R E K L A M A

Nokia Lumia 520
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 369. Pokazuję od 321 do 330.
59,9% 
 20,1% 
 20,1% 
PauliniaPPP
Telefon jest super. Najbardziej mi zależało by przy wiadomościach poprawiał błędy. Sprawdza sie bardzo dobrze. W gry nie gram wiec nie ściągnęłam ich za dużo. Aparatu tez nie używam zbyt często. Wifi ciągle mam włączone a telefon przy drugim dniu ma ok.30% baterii, to jak dla mnie super jak na smartfony też. Jeden minus, bo jak "połączyłam" telefon z fb to przy wiadomościach kiedy wchodze w kolumnę "dostępni" to przy przychodzeniu mam lekki lag, ale ogólnie juz sie do niego przyzwyczaiłam. Nwm czy ekran się strasznie rysuje, bo poleciałam do sklepu i kupilam od razu folie. Muzyka dobrze gra. I to chyba tyle co mogę powiedzieć. Jeżeli ma ktoś pytania dotyczące tego telefonu pisać: PauliniaPPP@wp.pl pozdrawiam Paulina ;) ps i jakby co telefon ogólnie sie nie zacina a mam go z miesiąc.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 Aug 2013, 10:08
Saphire88
Masm ten telefonik od około 14 dni i jestem bardzo zadowolony z niego. Wszystko działa płynnie, nic nie zacina się a przy tym wszystko jest jasne i przejrzyste... Polecam ten telefon ludziom, którzy chcą mieć smartfona, ale nie są "widżetowcami". Cena adekwatna do produktu, ja chwalę tą Nokię po stokroć...!
.toya.net.pl | 01 Aug 2013, 07:08

NokiaLumiaIsMy
Witam posiadam aktualnie ten telefon i jestem z niego zadowolony. Nic nie muli nie zacina tylko mam jeden problem a mianowicie karta pamięci.
Wkładam ją tam gdzie trzeba raczej w odpowiedni sposob i niej nie odczytuje. Czy to tylko jest tak u mnie?
P.S. jak by to miala znaczenie to karta ma pojemnosc 4gb
.160.218.103 | 31 Jul 2013, 20:07
zibi
telefon to praktycznie same zalety mam go 2 miesiące . szybki , czuły, wytrzymały ekran rewelka i ma dla mnie dwie wady

1 musi być włączony by działał budzik
2 bateria maks 2 dni ale tak ma praktycznie każdy telefon tego typu trza dokupić power bank
.gliwice.vectranet.pl | 31 Jul 2013, 18:07

Kafelek
Naprawdę fajny telefon! Polecam , właśnie zamierzam go kupić.Parametry wystarczające przy tym telefonie i w tej cenie. Jeśli komuś to nie wystarcza niech kupi coś droższego :P
.net.intersiec.net.pl | 31 Jul 2013, 14:07
starszy Krzych
Do Olo
Posiadam Lumię 520 od tygodnia. Wszystkie aplikacje zainstalowane w telefonie działają bez zarzutu. Dodatkowo zainstalowałem skype'a , photobeamer'a , Pogodynkę i kafelki łączności. Wszystko załadowane błyskawicznie i działa jak trzeba. Spersonalizowałem swój ekran, zmieniałem kolory i wielkość czcionki, żadnych zawieszeń czy wyłączania się telefonu. Robiłem zdjęcia i przegrywałem również z laptopa, podobnie z muzyką i filmami. Jakość obrazu i dźwięku jak na parametry Lumii 520, bardzo dobra. Dziwi mnie trochę Twoja negatywna opinia, tym bardziej, że miałeś TYLE ! telefonów. Ja miałem kilka, z różnymi systemami i ten z W.P 8 po przetestowaniu spodobał mi się. Nie "łyka" żadnych środków z konta(sprawdzone)przy ściąganiu aplikacji czy surfowaniu w internecie. Warunek : dostęp do internetu WYŁĄCZONY ! , a korzystałem ze swojego WiFi. Obecnie telefon wytrzymuje około 3 dni (mam go ledwie tydzień), przy dość intensywnym wykorzystywaniu. Być może kilkugodzinna zabawa grami przyspiesza rozładowanie, mnie to nie rai, do gier są lepsze zabawki. Polecam ,(bez urazy), przestudiować trochę WP 8 w telefonach Nokii, a zmieni Pan zdanie. Mam iPada z iOS, telefon z Symbianem, drugi z Androidem i ten z WP 8 i nie mam problemu, każdy system ma swoje wady i zalety, lubię rozwiązywać problemy z kompatybilnością tak programów jak i urządzeń. Z uszanowaniem starszy Krzych.
.static.espol.com.pl | 30 Jul 2013, 22:07
djm
To i ja powiem coś o tym telefonie. Przesiadłem się na niego z Samsunga Galaxy S3 mini i jestem jak najbardziej za.
1. Windows Phone, który działa bardzo płynnie, nie wiesza się (nie to co Android) jest bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze, do tego kafelki nie obciążające zasobów systemu (nie to co widżety w andku)
2. Bateria - w momencie gdy Galaxy potrafił wciągnąć całą baterię w 8-12 godz, przy takim samym użytkowaniu i przy takich samych apkach na WP Lumia potrafi wytrzymać 2 dni i to pomimo minimalnie mniejszej bateri(włączony internet po sieci)
3. Lumiaczek bardzo pewnie leży w ręce
4. Klawiatura systemowa w WP jest po prostu rewelacyjna do tego bardzo czuły ekran i mamy super komplet.

