R E K L A M A

BlackBerry Z10
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 141 do 150.
63,0% 
 9,7% 
 27,3% 
Thunderbolt
Gutek nie gadaj, właśnie się przymierzam do bb 10:/
.dynamic.chello.pl | 03 Apr 2013, 13:04
gucio
Szczerze nie polecam, jeżeli ktoś jak ja, miał do czynienia z Blackberry od dawna. Brak push mail, brak BIS, brak mozliwosci migracji. Najchętniej bym tę zabawkę dla dzieci z syndromem facebook'a wyrzucił przez okno. Nawet nie współpracuje z moim Playbookiem, jak robiła to moja 9900. Żałuję, szczerze żałuję. Kto pisze o tym telefonie dobre rzeczy, widział go albo na youtube w recenzji lub kupił sobie właśnie pierwszego BB w życiu.
.31.5.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 03 Apr 2013, 00:04

^&*
Bardzo fajny telefon. Nie wiem, czy nie mój następny.
Do specyfikacji wkradł się chyba błąd - z tego, co mi wiadomo Z10 nie ma sprzętowej QWERTY :).
.dynamic.chello.pl | 30 Mar 2013, 19:03
fajny
W końcu ktoś zrobił świetnego fona, z małym ekranem(w porównaniu do konkurencji).
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Mar 2013, 12:03

Andrej
Do tych, co narzekają na aparat - to smartfon biznesowy, nie potrzebuje aparatu, choć został o niego wzbogacony.
.ssp.dialog.net.pl | 26 Mar 2013, 16:03
darciu64
Na gorąco... Jak dla mnie Z10 nie powala. Brak jak na razie wsparcia programowego i technicznego. Kłopoty z BIS. Wiem, wiem nie jest tu wymagany. Konta pocztowe można aktywować poza BISem. Choć i tu są problemy. Nie można ustawić konta na gmailu, jesli chodzi o zakładkę kalendarze. Trzeba korzystać z innego zupełnie konta / np. Yahoo / lub poprzestac na kalendarzu lokalnym tylko w telefonie. Mapy nie obejmują jak na razie Polski. Bateria słaba - 1 dzień góra. Tyle stwierdzonych i najbardziej uciążliwych słabości.
Pozytywy: ekran rewelacyjny, szybkość także, rozwiązanie menu i układu ekranu rewelacja. TYLE
Jak na razie nie jest warty tych pieniędzy jakie za niego żądają. Może po polskiej premierze coś się zmieni. Starsze modele / 9800,9810 czy 9900 / potrafią bardziej zachwycić
.centertel.pl | 24 Mar 2013, 22:03
Itam
Mam czarnego Z10 kupionego w UK w sieci TreeUK (3). Telefon na żywo wygląda o wiele ładniej niż na zdjeciach i filmikach. Jakość wykonania na najwyższym poziomie ,szczególnie gumowane plecy. Aparat fotograficzny przyzwoity. Ekran - bajka. Jeden z najlepszych które w życiu widziałem. Bateria - mogła by być lepsza, na szczęście jest wymienna! Wejscie na kartę SD ,do tego LTE ,DLNA ,NFC.
System śmiga bardzo sprawnie. Jednak najlepszą dla mnie wisienką na torcie jest innowacyjność rozwiązań zastosowanych w systemie BB10. Ten nowy system jest bardzo szybki, płynny , pomysłowy ,przemyślany i funkcjonalny. Prawdziwa wielozadaniowość , praca na kilku programach jednocześnie bez żadnych problemów. Bardzo szybka przeglądarka z Flashem. Programy natywne współpracujące z sobą. Mapy z Nawigacją (póki co bez Polski). Asystent głosowy (ala Siri) Box i DropBox natywnie. W najbliższym czasie będzie też Skype. Autorski komunikator BBM z opcją rozmów wideo i udostępnianiem ekranu. W sklepie BB World ok 70tys aplikacji i drugie tyle w kolejce. Niesamowity wyświetlacz, bardzo wyrażny i z ładnymi kolorami. Wyjscie HDMImini ale jest też przecież streaming przez DLNA do telewizora. Świetny układ dźwiękowy, dużo wmontowanych kodeków. Świetny program do obróbki zdjęć i montazu filmików. Obsługa Office-a z możliwością edycji. Czytnik PDF. Centrum gier, Czytnik gazet, Google maps.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu bo smartfon jest Rewelacyjny. Z pełną odpowiedzialnością polecam.
minusy - bateria mogła by być lepsza, jest na szczęscie wymienna, sytuacja pewnie będzie się poprawiać z następnymi aktualizacjami. Standardowo jeden dzień wytrzymuje. Aparat mimo iż nie jest ta półka co w Lumii 920 to mimo to jest całkiem przyzwoity.
.bt.net | 10 Feb 2013, 04:02
Snow Fox
Fajny telefon, ale aparat bardzo obiega od konkurentów :( Dla mnie na razie to jedyna wada :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 Feb 2013, 20:02
kefasestel
Czarna Jerzyna idzie w dobrą stronę. Jak zobaczyłem tą maszynkę to od razu zapragnąłem ją mieć, a czas upgrade'u zbliża się wielkimi krokami jestem pewien, że moim kolejnym telefonem będzie właśnie BB Z10. Obecenie posiadam HTC Desire S. Fajny sprawny telefonik który chciałem wymienić na HTC ONE X+ ale teraz będę się ostro zastanawiał. Co podoba mi się w nowej Jerzynie? Z pewnością wygląd kóry jest kapitalny! Materiały z jakich został zrobiony i całokształt design'u. 2gb pamięci, 1.5 ghz procek, 4.2 screen to to czego potrzebuję... większe kobyły nie są dla mnie. Wymienna bateria, możliwość łądowania kard micro sd i innych... to wszystko i nie tylko tworzy idealną całość i kandydata na mój kolejny telefon... Wielkie brava dla BB który mam nadzieję wróci na rynek z wielkim sukcesem... Nowy Z10 jest genialny!
.range86-174.btcentralplus.com | 02 Feb 2013, 15:02
Doomsayer
Zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie opuścić WP i przejść na BB :) Ale dopóki Z10 nie zejdzie z ceny (a zakładam, że prędko to nie nastanie), nadal będę musiał się męczyć z ZUNE.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Feb 2013, 11:02

Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 141 do 150.