R E K L A M A

HTC Desire 310
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 108. Pokazuję od 1 do 10.
52,8% 
 20,4% 
 26,9% 
Psycho
Wady j.w. aparatykarta sd traci kontakt z czasem brak lampy,głośnik słaby,podswitlenie,mało pamięci,dotyk taki św,lecz mimo to przeżył co najmniej4 ogólnie w ciul lepsze sprzęty,większość czasu z pajęczyna na ekranie,masę upadków,zalań i przeróżnych katastrof,ogólnie jestem niedobrym użytkownikiem,że względu na pracę w budowlance i powinienem używać raczej Nokii 3310,a on nadal uparcie żyje i czeka na śmierć kolejnych sztosow,by mnie wesprzeć w biedzie. Słowem,wierny kundel z niego i będę go żegnać z honorami.Na marginesie,najbardziej wkhrwia słownik,któryj wie lepiej,co chcesz napisać i trza pilnować cenzora zasraynego(chyba nikt o tym nie wspomniał,irytujacy,alue bez niego też padaka) ogolnie za stowke dał z siebie ponad cenę
.47.35.210 | 18 Jul 2018, 22:07
_zuzik__5
Minusy:
-głośnik bardzo cichy
-rozświetlacz ekranu słaby
-jak szybko pisze, wyłącza mi się klawiatura.
-U mnie bateria trzyma ok jednego dnia, albo krócej.
- spadł mi kilka razy,szybka jest potłuczona.
-Nie ma lampy błyskowej.
-mała pojemność w telefonie.
-Słaba jakos aparatu przedniego jak i tylnego.
Plusy:
-jest duzo kolorów do wybrania
- jest mały wszędzie się zmieści.
-nawet szybko się ładuje.
Ogólnie nie polecam, mam juz 2 lata i mam dość.
.play-internet.pl | 01 Jan 2018, 23:01

Konrad65
Telefon wspaniały. Bardzo dobrze wykonany. Nie laguje. Piękny design. Bateria wytrztmała. Mało opcji w telefonie ale wygląd nadrabia. Polecam. 9/10
.dynamic-zab-03.vectranet.pl | 23 Nov 2017, 18:11
tuomi
Telefon oceniam pozytywnie. Mam go już ok 2 lat. GPS działa bez zarzutu, aparat mógłby być nieco lepszy. Brakuje mi wyostrzania obrazu. Być może to tylko wada mojego modelu, ale ma problemy z kartą pamięci. No i minusem jest brak aktualizowanego softu (zatrzymało się na Android 4.2.2). Poza tym telefon jest całkiem porządny.
.centertel.pl | 04 Jun 2017, 14:06

