R E K L A M A

Nokia Lumia 625
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 226. Pokazuję od 211 do 220.
64,2% 
 17,7% 
 18,1% 
stekowiec
Śledzę opinie na temat NL 625 i jestem pod wrażeniem, córka ma NL 800, ale ta chyba ją przebija na każdym polu. W grudniu kończy mi się abonament i chyba ją zakupię.
.cable.smsnet.pl | 13 Oct 2013, 09:10
xxx
Czytałem w recenzji że Lumia 625 ma chyba ponoć baterię niewymienną. O ile recenzja nie kłamie to po pół roku będzie na allegro po 150 zł stosy uszkodzonych Lumii 625, będą się tłumaczyć tym, że bateria im wytrzymuje z 3 godziny hahaha. Zanosi się to na pewien niewypał ze strony Nokii.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Oct 2013, 21:10

n3jt
Telefon spisuje sie wspaniale, bylem negatywnie nastwaiony do niego lecz po 2tyg przekonalem sie ze byl to dobry zakup. Wyświetlacz to zdecydowany plus, myslalem ze pixele będzie mozna policzyć na palcach jak w LG L3, jednak jest to tu niewyklonalne, aktualizacja WP8 moze wprowadzić do niego wieksza rozdzielczość poniewaz chodzi tutaj o to iż obecny WP8 nie wspiera ekranów o rozdzielczości większej niż 800, bateria wytrzymuje spokojnie 2dni na trnsmisji danych. Telefon nosze z kluczami w kieszeni i jeszcze nie posiada ani jednej ryski na ekranie. Jest trochę zbyt szczuply i trzymanie go w jednej ręce niesie strach ze telefon wypadnie, to chyba jedyny minus tego. Godny polecenia!
.play-internet.pl | 07 Oct 2013, 08:10
olej
Telefon duży-nie da się swobodnie obsługiwać jedną ręką - ledwo mieści się w kieszeni spodni.Pomimo słabej rozdzielczości wyświetlacz bardzo czytelny i nie widać jakichś pikseli itp-jak dla mnie bardzo dobry,do internetu w sam raz. Ogólnie telefon robi bardzo dobre wrażenie,jest duży i smukły.W ręku jest trochę niestabilny,brakuje gumowanej obudowy(ślizga się). Bateria ok. jak nie będę się ciągle bawił,to myślę że 3-4 dni wytrzyma.Aparat tylko dobry.Wcześniej miałem telefon z androidem i chciałem coś nowego wypróbować... Miłe zaskoczenie-system bardzo stabilny,nie zacina się, wszystko chodzi płynnie i poprawnie-przez tydzień zero problemów z czymkolwiek:)Aplikacji jest sporo,ale na andka jest więcej i dużo więcej. Mimo wszystko telefon da się skonfigurować pod własne potrzeby. Darmowa, bardzo fajna nawigacja - wybierasz sobie które chcesz państwa. Wyświetlacz extra:)Parametry nie powalają,ale ważne że wszystko śmiga jak należy. Myślę, że fonik da mi wiele radości, jak na razie jestem bardzo zadowolony z windowsa i z telefonu.
.95.93.238.gl.digi.pl | 30 Sep 2013, 21:09

Piotr
Qbaa w Orange jest czarny i pomarańczowy :):)
.124.7.132.s.net.pl | 30 Sep 2013, 12:09
upychacz
"ks", jak niby miałaby działać ta "aktualizacja na zwiększenie rozdzielczości"? Wgrywasz program, który magicznie upchnie dodatkowe piksele do wyświetlacza?
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Sep 2013, 17:09
Qbaa
Witam, czy Nokia ta jest dostępna gdzieś w Polsce w innych kolorach jak czarny i biały? Wiem, że na razie jest tylko w sieci Play i tylko w tych kolorach...
.centertel.pl | 18 Sep 2013, 12:09
ks
Może nokia kombinuje nad zwiększeniem rozdzielczości? Kto wie, może za 2 lub 3 miesiące dadzą aktualizacje na zwiększeniem rozdzielczości a jeśli nie to i tak będzie hit jeśli będzie posiadał LTE, za taką niską cenę porównajcie sobie nokię L510 lub nokię L610, które mają wp7 i nie mają LTE. Każdy będzie wybierać Lumię 625
.play-internet.pl | 14 Sep 2013, 08:09
Wawrzyniec
Play go również reklamuje jako sprzęt obsługujący LTE, tutaj jest czerwony krzyżyk przy tej funkcji. Zatem jest czy nie ma LTE w tym modelu?
Prawdopodobnie niedoklik, przepraszam. (jf)
.dynamic.gprs.plus.pl | 12 Sep 2013, 02:09
xD
Od dziś ten telefon jest dostępny w Play.
Dziękuję, możliwe. Musimy poczekać na oficjalny cennik z tym modelem. Na razie go tam nie ma. (jf)
.nstream.pl | 10 Sep 2013, 13:09

Wszystkich opinii: 226. Pokazuję od 211 do 220.