R E K L A M A

Nokia 301
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 167. Pokazuję od 51 do 60.
38,3% 
 28,1% 
 33,5% 
Leom
Dowiedziałem się o tym telefonie pod koniec 2012 roku. Długie trzymanie baterii (ponad miesiąc) Teraz w opiniach piszą, że bateria trzyma dwa, trzy dni. Jak coś tam się wgra o czym nie mam zielonego pojęcia, to trzyma trochę dłużej. Będę czekał na następny model Nokii o podobnych parametrach.
.dynamic.mm.pl | 21 Jul 2013, 08:07
tytus
Wgrałem oprogramowanie z internetu w telefonie, V 02.51 i chodzi znacznie lepiej niż stara wersja. W 2 dni częstego używania znikła jedna kreska, w następny dzień 2 kreska. Nie jest to w prawdzie tak jak w opisie, ale znacznie lepiej trzyma akumulator po wgraniu nowej wersji softu . Polecam w grać nową wersje, bo na starej to chciałem aparat odnieść do sklepu, a teraz działa spoko:)Wszagże nie jest rewelacja jak opisują inni że 8 dni trzyma, no chyba jak prawie sie nie rozmawia.
.gorzow.mm.pl | 17 Jul 2013, 11:07

krzysztof
Ja posiadam ten telefon od miesiąca i już dwa razy miał zmieniany soft a bateria trzyma maks 3 dni a przy dłuższych rozmowach dobę.Dziadostwo nie kupujcie.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 Jul 2013, 08:07
bercik
Ostrzegam przed Nokia Care Wrocław, ul. Teatralna. Omijajcie z daleka, nic nie robią, trzymają telefon jeden dzien i odają jako naprawiony. Oszuści, kłamcy i wpierają klientowi, że telefon naprawiony i jest w 100% sprawny, a co się okazało? Że nawet softu nie wgrali, a napisane na gwarancji, że zmieniono na nowy. Polecam Nokia Care Wrocław, ul. Biskupia 4b. Przenieśli się z Mosbacha. Rzetelna firma, na nich się nie zawiedziecie. Co prawda fona dopiero co odebrałem, ale już raz dałem im fon i cztery lata miałem spokój.
Mój nowy telefon to Nokia 301 odebrałem i zobaczymy co bedzie dalej, bo telefon trzymał bardzo krótko na trzy ładowania baterii 51 minut wszystkich połączeń. Przy Biskupiej za głowę się złapali i zmienili soft. Co prawda w Warszawie, ale na najnowszy i coś tam jeszcze poprawili, ale podparli się kodami, których nie mam jak rozszyfrować, a teraz testuję telefon i zobaczymy co zrobili.
.wroclaw.vectranet.pl | 15 Jul 2013, 17:07

kowcio
Póki co, jest to najlepszy klasyczny telefon na rynku. Jakość rozmów bardzo dobra HD Voice, zasięg łapie wszędzie, bateria mi trzyma 10 dni przy normalnym użytkowaniu rozmowy, sms.
.free.aero2.net.pl | 14 Jul 2013, 19:07
avangard13
Po wgraniu nowego softu 2.51 bateria trzyma ok 8-10 dni. Koniec męczarni, nareszcie.
.ip.maverick.com.pl | 11 Jul 2013, 15:07
Roxi
Już 3 dzień minął i jeszcze mam 3 kreski baterii z 4. Jednak ta aktualizacja softu v.2.51 coś dała, myślę że warto kupić ten telefon, zważywszy że teraz jest wiele okazji [...].
.154.144.186 | 11 Jul 2013, 15:07
tomek
Nasmarowałem wczesniej niegatywną opinię na temat telefoniku. oddałem go jednak na serwis nokia care w moim miescie, na miejscu zaktualizowali soft . bateria przy normalnym uzytkowniau już 2 dzień trzyma ful gdzie wczesniej po połowie dnia uciekała 1 kreska
.22.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl | 09 Jul 2013, 23:07
Bezbrandu
Wgrajcie sobie soft v2.51 z T-Mobile sami przez Nokia Care Suite, a przestaniecie narzekać na krótki czas czuwania telefonu [ciach]
.free.aero2.net.pl | 08 Jul 2013, 19:07
TomekP
Niestety, potwierdzam opinie o kiepskiej baterii. Po dwóch tygodniach od zakupu oddałem do serwisu Nokii, wrócił z nowym softem, ale wciąż 2-3 dni (z wyłączonym przesyłem danych itp.) i bateria pada. Jutro zanoszę znowu. Gdyby nie bateria i kiepski (nawet jak na telefon tego typu) aparat, byłaby fajna i estetyczna słuchawka. A tak - wielkie rozczarowanie....
.dynamic.chello.pl | 08 Jul 2013, 01:07

Wszystkich opinii: 167. Pokazuję od 51 do 60.