R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 251 do 260.
53,1% 
 20,1% 
 26,9% 
Witek-Tarnobrzeg
Do Agi:Mam to cacko i u mnie jest wszystko ok, słysze rozmówce jakby siedział obok mnie. Jestem w t-mobile. Pozdrawiam.
.158.217.171.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 18 Mar 2013, 08:03
Agi
witam serdecznie mam ten telefon od 2dni ogólnie jestem zadowolona ale bardzo słabo słyszę rozmówce-a jest ustawiony na 10/10 i zeby dobrze słyszeć muszę przełączać na głośnomówiący ...czy wie ktoś czy może mieć to związek z jakimiś pracami w Orange. czy może u was też jest ten problem?
proszę o pilna odpowiedz ponieważ mogę jeszcze zwrócić ten telefon jeśli to w nim jest wada
.dynamic.mm.pl | 17 Mar 2013, 19:03

Dankan
Polecam ten telefonik nie będę się rozpisywał gdyż wszystko już napisano.Jednym słowem wart swoich pieniedzy wykonany bardzo dobrze ,parametry idealne jak na win 8.Co do narzekających to zawsze mozecie wrócić do noki 3310 skoro obsługa jest za ciężka :)
.wejherowo.vectranet.pl | 16 Mar 2013, 20:03
canines
Mam ten telefon i równiez jestem zadowolona - stosunek ceny do możliwości jest bardzo atrakcyjny - design też. Zdecydowałam się na niego z mysla iz moze nie dosiegnie zywotnosci eksploatacyjnej swietnych Applów. Mimo wszystko jego obsluga, ciekawy panel, dobrej jakości wyswietlacz i wygodny jak zwykle windows daja duza satysfakcje z zakupu i użytkowania. Przejzysty, wygodny, piekne kolory. Aparat głowy nie urwie z szału - w bardzo złych warunkach zdjęcie i tak jest czytelne a w tych lepszych warunkach zdjęcia są bardzo ładne. Choc kupiłam go z mysla, ze na jesien zamienie go na Appla albo One X to mam wrazenie ze zostawie go sobie na dłuzej. Tak sobie wyobrazam teraz zadowolenie z zakupów - dobry sprzęt w naprawde dobrej cenie - za 1zł z abonamentem 50zł/mc
.dynamic.chello.pl | 16 Mar 2013, 15:03

Wiktor
Telefon mam już od miesiąca. I Moja Opinia jest jedna.
Telefon jest poprostu SUPER!
Bateria spokojnie wystarcza na jeden dzien użytkowania kożystając z internetu, przeglądania FB itp..
Beats Audio, to poprostu raj dla uszu.
Aparat przy dobrym świetle naprawde umie zrobić dobre zdjęcia :).
Dodatkowo Telefon chodzi Bardzo płynnie, i jeszcze ani razu nie miałem problemu z jakimkolwiek zacinaniem się 8S'a.
Telefonik układa sie bardzo dobrze w dłoni, a dla tych którzy Nigdy jeszcze nie mieli Windows'a 8 na telefonie, moge powiedzieć tyle: Nie słuchajcie użytkowników Androida! Windows 8 To bardzo łatwy w obsłudze przejrzysty i ładny system! Ten telefon to bardzo dobry wybór Dla osób które nie płacą nie wiadomo jakiego majątku za telefon, który może zrobić naprawde wiele ! POLECAM
.netburg.pl | 15 Mar 2013, 21:03
marcin93
Mam telefonik od tygodnia.
Nie rozumiem ludzi którzy narzekają na WP 8.
System działa znakomicie, prostota i intuicyjność.
Nie rozumiem też głupiego porównywania z innymi systemami. Każdy system jest inny, ma wady i zalety. W jednym jest to lepsze, w drugim tego nie ma ale nadrabia czymś innym.
Zestawienie HTC i WP8 jak dla mnie jest świetne !
Wszystko chodzi płynnie, bez zacięć, "mulenia" itp.
Wykonanie telefonu, świetny design, obudowa z przyzwoitych materiałów, bardzo dobrze leży w dłoni. Obudowa jest "gumowana", więc nie musimy się martwić że przesadnie będzie się wyślizgiwał z dłoni.
Ekran Super LCD jest bardzo dobry, dobre nasycenie kolorów oraz rozdzielczość w pełni zadowalają.
Internet w 8S "hula" aż miło, Przeglądanie stron w wersji dla komórek czy też w wersji dla komputerów nie sprawia żadnych problemów. nie męczy oka ani nic podobnego.
Aparat 5 Mpix z autofocusem, daje rade. Zdjęcia przy dziennym dobrym oświetleniu wychodzą bardzo ładne. Troche gorzej w garszym świetle, ale jest lampa błyskowa która jak na telefon moim zdaniem zdaje swój egzamin.
Funkcja Beats Audio, jest znakomita. Na oryginalnych słuchawkach dołączonych do zestawu jakoś jest dobra. Jednak to douszne słuchawki, nie dokanałowe. Natomiast na lepszych słuchawkach słuchając muzyki, czy oglądając filmy będziemy wniebowzięci. Bardzo dobry bas, wysokie dzwięki też super odwzorowane. Ale osoby który nie wymagają dużo w pełni zadowolą słuchawki dołączone od HTC. Dzwięk z głośnika też jest przyjemny dla ucha. ;)
Aplikacji na WP8 jest mnóstwo... Naprawdę, Ci którzy mówią że jest ich mało, są w błędzie... wystarczy wejść na stronę WP i popatrzeć ile ich jest. A system dopiero się rozwija.
Nie przetestowałem jeszcze nawigacji, ale jeśli tylko to zrobię to napiszę pare słów o tym.
Sam kupując go, bardzo dużo czytałem na jego temat, Więc może się rozpisałem ale chce przedstawić zainteresowanym plusy i minusy.
Bateria przy takim intensywnym użytkowaniu wytrzymuje (przynajmniej mi) jeden dzień na luzie.
Jeszcze zobaczę jak długo wytrzyma w stanie czuwania.
Telefon bez żadnego problemu łączy się z komputerem jako pamięć masowa.

