R E K L A M A

Honor 8X
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 57. Pokazuję od 31 do 40.
73,7% 
 10,5% 
 15,8% 
Wiesław
Na pytanie: "kieszek78" o treści: "Wersja L21 posiada NFC oraz pasmo B20 i chyba radio." odpisaliście: "Tzn. tak jak piszemy? Pytanie retoryczne. (jf)".
Z wielu źródeł wynika jest Honor 8x posiada radio FM. A w mgsm piszecie, że Honor 8x nie ma radia. To jest to radio, czy go nie ma?
Nie użytkowniku, piszemy coś zupełnie innego, tylko zarówno Ty, jak kieliszek78 najwyraźniej nie do końca posiadacie cenną umiejętność czytania specyfikacji, co samo w sobie nie jest oczywiście niczym nagannym. Specyfikację techniczna trzeba przeczytać w całości. Powielanie pytań w miejscu, które nie jest przeznaczone na pytania jest z kolei niezgodne z regulaminem komentarzy i pozwala moderatorowi na skoszowanie takiego tekstu. Nie robię tego, bo rozumiem wątpliwość. Nie rozumiem natomiast niechęci do czytania. Zachęcam. To jest ostatni wpis na ten temat w komentarzach do tego modelu. Następne raczej się nie pojawią. Pozdrawiam serdecznie. (jf)
.135.199.10 | 16 Jan 2019, 08:01
Arko
Użytkuje ten telefon już ze 3 tygodnie. Jest naprawde szybki bez zawiechy i zamuleń. Bateria na plus ładuje ją co dwa trzy dni przy spokojnym użytkowaniu. Oczywiście nie grając w gry. Pamięć 128 GB na duży plus akurat u mnie w telefonie. Minusów nie dostrzegłem no może poza gabarytami ale to nie jest problemem dla niektórych. Polecam za te cene jaką dałem 1199zł warto.
.221.139.149 | 01 Jan 2019, 09:01

zadowolony
Telefon jest świetny, cena/jakość nie do pobicia. Obawiałem się o wielkość, a okazało się, że to ogromna zaleta a nie wada. Po przestawieniu się na sterowanie gestami można bezproblemowo korzystać jedną ręką, odzyskujemy też centymetr wysokości ekranu - polecam. Obawiałem się o rysujący się ekran (bo nie ma żadnego Gorilla Glass w specyfikacji) - niepotrzebnie. Nawet usunąłem ten screen protector, który był już naklejony, noszę telefon w kieszeni od miesiąca bez jakiejkolwiek dodatkowej ochrony i mam zero rys. Bateria to jakiś kosmos w porównaniu z moim starym telefonem... Chodzę z wyłączoną lokalizacją i ekranem na prawie minimum jasności (takie przyzwyczajenia): telefon wytrzymał 6 dni (w tym czasie ekran włączony 8 godzin, głównie internet i smsy).
.173.154.205 | 29 Dec 2018, 13:12
kieszek78
Wersja L21 posiada NFC oraz pasmo B20 i chyba radio.
Tzn. tak jak piszemy? Pytanie retoryczne. (jf)
.40.140.53 | 23 Dec 2018, 10:12