Do minusów zaliczyłbym jedynie:
-brak lampy błyskowej - i to nie ze względu na robienie zdjęć ale po prostu czasem mogłaby posłużyć jako zwykła latarka.
.adsl.inetia.pl | 30 Jul 2013, 22:07
Pat88
Jestem posiadaczem tego modelu. Przesiadłem się z Androida na WP8 i nie żałuje. Telefon działa szybko i posiada takie aplikacje które się przydają nie zaśmiecając go głupotami ze sklepu. Mam pytanie odnośnie tego modelu od paru dni telefon czasem mi się wyłącza będąc w kieszeni albo gdy upuszczę go na stół z niewielkiej wysokości 3 cm i też się czasem wyłączy. Czy ktoś już się z tym spotkał?
.piekary.net | 24 Jul 2013, 20:07
Rafał36
@Natalia : pograj w 4X HD przez 2 godziny , będziesz miała 62%.... więc nie jest źle, 4 rdzenie = brak baterii... dobrze że 4X ładuje się z tych 62% do 100% w ciągu 40 minut (1% w jedną minutę)
.dynamic.chello.pl | 22 Jul 2013, 11:07
hmm
Ludzie, nauczcie się najpierw obsługiwać telefony , a dopiero potem krytykujcie. To, że ściąga wam środki z konta, bo łączy się z netem to tylko i wyłącznie wasza wina. Jeśli chcecie z niej korzystać to zainwestujcie w pakiet internetowy, jeśli nie to wyłączcie przesyłanie danych w ustawieniach i nic wam nie będzie "ciągnęło" bo nie będzie miało dostępu do internetu! Według mnie telefon idealny dla kogoś kto lubi mieć wszystko uporządkowane i przejrzyste, kafelki do tego są idealne i łatwo można je spersonalizować.
Bateria przy zwykłym użytkowaniu (kilka telefonów, posłuchanie muzyki, pogranie w kilka gier) wytrzymała mi 2 dni. To, że szybko bateria się rozładowuje to cecha większości smartfonów, jeśli macie włączone wifi to będzie ściągało wam z baterii bardzo szybko i nie liczcie, że będzie wam trzymała kilka dni. Tak samo większość aplikacji działających w tle, czy też przeglądanie internetu wpływa na poziom baterii, więc nie narzekajcie, bo bateria jest jak w każdym innym telefonie tylko nie można oczekiwać od niej, że po długim bawieniu się i przeglądaniu internetu wytrzyma wam długo.
Poza tym telefon działa bardzo szybko, łatwo przegląda się w nim strony internetowe, na wifi śmiga bardzo szybko, nie zacina się. Aplikacje chodzą znakomicie, nie mam żadnych problemów z grami, czy puszczaniem filmów np z youtube(bardzo dobra jakość). W tym, że nie ma radia nie widzę problemów, łatwo możecie je pobrać z sklepu windowsa za darmo.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 Jul 2013, 20:07

Wszystkich opinii: 369. Pokazuję od 321 do 330.