R E K L A M A

LG G2 Mini
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 141 do 150.
55,0% 
 20,9% 
 24,2% 
danczes
Do romuluscl..nie wiem czemu nie mozesz cofnac sie do kit kata, ja moge w kazdej chwili poprzez lg flashtool...
.konin.mm.pl | 24 Aug 2015, 22:08
Mario
Kupiłem ten telefon dla mojej żony i powiem szczerze że jest rewelacja po aktualizacji do lolipop śmiga aż miło żadnych lagów jak piszą inni, wszystko chodzi płynnie. Bateria też bardzo długo trzyma. Fotki robi bardzo dobre. Rozmowy czyste, filmy kręci FULL HD, zasięg LTE bardzo ładnie chodzi.
Za takie pieniądze nie widzę konkurenta.
Polecam tek telefonik. W benchmarku antutu osiągnął 19250 pkt. prawie tyle co galaxy s5 mini.

Na pewno zaraz znajdą się przeciwnicy, co piszą że gry się przycinają że się zawiesza, że muli itd.
Jak chcecie grać w gry to KUPCIE sobie telefon za 3000 zł a nie budżetowy za 400 zł.
.chelmno.mm.pl | 21 Aug 2015, 17:08

michall
co do GPS - jakos dziala ale czesto gubi sygnal a szczegolnie w Polsce, dzialajac offline na systemie automapa 1.7.4. Takze mozecie sie kiedys zawiesc gdy postanowi zgubic sygnal w nieodpowiednim momencie. OGOLNIE ocenilbym go na 4/5 z racji tego ze aparat robi calkiem dobre zdjecia, bateria wytrymuje ok 2 dni, nue wiesza sie. I jeszcze jedna rada jak macie starego andkA 4.4.2 to zostawcie go sobie.aaaa jeszcze najwiekszy minus tego tekefonu to te przyciski na rylnej obudowie - potrafia zalaczyc telefon jak jest w kieszeni.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 Aug 2015, 13:08
ZADZIOR
Romuluscl dobrze gada. Ja się wypowiadałem już wielokrotnie. Podsumuję lolipopa:
Czas pracy na baterii krótszy o półtora dnia. Zarządzanie ramem katastrofa. Mimo dużej wolnej ilości zabija aplikacje gdy są już np 3. Mając w tle gg i muzykę, otwarcie przeglądarki zabija aplikację muzyki lub gg, zależy. Ekran gasnący przy np. instalowaniu aplikacji lub podczas robienia kopii zapasowej zabija ten proces. Zminimalizowanie otwartej strony w przeglądarce i podpatrzenie np. w sms kodu do przelewu odświeża na nowo stronę. To najważniejsze minusy. Są inne, ale już mniej godne uwagi.
.dynamic.gprs.plus.pl | 20 Aug 2015, 10:08