Kurajmo
Jedyna wada a właściwie wady to słaby GPS i brak lte.
Po kilku modyfikacjach mam tu w pełni działający Android 6.0.1 z Desire 320 ale w pełni sprawny. Więc jak się tylko chce to jak najbardziej się da. A nie jak większość producentów telefonów olać stary model nie wypuszczając ani jednej oficjalnej aktualizacji.
Xda kolejny raz pokazuje że się da, i ośmiesza producenta.
Do reszty nie mam zastrzeżeń. Wydajność na poziomie LG Leon 4g, LG Spirit 4g,i LG K3 LTE.
Brakuje w tym HTC tylko lte.
Bateria działa do 14h mocnego użytkowania, gry, muzyka, internet.
Poświęciłem 3 dni na tego HTC. Ze starego Androida 4.2 2 wgranie 6.0 1
Ale było warto.
Kupiony za 100 zł nie jedno już przeżył.
To tyle z mojej strony. Wiecej mi się pisać nie chce.
.centertel.pl | 03 Jun 2017, 00:06
jethro
Telefon posiadałem niecałe trzy lata. Telefon jest dość ładny, ale bez etui i folii na wyświetlacz szkoda zaczynać go używać, bardzo szybko się rysuje. Wyświetlacz nie jest najlepszej jakości i dotyk działa nie najlepiej. Aparat im starszy tym gorsze robił zdjęcia, co ciekawe nie był ani brudny ani porysowany - ot tak przestał robić ładne zdjęcia. Bateria nadal wytrzymuje ok. 2 dni. Zbyt mała ilość pamięci wewnętrznej powoduje że trzeba albo z czegoś zrezygnować (czyli mieć na telefonie dosłownie Facebooka i Messengera i parę małych apek) albo zrootować i instalować na karcie SD. Telefon miał problemy z kartą 64 gb, ale z 16 gb współpracował bez problemu. GPS ma problemy z sygnałem i szuka go bardzo długo. W etui i szkle hartowanym telefon jest bardzo solidny, zaliczył setki upadków i nadal działa bez problemu. Nie miałem z nim żadnych problemów technicznych, zawiesił mi się dopiero po roocie, a i to tylko raz. Nie gubił zasięgu. Gry działały bez problemu. Ogólnie polecam osobom które chcą kupić swojego pierwszego smartfona i dla osób mniej wymagających.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Dec 2016, 20:12
Pan z HTC
Telefon ze świetną wydajnością ale jakby nie było żyroskopu to jak bym grał w BB racing przekręcając telefon
.internetdsl.tpnet.pl | 16 Nov 2016, 18:11
Użytkownik
Konkretnie nie polecam. Mam już 2 lata, ale od roku nie używam. Telefon robi bardzo słabej jakości zdjęcia, ale nie ma się czego spodziewać po 5mpx albo 0,3mpx. Telefon posiada bardzo mało pamięci, która zapycha się samoistnie, przez co często było potrzebnie sformatowanie go. Wystarczy kilka aplikacji i już nie ma pamięci, często się zacinał, a jakość głośnika jest kiepska. Nie polecam tego modelu. Jeśli ktoś chce się zdecydować na zakup, doradzam wziąć htc desire 300!! ;)
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 18 Oct 2016, 10:10
Ravare
Mija mi już umowa na ten telefon, dwuletnia. Na początku sprawował się dobrze, wielkim minusem dla mnie jest tylko 2GB pamięci wewnętrznej, trzeba się ograniczać do kilku aplikacji, jak się chce, aby je aktualizować automatycznie. Ja się ograniczałem tylko do społecznościówek. Po kilku miesiącach aparat coraz gorzej chodził. W ostatnim czasie telefon coraz częściej się zawieszał, wyłączał się po lekkim stuknięciu go o twardą powierzchnię(czasem podczas odkładania na np. stół, biurko).
Aparat: galerii nie da się uruchomić w ogóle przez aplikację, aparatu tak samo nie uruchamia. Aparat działa jak mu się podoba, czasem działa, czasem jest niedostępny ze względu na rzekomo używanie go przez inną aplikację, a nic nie jest innego uruchomione (przykład: próbuję zrobić zdjęcie Messengerem i tam jest taki komunikat: "Przepraszamy, kamera nie działa. Być może konieczne jest zamknięcie innych uruchomionych aplikacji do obsługi kamery." - nic innego nie jest włączone).
.114.95.213 | 09 Jul 2016, 12:07
127.0.0.1
Potwierdzam, że dla niewymagających. Odporny na upadki. Dwa razy upadł mi na beton i tylko brzeg mu się zastrugał i żadnych innych obrażeń ani dysfunkcji. Aparat foto faktycznie słaby i bez lampy, więc żadne aplikacje typu latarki nie działają. Nie sądziłem, że AŻ TAK SŁABY, bo miewałem lepsze w starszych przeciętnych telefonach. Właśnie z tego powodu kupię sobie inny. Gdyby nie to, mógłby mi dalej służyć, ale przygnębia kiedy robisz zdjęcie w fajnej scenerii i momencie, a tu wszystko masz rozmazane. I jeszcze jedno: fajnie mi nagrywa rozmowy. Chodzi o to, że głos mój jak i mojego rozmówcy nagrywają się z porównywalną głośnością.
.centertel.pl | 25 Jun 2016, 22:06

Wszystkich opinii: 108. Pokazuję od 1 do 10.