R E K L A M A

Redmi Note 9s
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 11 do 20.
70,0% 
 5,0% 
 25,0% 
Princeps Hieronim
Dopłaciłem do 6gb ramu i 128gb pamięci, kupiłem bo załatwiłem swojego POCO F1 :( miał być F2 za jakiś czas a tak musiałem brać coś tańszego na szybko i jestem zadowolony z 9s! Nic mi się nie wiesza, aż z ciekawości uruchomiłem aparat po przejrzeniu komentarzy ale nadal śladu jakiegoś zawieszenia.... Nie wiem zaktualizujcie se te telefony czy co... Wspomniałem że używam POCO launcher-a.
Jest bardzo fajny i prosty w konfiguracji.
Bateria trzyma długo pomio MI fit i dwóch kart sim...
Jedyne co to ten rozmiar jest wadą ale to przy noszeniu bo przy użytkowaniu to się podoba ;)
Jak za te pieniądze to polecam tylko dopłaćcie sobie do tych 6gb ram to nie będziecie narzekać ;)
Pozdrawiam
.47.230.253 | 01 Aug 2020, 07:08
Konewka PL
Telefon mam od 5 dni i sprawuje się dobrze minusem jest aparat który się zacina , nie można robić zdjęć i trzeba restartować telefon . Poza tym wszystko działa dobrze bateria trzyma długo .
Ogólnie polecam telefon
.60.64.10 | 17 Jun 2020, 22:06

Kedar
Witam posiadam telefony Xiaomi od modelu Redmi Note 3 pro poprzez Redmi note 5, Redmi Note 8 pro. Śmieszą mnie opinie, że jest duży czy ciężki, wszystkie są praktycznie identycznych wymiarów. Wielkości wyświetlaczy wynikają ze zmniejszania ramek góra dół i boki.
Redmi note 9s posiada Radio, IRD (pilot do telewizora itp). Jest możliwość odbierania MMS bez dostępu do internetu. Jest Jack do słuchawek, jest port typC do ładowania. Dioda powiadomień. Nie posiada NFC (posiada go Redmi note 9 pro 100-200 zł droższy)
Telefon chodzi płynnie, nic się nie zacina, nie wiesza. Aparat robi ładne zdjęcia
Są opinie, żeby brać Redmi note 8 pro. Ja wybieram nowsze modele, dla Androida tu dostaniecie 10 i aktualizację do 11 na 101%. Xiaomi zawsze podbija aktualizację androida o 1 w górę. Wiem z doświadczenia lat ;) przy nocie 8 pro zostaniecie z 9 na 10 androidzie
Pozdrawiam
.47.204.101 | 05 Jun 2020, 09:06
Darek
Witam co do mnie ten smartfon nie przemawia mam go od 2 dni. I tak apart się zacial, musiałem włączyć jeszcze raz, rozpoznawanie twarzy to jest jakaś masakra w t telefonie, a co do baterii która niby miała tak szokować no nie wiem kogo ona szokuje. Mój poprzedni telefon Huawei p Smart z gdzie bateria się rozladowala trzymał jakieś 2 porządne dni na graniu oglądaniu filmów itp. A tutaj niestety jestem rozczarowany zwykle przeglądanie i oglądanie filmów w jakiś krótki czasie zabiera do 5 procent. Także zastanawiam się nad wymianą lub oddaniem do sklepu gdyż zakupiłem go przez neta.
.248.165.176 | 22 May 2020, 21:05

