R E K L A M A

Nokia 301
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 167. Pokazuję od 61 do 70.
38,3% 
 28,1% 
 33,5% 
ConnectingPeople
Wgrałem soft v2.51 z T-Mobile przez Nokia Care Suite i bateria trzyma mi już drugi tydzień. Polecam ten model!
.154.134.81 | 07 Jul 2013, 19:07
olafm
Wczoraj zaktualizowałem firmware do wersji 2.51 ale nie przez komórkę tylko za pomocą komputera i aplikacji nokia care suite bo nie korzystam z pakietów internetowych w telefonie a przez aero2 nie chce się pobrać bo wg telefonu jestem "za granicą". Za parę dni dam znać jakie są efekty i czy problem z baterią rzeczywiście zniknął ale jestem dobrej myśli.
.28.178.158 | 07 Jul 2013, 00:07

maciej
do Aalijach: Aktualizacja jest dostępna z pozycji aparatu.
.icpnet.pl | 04 Jul 2013, 14:07
Aaliyah
Oj nie zgodze sie z opinia p. Józefa i p. Marcina, ja kupuje tel i on ma miec wszystko na tip top, a nie ze ja sobie mam wgrywac jakies softy. Kupuje telefon, bo jest deklarowane, ze bateria trzyma miesiac, a nie pare dni, aha i nic nie było w opisie producenta, ze mam sobie softa wgrywac. Porównac to moge do tego, ze jade do salonu, kupuje nowy samochód, po czym okazuje sie ze mam sobie dokupic silnik, bo samochod nie bedzie jezdził, bzdura i oszustwo ze strony firmy NOKIA. Wypuszczaja na rynek dziadostwo!!! Po tym co teraz ma miejsce obawiam sie, ze wiele osob zmieni zdanie na temat tej firmy. Mało tego, z tego co sie orientowałam, to z poziomu telefonu nie jest dostepna aktualizacja.
.dynamic.mm.pl | 04 Jul 2013, 13:07

Józef
Dokładnie tak jak mówi Marcin, wgrywamy sobie soft 2.51 i problem z czasem czuwania przestaje być problemem, no ale najlepiej jest pisać, że coś nie działa i od razu skreślać model i markę ;/
.154.142.230 | 04 Jul 2013, 13:07
Marcin
Soft 2.51 eliminuje problem z baterią! Nokia 301 dual sim nie miała tego problemu:)
.nplay.net.pl | 03 Jul 2013, 20:07
jeremi
Kupilem Nokie 301 tylko ze wzgledu na opisy o jej rewelacyjnej baterii. Po dwóch ladowaniach bateria wytrzymuje 3 dni. Nadmienie, ze nie korzystam z zadnych aplikaci. 2 polaczenia dziennie po 2 min. Nie wyobrazam sobie co bedzie, gdy zaczne cos innego uzywac. Mialem kilka tel. Noki, ale ten to jakas wada fabryczna bateri jest. To moja ostatnia zakupiona Nokia.
.181.131.190 | 03 Jul 2013, 16:07
PARADoX
To na pewno ostatnia Nokia jaką kupiłem. Bateria ładowan na wyłączonym telefonie trzyma słabiej niż ładowana normalnie. Max 3 dni (kilka smsów i kilkanaście minut rozmowy) Ciągle włącza mi się tekst pomocy, odtwarzacz mp3 bez żadnego equalizera, gra słabo. Tańsze Samsungi mają o niebo lepsze odtwarzacze. Ale najgorsze że czasami wibracja przy sms lub połączeniu się nie włącza, po prostu nie ma na to reguły tak że jak znam życie to serwis odeśle mi telefon jako "sprawny". Jedynie wygląd telefonu i jakość rozmowy oceniam bardzo dobrze.
.internetia.net.pl | 03 Jul 2013, 12:07
divorces
Mam n 6303 i c i tu jest bateria (made in china) 1050 mAh a więc słabsza od 301 a przy umiarkowanym użytkowaniu trzyma 12-14 dni i prawie codziennie używam gier.
.icpnet.pl | 01 Jul 2013, 19:07
arek
Telefon mam od 2 tyg, ogolna opinia pozytywna. Co do bateri - mialem watpliwosci przed kupnem, zwlaszcza gdy sie naczytalem opini na forum. Okazało się jadnak że nie jest tak źle: po ładowaniu przez noc na wyłaczonym i wytrzymała tydzień( powaznie od niedzieli rano do niedzieli wieczorem) z taka intensywnoscia uzytkomania: zakres 2G, transmisja danych wyłączona, karty pamięci brak, rozmowy 3,5 godz, 10 sms odebranych i 5 wysłanych, 3 zdjęcia. dzisiaj w pracy spadla kreska bateri, wczoraj ladowałem ale na właczonym wiec cos jest na rzeczy. zastanawia mnie czy wy tez macie zakłucenia podczas rozmów? cos czasami przerywa, jest ciszej albo i nawet zerwie połaczenie, sporadycznie ale zdarza się. gdyby jeszcze mozna było wyrzycic pare aplikacji typu sklepy, face'y, itp swoja droga i tak nie mam :) to byłby idealny telefon do dego do czego telefon był stworzony czyli komunikacji z ludzmi :)
.play-internet.pl | 01 Jul 2013, 14:07

Wszystkich opinii: 167. Pokazuję od 61 do 70.