R E K L A M A

LG Optimus L1 II
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 35. Pokazuję od 1 do 10.
65,7% 
 17,1% 
 17,1% 
FFlynn
Ten telefon to cudo, mam go do dziś i bardzo sobie chwalę. Co prawda dzisiejsze aplikacje wymagają nowszych rozwiązań, przez co telefon się wiesza, ale i tak moja opinia o nim jest jak najbardziej pozytywna. Dodatkowo ten telefon jest upadko odporny, ponieważ pare razy zleciał mi dosłownie na podłogę, płytki i ani rysy, ani poważniejszych uszkodzeń - wszystko jest OK.

Jak najbardziej polecam LG Optimus L1 II wszystkim, którzy szukają starszych rozwiązań, oraz początkujących, którzy zaczynają przygodę z Androidem. :)
.play-internet.pl | 12 Oct 2017, 20:10
Stasia
Bardzo fajny telefon działa sprawnie i dobrze już 3 lata! Jest mały fakt ,ale długo trzyma się baterie nawet 3-4 dni z internetem, dużo aplikacji zainstalowane i nadal jest dużo miejsca. Jest dobry dla początkujących z telefonem dotykowym. Ogólnie bardzo polecam i do tego za rozsądne ceny!
.dynamic.chello.pl | 01 Jun 2017, 12:06

Polak94
Telefon jak najbardziej OK co do ceny. A jeżeli chodzi o jego zawieszanie to normalne bo aplikacje i system mają coraz większe wymagania. Po odinstalowaniu zbędnych aplikacji i korzystanie poza poza łączem internetowym działa bez zawieszania. Jedyną wadą jaką wykryłem są styki do panelu dotykowego ekranu. Gdy telefon przestanie reagować na dotyk trzeba dostać się do środka delikatnie rozgiąć styki i powinno działać. Ale to jest drobny problem mechaniczny który nie jest wielkim problemem w stosunku do uszkodzonych sensorów dotyku w innych telefonach. Także moja opinia jak najbardziej pozytywna.
.play-internet.pl | 24 May 2017, 12:05
zyggi
dotyk sie zawiesza bo sie brudza styki...trzeba rozebrac telefon i przeczyscic...i wszystko gra
.play-internet.pl | 23 May 2017, 18:05

Obsidio93
Zamieniłem dziś Nokie E52 sam telefon właśnie na L1 II. Powiem: nie ma źle. Z tym wieszaniem sie to najlepiej opcje programistyczne zaznaczyć 3 - dane w tle lub 4 - oraz animacje wyłączyć. Powinno pomóc.
.rudaslaska.vectranet.pl | 03 Apr 2017, 13:04
Zuzka@zuzka
- Telefon jest wstrząso-bicio-upadko odporny. Przeżył już wszystko.
- Mimo dużej ilości aplikacji działa bardzo dobrze
- Bateria wytrzymuje długo bez ładowania
- Jest mały-zmieści się niemal wszędzie
- Po dłższym czasie (u mnie ok.2,5 lat) telefon zaczyna się wieszać i przestaje momentami reagować na dotyk. W sumie to ma swoje lata i niebyt się temu dziwię jednak jest to uciążliwe.
- Bateria zaczyna się szybko rozładowywać i przegrzewać
- Telefon zaczyna działać bardzo wolno.
Koniec końców daję pozytywną opinię, bo nie jest to przecież jakieś cudo co jest niezniszczalne i ma prawo się z czasem psuć. Telefon przez trzy lata użytkowania sprawował się świetnie i jedyny problem,który naprawdę mi dokuczał to brak reakcji na dotyk.
.interblock.pl | 31 Jul 2016, 10:07
Pola
Korzyatam z tego telefonu 19 miesięcy. Na początku wszystko było dobrze, działał mimo dużej ilości aplikacji i zdjęć. Teraz działa beznadziejnie. Przywracałam ustwienoa fabryczne i nic nie dało. Dotyk się zawiesza, bardzo często klawiatura nie chce się wyświetlać, wywala z aplikacji do ekranu głównego. Ale czego się spodziewać za telefon kupiony za 150zł...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 May 2016, 13:05
Anetka
Mam ten telefon prawie dokładnie 27 miesięcy (jutro rocznica). Ale ostatnio często mi się blokował. Żadnej reakcji na dotyk. Ale godzina- dobra! Tylko dotyk nie reaguje. Już zaczęłam myśleć o nowym. Poza tym często wywala na ekran startowy. Nie polecam.
.dynamic.chello.pl | 07 Mar 2016, 15:03
wladek
Mam ten telefon już dwa lata. Teraz nie działa mi android. Brak połączenia z Google.Nie mogę korzystać z "endomondo".
.220.103.242 | 06 Nov 2015, 17:11
martu
aktualizuję komentarz po ponad roku:

Nadal korzystam z tego telefonu i nadal jestem zadowolona, chociaż bateria już wytrzymuje krócej. Niezmiennie wkurza mnie w nim słaby aparat i przez to czasami pojawiają się myśli o wymianie telefonu jednak ten mały LG ma dużą zaletę - jest upadkoodporny ;)Upadał mi już milion razy, z różnych wysokości, na różne podłoża i nic; żadnego pęknięcia czy choćby ryski :)
Ekran jest z jakiegoś taniego plastiku, który dla mnie okazuje się być dużo lepszy niż gorilla glass itp :)
.66.86.218 | 29 Jul 2015, 09:07

Wszystkich opinii: 35. Pokazuję od 1 do 10.