Plusy:
-Ekran(gorilla glass)
-Wygląd
-ergonomia
-Niezły aparat
-Muzyka
-Dzwięk
-Szybkość
-Office
-Prostota

Minusy
-Niewymienna bateria
-Troche mało pamięci wbudowanej (4 Gb, z których 2,5 zajmuje system więc zostaje 1,5 na aplikacje, ale dla przeciętnego użytkownika w zupełnośći wystarczy.)
-Brak kamery przedniej
-Brak klawiatury numerycznej t9.
.tktelekom.pl | 15 Mar 2013, 19:03
JOANNA
Cześć postanowiłam tutaj napisać swoją opinie bo zostałam posiadaczką telefonu HTC 8S wcześniej miałam także telefon z windowsem phone Lumie 610 i jestem zadowolona z obu tych telefonów. A na jaki ciul wystawiają tu ludzie opinie którzy są tępi i nie znają się na takich telefonach skoro windows w telefonie jest dla was nie jasny to kupcie sobie telefon z adroidem albo innym oprogramowaniem... Piszecie tu bzdury, że ten system jest skomplikowany i wydajecie pieniądze to po co wam taki telefon... Są przeróżne telefony a zrozumcie to, ze telefon z windowsem to tak jak laptop do wszystkiego jest potrzebny internet nawet do wysyłania mms'ów ! Więc nie wystawiajcie tu negatywnych opini skoro nie znacie się na telefonach które kupujecie czy bierzecie w salonach ...Osobiście polecam!
.play-internet.pl | 14 Mar 2013, 16:03
madzior1919
Witam :)ostatnio przedluzalam umowe w pley... Proponowano mi kilka modeli telefonow i po dlugim namysle wybralam wlasnie Windows Phone 8s by HTC i powiem szczerze na poczatku zalowalam ale teraz za nic innego bym go nie zamienila :) wyglada pieknie dobrze sie uklada w dloni ma fajne oprogramowanie super sie na,nim pisze ( ten komentarz wlasnie jest pisany na telefonie ) najwieksze zaskoczenie to Beats Audio po prostu rewelacja jak wlaczylam muzyke to mnie zatkalo rewelacja! Aparat w porzadku a jezeli komus nie pasuje to niech kupi lustrzanke to jest tylko telefon !!! Wg mnie naprawde godny polecenia ja nie zaluje :) pozdrawiam
.play-internet.pl | 13 Mar 2013, 21:03
nOoOrBi
Telefon pięknie się sprawuje, W8 bardzo czytelny i nie mam zastrzeżeń i to Beats Audio
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 Mar 2013, 19:03
Thal3s
Wypowiedzi krytyczne są dla mnie trochę śmieszne. Zanim kupię jakikolwiek telefon, przeprowadzam spore rozeznanie, czytam wszystko co znajdę o danym modelu, idę do salonu lub komisu żeby pomacać, obejrzeć, uruchomić... Ludzie, widziały gały co brały!! Jak można narzekać na telefon skoro jego specyfikacja i testy od dawna są dostępne w internecie?? Ja przed kupnem 8S spędziłem 2 dni na czytaniu. Wiedziałem DOKŁADNIE czego się spodziewać.
- Windows 8 jest genialny w swojej prostocie. Możliwości ograniczonej personalizacji MNIE odpowiadają. Wszystko jest do bólu proste i czytelne. Tak, jak lubię.
- Bateria jest rewelacyjna.
- Responsywność systemu w porównaniu do androidowych telefonów w tej samej cenie jest nieporównywalnie lepsza.
- wykonanie telefonu pierwsza klasa.
- Beats Audio..coś niesamowitego. Dołączone słuchawki są niezłe, naprawdę.
- System który przerywa odgrywanie muzyki, by odczytać przychodzącego smsa, w dodatku sterowany głosowo i to PO POLSKU..no REWELACJA.
- Aparat?? do zrobienia szybkiego zdjęcia wystarcza aż nadto. Kiedy chcę zrobić DOBRE zdjęcie, mam aparat cyfrowy.
- Ktoś pisał że jest brak godziny w nieodebranych połączeniach, to nie jest prawda. Jest i godzina i data.
- Jedna z najlepszych klawiatur ekranowych jakich używałem. System poprawiania błędów jest bardzo efektywny. W dodatku cały czas się uczy.

Jedyna rzecz jaka mnie drażni, to ułamki sekundy zastanowienia się systemu kiedy piszę smsa ponad 160 znaków i system informuje że to już drugi sms.
Podsumowując.. wiedziałem DOKŁADNIE że tego telefonu chcę, znałem jego zalety i wady, mimo to odkryłem parę smaczków o których nikt nie mówi. Jestem bardzo zadowolony. Kupującym w ciemno i rozczarowanym nie współczuję. Jak wcześniej pisałem.. widziały gały co brały. Brak umiejętności korzystania z google?
.dynamic.chello.pl | 13 Mar 2013, 11:03

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 251 do 260.