Android
Telefon jest świetny najlepszy stosunek ceny do jakości w dodatku ma NFC czego nie napisano.
Ależ napisano. Po prostu nie zechciałeś Szanowny Użytkowniku przeczytać. Pozdrawiam. (jf)
.47.62.231 | 21 Dec 2018, 23:12
Felix Nevorsky
Przesiadłem się na Honora 8x z Galaxy S7, szukałem telefonu o podobnej wydajności i nie zawiodłem się. Dodatkowo ekran w proporcjach 19.5x9 nadaje się idealnie do filmów kinowych. Jedyne co mi przeszkadza w tym telefonie, to launcher. Jak dla mnie zbyt mało możliwości personalizacji, ale to przecież nie problem. Przesiadłem się już na inny i teraz telefon ma drugie życie! Jeśli chodzi o aparat to brakuje mi opcji robienia zdjęć w formacie 16x9. Polecam zmienić sterowanie telefonem na te gestami, wtedy, mimo iż telefon jest duży, cofanie czy też wchodzenie do menu głównego nie jest takie toporne i robi się to bardzo intuicyjnie.
Moja ocena telefonu w stosunku jakość cena 9/10
.0.215.233 | 18 Dec 2018, 13:12
uwolnicorke
Kupiłem i sprzedałem od razu. Jak można wypuścić taki wypasiony telefon bez szybkiego ładowania. No jak ? Porażka
.238.166.201 | 16 Dec 2018, 12:12
Karo
Szukałam nowego telefonu, nieustannie się wahając. Założyłam, że nie chcę wydać więcej niż 1500 zł. Znalazłam wiele fajnych telefonów, ale każdemu coś brakowało. A to za słaby aparat, a to kiepska bateria. W końcu trafiłam na Honora 8x i to był strzał w dziesiątkę. Telefon jest po prostu świetny. Cena jest absurdalnie niska jak za to, co oferuje telefon (1199zl). Działa bardzo płynnie, bez żadnych zacięć. Funkcja odblokowania twarzą i palcem śmigają jak trzeba. Ekran jest duży, ale co śmieszne, rozmiarowo telefon jest minimalnie wyższy od mojego poprzedniego Huawei y7 który ma 5.99'' Brak ramek jest naprawdę super. Aparat to kolejna perełka. Robi naprawdę dobre zdjęcia, nawet po zmroku, dzięki trybowi nocnemu. Pamięć to coś czego zawsze było mi mało w poprzednich telefonach, dlatego pokochałam 128gb pamięci Honora, którą nie sposób zapełnić, a jeśli mi się to uda, można bez problemu wsadzić kartę pamięci :) bateria przerosla moje oczekiwania, siedzę na telefonie non stop a mimo to wystarczy ładować go raz na 2 dni :D fajnym gestem że strony Huawei było dołączenie do telefonu folii i case na telefon :) (chociaż i tak na pewno lepiej kupić szkło hartowane). Reasumując, jak dla mnie najlepszy telefon w tej półce cenowej, a nawet lepszy od niektórych dużo droższych i popularnych :) good job Honor!
.173.32.116 | 13 Dec 2018, 12:12
Twix007
Kupiłem ten telefon w promocyjnej cenie 1199zł. Jestem bardzo zadowolony. Design (niebieski) prezentuje się znakomicie, telefon jest wykonany na najwyższym poziomie, jest porostu śliczny, każdemu komu go pokazałem bardzo się podobał (pytałem znajomych jak myślicie ile zapłaciłem za ten telefon, wszystkie odpowiedzi były że ponad 2 tys). Bałem się że telefon będzie za duży, jednak niepotrzebnie, idealnie leży w kieszeni spodni i idealnie się z niego korzysta nawet jedną ręką (napewno teraz wiedząc jaka jest wygoda posiadania takiego wyświetlacza w przyszłości również zakupiłbym taki duży wyświetlacz oczywiście bezramkowiec jak tu). Przesiadłem się z Honora 6 z którego również byłem zadowolony. Ale ten to jest zupełnie inna galaktyka, inne doznania, sama przyjemności z korzystania z telefonu. Bateria rewelacja. Uwierzcie mi że nie mogłem jej rozładować, wkoncu nie muszę się martwić czy starczy mi baterii, przy średnim użytkowaniu 3 dni, natomiast jeżeli ktoś cały dzień na maxa ale to naprawdę na maxa korzysta z telefonu to spokojnie na cały dzień Ci starczy a wieczorem podlaczysz na 1,5 godz do ładowania i masz 100% baterii. Kolory wyświetlacza przepiękne (żona 3 miesiące temu kupiła S7 i też jest zadowolona) jednak nie ma porównania honor 8x wygrywa pod każdym względem. Aparat robi śliczne zdjęcia (mam wrażenie że lepsze niż S7), wszystko chodzi płynnie, ani razu się nie zaciął. Odblokowanie ekranu za pomocą odcisk palca oraz rozpoznania twarzy genialne. Wkoncu mogę płacić telefonem dzięki NFC. W zestawie jest folia na wyświetlaczu oraz pokrowiec przezroczysty który pasuje idealnie. Kartę 16GB przełożylem ze starego telefonu i w zupełności wystarczy ponieważ te 128GB pamięci to naprawdę dużo (w sumie obeszło by się bez karty). Z dual sim nie korzystałem, ale fajnie że jest. Głośnik gra dobrze, dźwięk wyraźny i dla mnie w zupełności wystarczający. Honor zrobił tu bardzo dobra robotę. Zastanawiałem się nad s9 plus, ale cena jest kosmiczna. Teraz wiem że podjelem najlepsza decyzję kupując ten telefon. To jest kosmos, naprawdę będziecie zadowoleni z zakupu. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie, postaram się pomóc. Piszę tę opinie tylko dlatego, że chce się z Wami podzielić moją radością z zakupu bo naprawdę warto, długo się zastanawiałem co kupić, i chce Wam ułatwić decyzję, ponieważ kupiłbym ten telefon ponownie, dziwi mnie to że cena jest tak niska, ponieważ niczym się nie różni od telefonów za 3 tys. Chciałbym zaznaczyć że nikt mi nie zapłacił za tą opinie, porostu jestem mega ale to mega zadowolony i opinie pisze właśnie z Honora 8X
.0.38.16 | 11 Dec 2018, 21:12
Tomek
Witam.
Honor 8x mam miesiąc, jestem bardzo zadowolony. Działa płynnie, bez zacięć. Zdjęcia robi dobre aczkolwiek trzeba umieć wtedy wychodzą bardzo ciekawe. Wyświetlacz duży, przejrzysty, kolory wyraźne i nasycone odpowiednio. Bateria trzyma średnio 2 dni. Bardzo dużo pamięci aż 128 GB nie trzeba karty SD. Cena atrakcyjna jak na taki świetny smartfon polecam. Wygląda i działa świetnie.
.11.183.118 | 29 Nov 2018, 10:11

Wszystkich opinii: 57. Pokazuję od 31 do 40.