R E K L A M A

LG G2 Mini
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 121 do 130.
55,0% 
 20,9% 
 24,2% 
Marcin
Telefon mam od dwóch miesięcy i przyznam, że sprawuje się bardzo dobrze. Gdy takie jak CSR Racing, Shadow Fight 2 czy nawet Minecraft Pocket Edition chodzą ultra płynnie (Nawet z włączoną muzyką w tle). Telefon wygodnie trzyma się w ręce, wyświetlacz jest dobry, fajnie się ogląda filmy. Telefon polecam.
.rbmgroup.pl | 18 Oct 2015, 12:10
magnuswife
Dzień dobry
Telefon posiadam od lipca 2014 roku i muszę przyznac, ze telefon przez pierwsze 3 miesiąe był idelany. Nie zacinał się, nie fiksował, był moim oczkiem w głowie. Po tym okresie niestety zaczęła psuć się klawiatura. CIĄGLE ZNIKAŁA. Istny koszmar, dlatego ściagnęłam z internetu inną, którą używałam przez okres 7 miesięcy. Myślałam, ze to będzie koniec probemów, jednak się myliłam. Druga klawiatura zaczeła sie zacinać, więc odinstalowałam ją i wróciłam do oryginalnej, która po kilku tygodniach do teraz często znika. To nie wszystko. Od kilkunastu tygodni mam problem z aplikacjami typu facebook, odtwaracz, a nawet sms (nie wiem, czy to można zaliczyc do aplikacji) ciagle wywala mnie na ekran główny, a odtwrzacz po prostu sam sie zatzymuje. Na dodatek telefon często sie zacina, tak, ze nie sposób go ruszyć. Muszę cierpilwie czekać, ew wyciągnąc baterie. Telefon ma kilka plusów
*aparat jest cudowny
*design jest przejrzysty i wygodny w użyciu
*łatwoeść odbierania połączeń i pisania sms (no chyba, ze klawaitura sie zacina)
*wiele przydatnych funkcji
Jednak podstawowe rzeczy są popsute dlatego dla tego telefonu jak i całej firmie LG daje nie
.dhcp-docsis.net.tomkow.pl | 16 Oct 2015, 20:10

anelin
Nie polecam tego telefonu. Zakupiłam go w grudniu 2014 roku...cały czas coś...a to wiesza się ..a to cały dzien nie chce działac, potem nagle jet ok. Czytnik kart micro sd - od samego początku szwankuje. Teraz przestał działac mikrofon.
.1.146.184 | 15 Oct 2015, 08:10
Gaki
Telefonu używam od listopada 2014 r. Duży ekran, telefon nigdy mi się nie zawiesił (sporo zainstalowanych aplikacji w tym Nova Launcher, Bitdefender). Bateria w przypadku korzystania z sieci, wystarcza na 1 dzień, a nawet mniej. Bardzo dobry telefon do odbierania poczty, rozmów, smsów itp. Polecam w tym przedziale cenowym (+/- 500 zł).
.215.237.114 | 08 Oct 2015, 11:10

