R E K L A M A

Honor 8X
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 21 do 30.
73,2% 
 10,7% 
 16,1% 
Gk
Telefon bardzo udany pod każdym względem!!!Polecam nie będziecie żałować!!!
.105.139.209 | 12 May 2019, 22:05
Michał
Mam ten telefon od miesiąca i moge powiedzieć, że za te pieniądze to szczał w 10! Bateria jest genialna trzyma 2 dni przy dość sporym użytkowaniu. Aparat robi przyzwoite zdjęcia. Wyświetlacz wydaje sie dość duży, ale po kilku dniach człowiek przyzwyczaja sie do niego. Jesli ktos sie zastanawia nad tym telefonem to śmiało moge go polecić ;)
.82.29.34 | 11 May 2019, 09:05

Mariano
Smartfon nie spełnia moich oczekiwań i chcę ostrzec innych. Uważajcie na ten bubel. Po pierwsze dioda powiadomień jest tylko z nazwy, to jakiś żart. Jej po prostu nie widać nawet przez okulary. To jest ogromny minuuus. Po drugie aparat foto tylko jedno ustawienie zdjęć w proporcji 4:3. Tak jakby się cofnąć w fotografii o 15 lat. Kupujecie sobie telefon ponad 6 cali a zdjęcie wyświetla się w jego połowie z dwoma czarnymi pasami po bokach. To jakiś absurd! Oczywiście żaden z naganiaczy tzw. testerów o tym wam nie powie.
Po trzecie karta z asystentem google - tego nie zamkniecie ani nie usuniecie.
.185.1.247 | 02 May 2019, 17:05
Majk kościerzyna
Cześć jestem posiadaczem honor 8x 6 GB RAM 64 GB pamięci
Zalety
. Szybki 6 GB ram
. Duży 6,5 cała ekran
. Bateria 3750
. Aparat sztuczna inteligencja
. Czytnik Lini papilarnych mega szbki
Wady
. Jakość rozmów bardzo słaba
. Słaba jasność maksymalna
. Ładowarka zwykła nie Quick charge
. Brak NFC
.
.147.238.229 | 20 Apr 2019, 17:04

Karol
Jest już do pobrania Android 9.
.47.86.78 | 10 Apr 2019, 16:04
Pablo
Posiadam od miesiąca i jestem zadowolony.
Działa bez zarzutu, szybko i bez zastanowienia. Ładuje co 2 lub nawet 3 dni przy normalnym użytkowaniu (nie oglądam na nim filmów ani nie gram w gry) reszta bez ograniczeń. Może i nie ma typowego szybkiego ładowania ale jest to nie zauważalne bo ładuje się i tak naprawdę szybko. Mam wersję z NFC co jest bardzo fajne i wygodne - działa doskonale. Jestem tez zadowolony z trzymania zasięgu nawet w trudnych miejscach.
Za tą cenę to świetny wybór!
.186.5.169 | 03 Apr 2019, 20:04
JuanRoman
Telefon zakupiłem w Grudniu przed Świętami. Początkowo zastanawiałem się czy dobrze zrobiłem. (Przesiadka z LG G4), lecz po 3 miesiącach użytkowania nie żałuję. Bateria na plus (wiadomo mogła by jeszcze dłużej trzymać, ale i tak jest bardzo dobrze i oby tak zostało jak najdłużej.), generalnie płynność super, miejsca pełno na dysku wewnętrznym. Zdjęcia eleganckie. Telefon spełnienia moje oczekiwania na I żeby tylko żadna jakaś aktualizacja tego nie zmieniła a będzie miód malina. Generalnie Polecam ten telefon!
.254.198.137 | 09 Mar 2019, 15:03
Jarek
Honor 8x śmiga już na andku 9 beta. Udało mi się dostać do grupy 500 testerów. Na razie żadnych błędów, działa świetnie. Oficjalna aktualizacja ma ruszyć w marcu.
.47.9.37 | 09 Feb 2019, 16:02
Dla młodzieży i fotomaniakow ta opinia-
Posiadam telefon od ponad miesiąca. Zmieniłam z Samsunga Galaxy S7 na właśnie honora 8x. Różnica gabarytów jest spora Ale osobiście w ogóle mi to nie przeszkadza Co więcej nawet przyjemniej mi się trzyma telefon w dłoni. Zachęciła mnie niska cena telefonu świetne opinie i dane techniczne też zachęcał. Trasa baterii na ogromny plus, telefon się póki co nie zacina mimo ogromnej ilości aplikacje ściągniętych i używania non stop. Aparat teoretycznie nie jest zły jak za taką cenę dla mnie Największym problemem było to że musiałam się przyzwyczaić do zdjęć 3:4a nie 16:9. I jest Co prawda jeszcze opcja większego formatu ale zdjęcia wtedy jak dla mnie wychodzą Bardzo słabej jakości. Aparat jest niezły jednak przez brak możliwości zmiany formatu przy aplikacjach takich jak Snapchat albo Instagram jest bardzo na minus bo zdjęcia są słabszej jakości. Ja nie robię zdjęć przez tę aplikację za często więc przyzwyczaiłam się do tego ale dla osób które spędzają sporo czasu w ten sposób jest to na pewno ogromny minus i pod tym względem nie polecam. Co do reszty jestem bardzo zadowolona jednak polecam nowym użytkownikom od razu zakupić szkło hartowane na cały ekran a nie to zwykłe które ledwo sięga do Rogów. Telefon sam sobie już ma na start zaklejone szybkę folią jednak on a jak wiadomo nie jest do końca trwała I bardzo szybko się rysuje. Problemem jeszcze osobom którym może zależeć na takich rzeczach są emotikony które są w brzydkiej i starej wersji honora. Ale do tego jak wiadomo zawsze można ściągnąć aplikację albo po prostu używać WhatsAppa czy emotek z Messenger. Jednak przy robieniu zdjęcia na przykład na snapchacie nie dość że zdjęcie będzie w słabej jakości to w dodatku dostajemy w pakiecie emotki które są przestarzałe i jak na mój gust po prostu brzydkie.
Ma to co prawda małe znaczenie ale dla młodzieży Myślę że będzie to w jaki sposób istotna informacja.
Mimo wszystko daje się do tego przyzwyczaić i ogólnie reszta cała na plus Tak więc polecam
.248.165.220 | 25 Jan 2019, 14:01
Wiesław
Na pytanie: "kieszek78" o treści: "Wersja L21 posiada NFC oraz pasmo B20 i chyba radio." odpisaliście: "Tzn. tak jak piszemy? Pytanie retoryczne. (jf)".
Z wielu źródeł wynika jest Honor 8x posiada radio FM. A w mgsm piszecie, że Honor 8x nie ma radia. To jest to radio, czy go nie ma?
Nie użytkowniku, piszemy coś zupełnie innego, tylko zarówno Ty, jak kieliszek78 najwyraźniej nie do końca posiadacie cenną umiejętność czytania specyfikacji, co samo w sobie nie jest oczywiście niczym nagannym. Specyfikację techniczna trzeba przeczytać w całości. Powielanie pytań w miejscu, które nie jest przeznaczone na pytania jest z kolei niezgodne z regulaminem komentarzy i pozwala moderatorowi na skoszowanie takiego tekstu. Nie robię tego, bo rozumiem wątpliwość. Nie rozumiem natomiast niechęci do czytania. Zachęcam. To jest ostatni wpis na ten temat w komentarzach do tego modelu. Następne raczej się nie pojawią. Pozdrawiam serdecznie. (jf)
.135.199.10 | 16 Jan 2019, 08:01

Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 21 do 30.