R E K L A M A

Nokia 301
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 167. Pokazuję od 71 do 80.
38,3% 
 28,1% 
 33,5% 
maciej
Orson_dzi ma rację łatka do tego telefonu już w drodze, też się zastanawiałem dlaczego ten telefon jak ładuje podczas dnia na włączonym to bateria trzyma krócej niż na ładowaniu gdy telefon jest wyłączony. Pisałem opinie na początku użytkowania telefonu i nadal podtrzymuję opinię pozytywną.
.icpnet.pl | 01 Jul 2013, 00:07
orson_dzi
Problem tkwi w sofcie, przy włączonym telefonie, pokazuje że naładowana jest bateria a tak na prawdę tylko 50% jest naładowane. Nowa aktualizacja oprogramowania ma naprawić ten problem z baterią. Póki co ładujcie telefon, gdy jest wyłączony.
.154.129.122 | 29 Jun 2013, 18:06

Dorota
Świetny telefon pod każdym względem, nigdy więcej smartfonów.
.free.aero2.net.pl | 28 Jun 2013, 18:06
Kazek
Miałem kupić Nokię 301, ale po przeczytaniu tak wielu negatywnych opinii zrezynowałem. Jest to energożerny bubel. Natomiast co do bateri BL-4U jest ona stosowana w innych modelach Noki i sprawuje się normalnie.Nokia powinna wszyskim tym , którzy kupili ten telefon zwrócić kasę.
.centertel.pl | 28 Jun 2013, 18:06

Nokia powinna przeprosić za takie fałszerstwo
Najniższe noty za baterie 1kreska = 1 dzeń
.dynamic.mm.pl | 28 Jun 2013, 15:06
tomek
Na pierwszy rzut oka nieźle. Zaczynasz żałować jak po 2 dniach nie masz baterii. Miał byc zastepcą 6303i niestety zostanę chynba przy starej nokii. 6303i i 301 rozladowlay się w tym samym czasie. dodam że 6303 i ma mniejszą pojemnośc baterii. Minęły 3 dni; 301 na wykonczeniu (mało co używałem), 6303i po 3 dniach ma ful kresek baterii (eksploatowana na maxa) 6303i bateria trzyma mi spokojnie tydzien a ma juz 3 lata , a nówka sztuka ze sklepu nie smigana 301 po 3 dniach ledwo zipie. Naprawde żałuję.
.ip.netia.com.pl | 28 Jun 2013, 14:06
orson_dzi
Telefon póki co najlepszy z lowendów, prosty, klasyczny, zasięg mam wszędzie full, choć antena jest na dole, jakość rozmów rewelacja w HD Voice, bateria wytrzymuje ponad tydzień, czuła klawiatura, dobrze wyczuwa nacisk i dobrze się pisze SMSy. Mam i polecam innym z całego serca. Nie patrzcie na negatywne opinie, piszą je hejterzy którzy tak niszczą konkurencje, nigdy tego telefonu na oczy nie widzieli, tylko są zakłamani w przekonaniu, że wszystko inne aby nie Nokia, tak to jest jak ktoś się naćpa Androidowym szrotem z fabryk Samsunga. Nie rozróniając do czego służy telefon typu LowEnd, MiddleEnd, HighEnd.
.154.129.32 | 28 Jun 2013, 10:06
były fan nokii
Niestety muszę stwierdzić, że ta nokia to kompletna tragedia. Jestem (może lepiej powiedzieć byłem) fanem nokii i używam telefonów tej firmy od ponad 10 lat. Po kupnie tego modelu nigdy więcej nie kupię urządzenia tej firmy. Przez pierwszy miesiąc użytkowania było wszystko ok - bateria trzymała 8 dni, wszystkie funkcje działały bez problemu. Niestety po miesiącu to się zmieniło. Telefon nagle zaczął padać po 2 dniach użytkowania, aparat i inne aplikacje zaczęły się ciąć.
Obudowa niestety szybko się rysuje (widać że jest wykonana najtańszym kosztem).
Kolejny minus to głośnik. Podczas rozmów w trybie głośnomówiącym jest OK, lecz gdy telefon leży głośnikiem w dół, praktycznie niemożliwe jest usłyszenie dzwoniącego telefonu.
Osobiście odradzam kupna tego telefonu, niestety nokia wprowadziła na rynek kolejną porażkę i jak tak dalej pójdzie to za parę lat firma padnie
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Jun 2013, 16:06
peacetreaty
Wyszło już nowe oprogramowanie do Nokii 301 (v2.51). Nie długo powinno być dostępne przez FOTA. Być może poprawili w nim problem z baterią.
.adsl.inetia.pl | 27 Jun 2013, 14:06
Ulijanka
Tragedia, bateria trzyma 2 dni, rozmawiałam w sumie około 1godziny. Czas czuwania ok, ale lepiej nie rozmawiać, nie smsować i nie bawić się telefonem. Wymieniłam E52 na tą nokie. Minęły 3 tygodnie i wróciłam do poprzedniej. Obsługa ok, prosta, wygodna, nic poza tym.
.ajc.com.pl | 27 Jun 2013, 12:06

Wszystkich opinii: 167. Pokazuję od 71 do 80.