Mamkar
Telefon mam jakieś dwa tygodnie i ogólnie polecam go. Na minus jest przedni aparat który przybliża i jakoś słaba i spóźnianie powiadomień. Reszta działa dobrze.
.10.50.176 | 19 May 2020, 16:05
dakces
Witam. Telefon mam od 2 tygodni. Macie błąd w opisie. W wersji Xiaomi Note 9s 6/128 GB jest funkcja radia. Poza tym aparat w telefonie OK, a bateria trzyma super długo. Po "nabawieniu" się nim właśnie ładuję baterię po 5 dniach użytkowania. Aparat w porządku jak na taką cenę, szybkość i płynność działania bardzo dobra. Wygląd bardzo mi się podoba (mam kolor szary, który właściwie jest niebieskawy). Mam średnie dłonie, jednak zero problemów z obsługą jedną ręką. Nie korzystam z NFC więc jego brak nie jest dla mnie problemem. Telefon kupiłem za 960 zł za granicą i w tej cenie jest to wspaniały wybór. Na bardzo duży plus zaliczam: baterię i 3 miejsca na sankach kart (2 karty nano sim i dodatkowo karta micro SD do 512 GB).
Dziękuję za informację, być może komuś się przyda. Niestety w żadnej wersji producent nie podaje radia FM. Ani w specyfikacjach i opisach na swoich stronach, ani w instrukcji obsługi, która w przypadku Xiaomi bywa wyłącznie symboliczna. Podstawową zasadą katalogu jest możliwość weryfikacji wpisów na karcie z dokumentacją producenta (albo w praktyce, ale przy takiej ilości urządzeń rzadko jest to możliwe). Radio FM podobnie może pojawić się u nas w każdym momencie pod warunkiem, że producent poda je w swojej dokumentacji. Jeśli nie podaje, zachodzi podejrzenie że: jest dostępne nie we wszystkich wersjach albo producent liczy się z koniecznością jego wyłączenia za pomocą którejś z kolejnych aktualizacji. Tak czy inaczej niestety zapewnienie mi nie wystarczy. Jeśli Xiaomi gdzieś podaje informację o radiu, bardzo proszę o wskazanie. Zweryfikuję i zmienię dane, jeśli zajdzie taka potrzeba. (jf)
.207.42.121 | 14 May 2020, 02:05
Daniel
Witam, ja mam miesznae uczucia co tego smartfona. Kupiłem go wymieniając telefon z 2016 roku xiaomi note 2, był świetny miał świetna diodę powiadomień szybko działał robił super zdjęcia polecał bym go nawet w 2020 roku mój najlepszy telefon. Teraz niestety siadła mu bateria. Więc pora na wymianę. Kupiłem więc xiaomi redmi note 9s. No niestety nie działał tak szybko. Jedyny. Plusem jest bateria długo trzyma reszta średnio. Zastanawiam się czy go nie oddać.
.248.165.153 | 11 May 2020, 13:05
good
Witam.
Smartfon ma żyroskop.
https://www.mi.com/global/redmi-note-9s/specs
cyt.: Z-axis linear vibration motor, Side-mounted fingerprint sensor, Distance sensor, In-screen ambient light sensor, Accelerometer, Gyroscope, Electronic compass, IR blaster
To pierwsze, to chyba jakaś nowość.
Nie, to po prostu silniczek wibracyjny. Dziękuję za wskazanie błędu, to nasze przeoczenie. Pozdrawiam. (jf)
.173.186.84 | 10 May 2020, 19:05
anonimm
Tez wlasnie go zakupilem :) i szczerze wrazenia pozytywne. Wydajność na plus , bateria takze :)) Stabilizacja wideo w fhd bardzo dobra. Przesiadlem sie z Note 8T i jednak wybor doskonaly :)) Polecam. Testuje smartfony, oprogramowania itd. wiec opinia jest szczera :)
.215.207.153 | 09 May 2020, 08:05
Robx23
Telefon używam dopiero 24h, jest w porządku poza niedziałającym trybem panoramy, nie mam tu na myśli szerokątnego aparatu.
Pewnie za jakiś czas poprawia ta funkcje, rzadko korzystałem z tej funkcji to i nie boli mnie to. Fajny szetokokątny i macro.
.172.255.198 | 25 Apr 2020, 14:04

Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 11 do 20.