R E K L A M A

Honor 20 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 7. Pokazuję od 1 do 7.
85,7% 
 0,0% 
 14,3% 
Oliwia
Telefon posiadam od lekko ponad dwóch tygodni, moim zdaniem sztos. Aparaty perfekcyjne, szczególnie zachwycił mnie tryb makro bo ma fenomenalna jakośc, bateria przy graniu w gry, przeglądaniu fb, insta itp. trzyma mniej więcej 2 dni (chyba że ktoś jest panikarzem jak ja i podłącza telefon kiedy ma już 30% xd). Działa bardzo płynnie, nie zawiesił się ani razu i mam nadzieję że tego nie zrobi. Czytnik lini papilarnych działa w ułamku sekundy, co jest bardzo duża zaletą tego telefonu, jest też wygodnie umiejscowiony tak że jak tylko łapie y telefon to jest on pod kciukiem. NFC działa bez zarzutu i bardzo mnie to cieszy bo w poprzednim telefonie pozostawiało wiele do życzenia, tutaj płynnie i bezproblemowo. Zasmucil mnie jedynie brak podczerwieni, Honor 9 ją miał i byłam pewna że tutaj też będzie bo w każdej specyfikacji był podany czujnik IR i nawet wygląda na to że on jest, ale okazuje się że to tylko optyczny czujnik zbliżeniowy, który de facto zrobiony jest na podstawie podczerwieni, no ale pilota z Honora 20 pro nie zrobimy. Plecki telefonu bardzo przyjmują odciski dlatego warto zainwestować w case i najlepiej też szkiełko na aparat bo dość mocno wystaje co w sumie też jest niemałym minusem, no ale gdzies trzeba było zmieścić te parametry aparatów. Podsumowując telefon godny polecenia, dla mnie jedynym minusem jest ten dość konkretnie wystający aparat i brak podczerwieni, poza tym wszystko śmiga jak trzeba i gorąco polecam :D
.15.225.46 | 05 Dec 2019, 15:12
Kuba
Z tego co widziałem na recenzjach tego telefonu honor 20 jak 20 pro nie posiadają wbudowanego złącza jack 3.5 mm.
To prawda. Przepraszam za błąd. Obiecuję, że leniwy edytor będzie do końca tygodnia obierać ziemniaki na placki dla całej redakcji. (jf)
.0.45.147 | 10 Nov 2019, 13:11

zeb
Smartphone bardzo przyzwoity. Dobrze robi zdjęcia. Bateria wytrzymuje ponad dobę przy aktywnym użytkowaniu. Wadą jest ekran LCD. W słońcu słabo widać zawartość ekranu. Przednia kamera niby 32 Mpksl. ale szału nie robi. Przycisk odblokowania z wbudowanym czytnikiem odcisku palca - rewelacja. Właściwie poza ekranem LCD to nie zauważyłem większych wad. Ładuje się bardzo szybko. AI - rewelacja. Duża pamięć 256GB. Jedynie co mi się zdarzyło to zawiecha z aparatem. Restart pomógł.
.248.76.135 | 03 Nov 2019, 12:11
Marcinello96
Zmieniłem swojego Galaxy s8 na tego honora. Jak dla mnie jest tylko jedna wada:
-dosyć cichy jak dla mnie głośnik
Na duży plus:
- bateria (cały dzień intensywnego użytkowania bez problemu i jeszcze zostaje że 20-30 %)
-aparat robi swietne zdjęcia
- największy plus aparatu to stabilizacja podczas nagrywania, zmiata wszystko na rynku biorąc pod uwagę cenę (nie porównuję do telefonów za 4000)
- czujnik Lini papilarnych działa szybko, bezbłędnie i jest w świetnym miejscu z boku urządzenia
To największe plusy. Generalnie za tą kwotę genialny telefon, w 100% wart swojej ceny.
.81.199.6 | 29 Sep 2019, 11:09

Kalim1
Posiadam telefon od 2 tygodni i chyba zacznę od wad przede wszystkim słaba jakość głośników do tego usytuowane są tak że ograniczają naszą prywatność każda osoba będąca w pobliżu podczas naszej rozmowy usłyszy wszystko. Aparaty bateria szybkie ładowanie wszystko na plus
.64.30.60 | 13 Sep 2019, 18:09
Steel
Kupiłem ten telefon nastepnego dnia po premierze. Jestem bardzo zadowolony z kupna. W tej cenie nie ma on konkurencji. Po co przepłacać za przereklamowane Samsungi i iPhone, jak za śmiesznie niską cenę mamy smartfon, który jest mega szybki, ma rewelacyjne aparaty, pojemną baterię i zadowoli nawet wymagajacego użytkownika. Jedynie wady to wyświetlacz LCD no i brak minijacka. Polecam każdemu! I można dostać dwa bilety lotnicze, co już w ogóle jest extra.
.51.74.57 | 12 Aug 2019, 13:08
Neptun
Witam.
Czekałem na ten tel dosyć długo i kupiłem go od razu jak tylko został wprowadzony do sprzedaży. Z przykrością muszę powiedzieć że jestem troszkę zawiedziony na telefonie ale może tak ocenie na tyle co mogę powiedzieć po dwóch dniach użytkowania.
Jeżeli chodzić o szybkość ładowania aplikacji czy stron internetowych to jest super telefon przy otwarciu kilku a nawet więcej aplikacji czy gier zero przycieć.
Bateria tu już jest gorzej, na recenzjach mówili o dwóch dniach przy max użytkowaniu ja bym powiedział że półtorej dnia to Maks przy yt i fb. Jeżeli chodzi o ładowanie trochę ponad godzinę i mam 100%.
Aparat zdjęcia bardzo dobre ale już przy wyostrzeniach telefon czasami się gubi ponieważ wyostrza element które znajdują się dalej od obiektywu lecz nie zawsze to robi może zależy czemu robimy zdj. Na wielki plus czytnik Lini papilarnych super miejsce i za każdym razem łapie, odblokowanie twarzą też super ponieważ przy dużej szarowce spokojnie odblokuję. Wygląd i wykonanie bardzo dobre. Zobaczymy co będzie jak będę go dłużej używał. Podsumowując telefon za te pieniądze no to nie jest idealnie ale bardzo dobrze
.0.41.14 | 11 Aug 2019, 19:08
Wszystkich opinii: 7. Pokazuję od 1 do 7.