Marlena 1977
Gdyby [...] miał taką reklamę... ten telefon jest właśnie na poziomie chińskiego badziewia. Aparat 1.3 Mpx (kłamią, że lepszy), bo SE K750 robił zdjęcia dużo lepsze. Dzięki tej padlinie wróciłam do zwykłego aparatu foto. Zdjęcia dobre wyłącznie na ekranie phona. Bateria udaje, że jest (pewnie w ramach cięcia kosztów nie dają drugiej), power bank wymagany. Wtopione pieniądze, strata nerwów. Unikać. Lepszy byłby [...] czy inne wynalazki. LG niech robi tv.
Nie pałam jakąś szczególną miłością do tego urządzenia, ale nie cierpię wprowadzania innych w błąd. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jakie zdjęcia robi ten smartfon, wystarczy zajrzeć do zakładki "Zdjęcia": http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/g2mini/zdjecia/LG-G2-Mini.html
- i poklikać po fotkach. To nie jest może genialna matryca, ale nie jest również na tej półce cenowej jakaś wyjątkowo zła. Reszta tkwi w umiejętnościach fotografującego. Jeśli chcesz porównać jakość zdjęć z K750, zejdź może w ustawieniach z rozdzielczością do dwóch megapikseli albo nawet do 5. (jf)
.centertel.pl | 06 Oct 2015, 08:10
Krzysztof Cabański
Beznadziejny telefon o słabej baterii, kiepskich multimediach. Szkoda pisać o nim. NIGDY LG, WTOPIONA KASA.
.centertel.pl | 03 Oct 2015, 20:10
johnyl13
Przesiadłem się na LG G2Mini po Samsungu Galaxy S2.
Plusy:
-dobry wyświetlacz
-duży ekran w stosunku do wymiarów telefonu
-zadowalający aparat
-funkcjonalne przyciski z tyłu obudowy, dobre wykonanie
-super bateria (2-3dni)
Minusy:
-brak czujnika światła (automatyczna jasność)
-okropny android 5.0 (często muli i zajmuje bardzo dużo miejsca.
-średniej jakości głośnik

Telefon ogólnie godny polecenia jak za te pieniądze(500 zł nowy).
.dynamic-ra-1.vectranet.pl | 03 Oct 2015, 19:10
Raider
Telefon posiadam od roku. Nie jest to model dla graczy. Nadaje się idealnie do normalnych zastosowań - sprawdzenie poczty, korzystanie z przeglądarki, słuchanie muzyki, okazyjne zrobienie zdjęcia lub filmu. Aktualizacja do Androida Lollipop dodała najważniejszą funkcję - wyłączenie klawiszów skrótu z tyłu obudowy. Dzięki temu raz na zawsze pozbyłem się problemu z nagłym uruchamianiem aparatu, gdy telefon był w kieszeni. Ciekawe ile krzykaczy, którzy wystawili negatywne opinie w ogóle to zauważyło? Telefon działa płynnie. Bateria trzyma 3-4 dni, przed aktualizacją 5. Polecam!
.volvo.com | 29 Sep 2015, 10:09
Bukalski
Witam wszystkich,
Jestem posiadaczem tego telefonu juz 11 miesiecy.
Czytając opinie jestem delikatnie w szoku. Ludzie piszą, że ciągle sie wam wiesza, lub ze android lollipop zawiódł was cholernie. Niewiem czy jestem posiadaczem lepszego egzemplarza czy poprostu dbam o ten telefon, lecz mój egzemplarz nie tnie się nigdy, wszystko chodzi płynnie mimo że posiadam ogrom aplikacji. Aparat robi w miarę dobre zdjęcia , filmy full hd świetne. Korzystanie z internetu jest rownie przyjemne. Gry 2d i 3d śmigają pieknie . Jedyny minus ktory zuwazylem to bateria, ktora trzyma max 1 dzien, mimo ze poczatkowo ładowałem telefon co 3 dni.
Jeśli chodzi o Lollipopa muszę przyznac, że chodzi bardzo płynnie, nie wiesza się jest wszystko ok ;) w przeciwienstwie do innych musze polecic ten telefon kazdemu kto szuka szybkiego urzadzenia w miare dobrej cenie ;)

Jest to mój jeden z lepszych smartfonów, ktore mialem przyjemnosc uzytkowac. Moja opinia 9/10 ;))
.41.81.250 | 27 Sep 2015, 11:09
użytkownik1
Witam, telefonu używam od lipca 2014 i jestem z niego bardzo zadowolony. Smartfon w 100% wart swojej ceny. Najwiekszym plusem tego telefonu jest rewelacyjny aparat, jednak na system złego słowa też powiedzieć nie można (jedyna wada to zacinajaca się klawiatura w przegladarce internetowej). Jak wyżej pisałem, telefon używam od blisko połtora roku i dalej przyjemnie śmiga. Wcześniej miałem dużo smartfonów (głównie Samsunga) i system zaczął mulić i zawieszac się po ok. 3-4 mies. Wszystkim bardzo polecam ten telefon.
.play-internet.pl | 27 Sep 2015, 10:09

Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 121 do 130.