Jacek
Używam telefonu od ponad pół roku i jestem zadowolony. Największy chyba plus to bateria. Bez żadnego oszczędzania energii wytrzymuje półtorej doby a jak się mało gada to dwie.
W przeciwieństwie do poprzedników muszę przyznać, że aktualizacja do Androida 5 tylko poprawiła sytuację, tzn. zużycie baterii nie zmieniło się ale płynność działania uległa znacznej poprawie. Przed aktualizacją zdarzało się, że aplikacje same się zamykały. Po aktualizacji problem zniknął. Brak zacięć, działa płynnie i w miarę szybko jak na ten procesor i 1GB RAM. Największa wada to tylko 4GB pamięci wewnętrznej z czego ponad połowę zajmuje system.
.static.chello.pl | 17 Aug 2015, 13:08
romuluscl
Witam.
Do niedawna byłem zadowolony z tego modelu (mam go ok. 0,5 roku), za rozsądne pieniądze dość dobry telefonik. Jednakże niedawno coś podkusiło mnie do aktualizacji systemu. Wtedy pojawił się stwór o nazwie Android 5.0.2 Lollipop. Od tej pory same kłopoty: na początku nie było autoobracania ekranu, nie wyświetlały się zdjęcia osób dzwoniących, telefon "zamulał", drastycznie spadła żywotność baterii, opieszale reaguje na dotyk, jednym słowem KICHA. Firma LG do której zwróciłem się z prośbą o pomoc ma to gdzieś i twierdzi,że wszystko jest OK. Nie wiem dlaczego nie można umożliwić klientom możliwości powrotu do pierwotnej wersji Androida (KitKat 4.4), która na głowę bije nowy twór Lollipop. W chwili obecnej ten wynalazek sprawił, że LG G2 mini jest zwyczajnie do kitu.
Reasumując: Jeżeli posiadasz telefon z KitKat-em powinieneś być zadowolony i błagam POD ŻADNYM POZOREM NIE AKTUALIZUJ ANDROIDA, a jeżeli masz zamiar kupić tego LG-ka WYSTRZEGAJ SIĘ LOLLIPOPA !!
.176-107-174.citysat.com.pl | 16 Aug 2015, 19:08
Novy
Byłem przeciwnikiem tej marki ale ostatnio zaczeli zmieniać design i spodobał mi się ten telefon. W recenzjach jeszcze chwalili aparat i baterie to się zdecydowałem szczególnie że mój stary Sony już nie dawał rady. Kupiłem i po miesiącu używania żałuje. Aparat ma dobry i nie zamula mi jakoś ale bateria mi działa 1 dzień ale jak mocniej używam to pół tylko daje rade. Klawisz odblokowywania kiepsko działa, albo nie odblokowuje ale odblokowuje się sam i dodatkowo sam wybiera numery czego nie uświadczyłem w poprzednim telefonie. Jak ktoś dzwonił albo masz smsa to nic się nie świeci musisz zajrzeć by sprawdzić. Jak go używasz to tak się grzeje że można na nim smażyć. Ma jeszcze dużo pierdół które mnie wkurzają że stwierdzam że mój Sony jest tylko słabszy pod względem szybkości działania reszte ma lepsze bądz takie same
.CNet.Gawex.PL | 16 Aug 2015, 12:08
Kaczor
Telefon ok, fajnie, że ma LTE,w miare dobre zdjecia robi. Jednak moje pytanie, gdzie znajdują sie ostatni odbiorcy wiadomości sms?
.wtvk.pl | 11 Aug 2015, 23:08
nigdy więcej lg
Na pierwszy rzut oka telefon ładny i szybki, ale po dłuższym czasie męczy.. Bez roota i zmiany ustawień kernela nie da się na nim pracować, system ubija aplikacje w tle z taką determinacją, że nie włączysz muzyki + przeglądarka. Po zmianie ustawień kernela z agresywnego na średni tel zamula. Szczerze to spodziewałem się czegoś lepszego po telefonie za taką cenę.. Trochę lepiej działa po aktualizacji do lizaka i wyrzuceniu Z-RAM. Jedyne co dobre w tym telefonie to bateria, wytrzymuje cały dzień i jeszcze zostaje 20-30% (internet, muzyka, czasami gra, dużo połączeń) Telefon używam ok 3 mieś.
.auchan.pl | 07 Aug 2015, 10:08
Danczes
Posiadam ten model od roku, jestem wymagajacym uzytkownikiem, i szczerze polecam ten model wszystkim ktorzy sie jeszcze zastanawiają, szczerze to zaluje ze nie mam starszego brata -LG G2, bo naprawde sa to telefony warte uwagi. Co to g2mini jestem naprawde zadowolony plynnoscia z jaka dziala, nie zawiesil mi sie nigdy na kitkacie, a na lolipopie juz takowe zwiechy szly.
Ekran w miare, qhd wystarcza mniej wymagajacym uzytkownikom, fajny aparat,ciekawe filmy, 4 rdzenie snapa 800 swietnie i stabilnie wspolpracuja z optimus ui, bateria tez bajka, mimo ze go katuje, ogladam paręnaście filmow dziennie, wifi non stop, internet, ekran 100% to i tak wytrzymuje mi od rana do nocy. Moge jedynie odradzic telefonu dla ludzi, ktorzy chca miec telefon grubości kartki papieru, bo ten do takowych nie nalezy. Zarzuty moge miec również do ekranu poniewaz strasznie sie palcuje, przez co musze go wycierac, ale po zalozeniu folii takich problemow juz nie mam. Osobiscie posiadam wersję złota, a ekran byl miesiac bez folii i nie zauwazylem żadnej rysy, mimo ze telefon byl m.in w piasku, z kluczami itp itd. Reasumując, szczerze polecam ten model, ja akurat zastanawiam sie na LG G2, ktory jest lepszy od miniacza, więc dla mnie bedzie idealny. :)
.konin.mm.pl | 06 Aug 2015, 20:08

Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 141 do 150.