razy dziennie. Polecam wszystkim wersję jak moja: 6 GB RAM i 128 GB pamięci.
.221.129.140 | 20 Oct 2020, 23:10

audik
Witam. Mój kilka dni temu awaryjnie zakupiony Redmi Note 9S w wersji 4G/64 GB posiada działające radio FM, oraz equalizer. Zakupiony awaryjnie ponieważ Redmi 5 plus jak leży i jak biorę do ręki to działa, a jak włożę do kieszeni to się wyłącza i muszę robić reboot. [...] Wojtek.
.106.35.113 | 20 Oct 2020, 22:10
Dajani
Czytałem specyfikacje ale niestety nie każdy wie jaka rozdzielczośc to 4k a gdyby była też w informacjach dodatkowych każdy by wiedział. Dziękuję również pozdrawiam
Ale w specyfikacji nie ma "rozdzielczości 4K" jest podana maksymalna rozdzielczość nagrywania wideo. To jest serwis techniczny. Domyślnie kierowany do użytkownika, który potrafi czytać specyfikację. Nie mamy tu niestety specjalnego działu edukacyjnego. Brak wiedzy nie jest grzechem, ale wtedy wystarczy zapytać w dziale pytań, a nie poprawiać coś, co jest podane prawidłowo. EOT, ponieważ zaśmiecamy komentarze. (jf)
.0.44.48 | 16 Oct 2020, 12:10

Dajani
Panie J.F może warto dodać że nagrywa w 4k w 30 klatkach???
Panie Dajani, może warto przeczytać specyfikację, zamiast przebiec wzrokiem? Grzecznie przypominam, że pytania zadajemy w zakładce obok. Dobrego dnia życzę. (jf)
.221.129.140 | 15 Oct 2020, 23:10
Niksio
Jak dla mnie wspaniały telefon z super aparatem ale ja mogę się mylić, ponieważ się przesiadłem na niego z Samsung Galaxy J3 a on jest z bardzo niskiej półki na ten moment.
.237.162.90 | 10 Sep 2020, 18:09
Rivden
Witam. Telefon posiadam ponad miesiąc czasu. Przesiadłem się z Redmi Note 7. To co można powiedzieć o tym telefonie w plusach, to na pewno świetna bateria (czasem wytrzymuje 4-5 dni, zwykle 2), wydajność (telefon jest szybki) i ogólne możliwości. W zestawie jest ładowarka 20W.
Na minus na pewno ergonomia, telefon jest ogromny i ciężki, przez co ciężko się z niego korzysta gdy ktoś ma małe dłonie. Kolejny minus to soft, MIUI 11 jest zawalone zbędnymi apkami, których ciężko się pozbyć. Telefon trzeba dostroić pod swoje potrzeby. Na koniec minusów, to reklamy które gdzie niegdzie się pojawiają. To na tyle. Ogólnie, polecam jeżeli ktoś lubi duże ekrany i wydajność w graniu/filmach itd., oraz baterię która wytrzyma 2 dni.
.120.137.9 | 07 Aug 2020, 15:08
Princeps Hieronim
Dopłaciłem do 6gb ramu i 128gb pamięci, kupiłem bo załatwiłem swojego POCO F1 :( miał być F2 za jakiś czas a tak musiałem brać coś tańszego na szybko i jestem zadowolony z 9s! Nic mi się nie wiesza, aż z ciekawości uruchomiłem aparat po przejrzeniu komentarzy ale nadal śladu jakiegoś zawieszenia.... Nie wiem zaktualizujcie se te telefony czy co... Wspomniałem że używam POCO launcher-a.
Jest bardzo fajny i prosty w konfiguracji.
Bateria trzyma długo pomio MI fit i dwóch kart sim...
Jedyne co to ten rozmiar jest wadą ale to przy noszeniu bo przy użytkowaniu to się podoba ;)
Jak za te pieniądze to polecam tylko dopłaćcie sobie do tych 6gb ram to nie będziecie narzekać ;)
Pozdrawiam
.47.230.253 | 01 Aug 2020, 07:08
Konewka PL
Telefon mam od 5 dni i sprawuje się dobrze minusem jest aparat który się zacina , nie można robić zdjęć i trzeba restartować telefon . Poza tym wszystko działa dobrze bateria trzyma długo .
Ogólnie polecam telefon
.60.64.10 | 17 Jun 2020, 22:06
Kedar
Witam posiadam telefony Xiaomi od modelu Redmi Note 3 pro poprzez Redmi note 5, Redmi Note 8 pro. Śmieszą mnie opinie, że jest duży czy ciężki, wszystkie są praktycznie identycznych wymiarów. Wielkości wyświetlaczy wynikają ze zmniejszania ramek góra dół i boki.
Redmi note 9s posiada Radio, IRD (pilot do telewizora itp). Jest możliwość odbierania MMS bez dostępu do internetu. Jest Jack do słuchawek, jest port typC do ładowania. Dioda powiadomień. Nie posiada NFC (posiada go Redmi note 9 pro 100-200 zł droższy)
Telefon chodzi płynnie, nic się nie zacina, nie wiesza. Aparat robi ładne zdjęcia
Są opinie, żeby brać Redmi note 8 pro. Ja wybieram nowsze modele, dla Androida tu dostaniecie 10 i aktualizację do 11 na 101%. Xiaomi zawsze podbija aktualizację androida o 1 w górę. Wiem z doświadczenia lat ;) przy nocie 8 pro zostaniecie z 9 na 10 androidzie
Pozdrawiam
.47.204.101 | 05 Jun 2020, 09:06

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.