R E K L A M A

BlackBerry Z10
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 121 do 130.
63,0% 
 9,7% 
 27,3% 
lieft
a mnie ciekawi szybka, jaki to jest materiał? jakieś gorilla?
.1-3.cable.virginmedia.com | 28 Nov 2013, 12:11
jansob
Do "Romek1982"
Zainstaluj sobie OS 10.2.1.1055 na razie wersja beta ale dopiero wtedy docenisz wartość systemu Blackberry 10. Miodzio.
.promontel.net.pl | 23 Nov 2013, 19:11

Romek1982
Telefon godny polecenia!
Szybkość działania, aplikacje, które można jednym ruchem ręki minimalizować i ściągać na główny ekran, szybkość pobierania danych, aplikacje w standardzie biznesowe, które są w telefonie...to wszystko powoduje, że zakup jak najbardziej udany!!!Polecam gorąco, nowy system operacyjny OS zadziwił mnie prostotą i szybkością działania, po prostu cudo. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!
.internetdsl.tpnet.pl | 19 Nov 2013, 14:11
Janusz
Witam
Z natury nie jestem człowiekiem, który natychmiast lubi zabrać głos na jakikolwiek temat ale czytając negatywne opinie o Z10 postanowiłem wtrącić swoje dwa grosze.
W jakiej transzy można kupić dwa BlackBerry Z10? a jeżeli już i trafią się dwa różne systemy (numery systemów ) to należy je zaktualizować "BlackBerry link" zainstalowanym w komputerze i masz najnowszy system. Zawiesza się - pisze Max_Wawa , to moja rada jest taka : nie grzeb w systemie, nie zmieniaj servis booków (...). Ukazują się uaktualnienia softów które likwidują te mankamenty.
Do klarasn hehehe , który to servis nawymieni Ci tyle telefonów - zastanów się co piszesz , aż nie chce mi się prostować twojej wypowiedzi.
A teraz trochę moich uwag.
Od kilku lat jestem użytkownikiem telefonów BlackBerry .
Ale moja córcia uszczęśliwiła mnie telefonem pod tytułem " Samsung Galaxy S3" , który to przysłała mi z USA ponieważ znudziła się nim po 3 miesiącach użytkowania i kupiła sobie iPhona 5.
Skoro otrzymałem Samsunga SG3 więc sprzedałem swojego BlackBerry torch 9810 błyskawicznie i zabrałem się za SGS3.
Moja przyjaźń z Samsungiem trwała ponad 10 dni. Telefon okazał się powolny, nudny, duże problemy z zasięgiem - w czasie jazdy samochodem nie mogłem się dodzwonić i do mnie nie było kontaktu. Szukałem miejsc nawet po 50 km bym złapał zasięg.
Proszę nie pisać że nie potrafiłem go skonfigurować bo potrafię naprawdę. Moją żona wcześniej podróżując po Polsce z Samsunga Note czy wave3 też nie mogła dzwonić - musiała korzystać z mojego BlackBerry.
Postanowiłem się pozbyć Samsunga ale to był problem. Bardzo duża podaż - ze sprzedaży nici. Udało mi się znaleźć kogoś, kto chciał zamienić Balckberry Z10 ( był za trudny dla syna ) na jakiś z androidem więc skorzystałem z tego.
Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem BlackBerry Z10 - po 1 dniu nauki opanowałem go i skonfigurowałem do własnych potrzeb.
Proszę więc nie pisać fałszywych opinii lub takich które są oparte na braku umiejętności czytania instrukcji ze zrozumieniem lub po prostu wynikających z zazdrości.
To tyle.
.promontel.net.pl | 05 Nov 2013, 18:11

furmantis
Do redakcji: W Z10 występują 2 rodzaje procesora, TI umieszczony w spisie w praktyce wychodzi słabiej jak Snapdragon, którego nie podaliście :)
Do Użytkownika: w Z10 występują 2 rodzaje procesora, oba podaliśmy. Porozglądaj się może na karcie smartfona. (jf)
.dynamic.gprs.plus.pl | 02 Nov 2013, 12:11
HandyAndy
telefon Angeli Merkel. Ten drugi, którego nie udało się złamać NSA. Jednak Blackberry nie siada. Jeśli to wszystko prawda co piszą niemieckie a za nimi polskie gazety. To, to że sprzedaż im spada dla nic nie oznacza. Tak jak technologia telefonów satelitarnych nie przyjęłą się masowo, a wykorzystywana jest przez tych, którym to rzeczywiście jest potrzebne i którzy mogą za to zapłacić, podobnie może być z BB. Powtórzę się, ale jeśli to jest prawda, że amerykańskim podsłuchiwaczom nie udało się złamać tej komórki, to wielki szacunek dla Kanadyjczyków.
.free.aero2.net.pl | 24 Oct 2013, 23:10
klarasn
Buuu.... tragedia. Telefon jest super, pod warunkiem, że działa.
A nie działa. Już mam piąty egzemplarz z kolei. Działa do pierwszego ładowania, a później milknie na zawsze :( Daję do serwisu, wymieniają mi na nowy i historia się powtarza. Wchodzę w opinie i jestem w szoku.... Wszyscy w ochach i achach... I o co chodzi?????
pozdrawiam
klarasn
.9.102.6 | 24 Oct 2013, 16:10
masterphone
Telefon absolutnie genialny przez całe życie miałem iPhone ostatnio z iPhone 5 przestałem się na s3 a potem na BlackBerry z10 które jest świetne uwielbiam iPhone ale ma pewne ograniczenia software i bbz10 jest połączeniem szybkości działania iPhone z funkcjonalnością androida co prawda sklep z aplikacjami trochę ubogi ale jak dla mnie ten telefon to cudo
.warszawa.vectranet.pl | 21 Oct 2013, 20:10
pepers
Witam, od niedawna jestem posiadaczem Z10, przesiadłem się z Androida i muszę przyznać, że nie żałuję :) szybkość działania systemu oraz jego prostota obsługi dają ogromną przewagę nad konkurencją. Ale ma też minus i tym minusem jest zdecydowanie ilość aplikacji dostępnych na tą platformę... Dla mnie jest OK, gdyż odpowiedniki aplikacji, z których korzystałem na androidzie są na platformie BB. A jeśli chodzi o baterię, która krótko trzyma, to nie ma z tym problemu gdyż oryginalny zamiennik wraz ze specjalną ładowarką można kupić w przedziale cenowym 100-150 zł. Plus ogromny dla tego rozwiązania ponieważ przy tym telefonie w przypadku wymiany baterii nie trzeba odwiedzać serwisu ;) Ogólnie jestem na TAK, Kanadyjczycy moim zdaniem pokazali klasę :) pozdrawiam wszystkich.
.173.5.110.tesatnet.pl | 21 Sep 2013, 16:09
bennytheball
Szkoda, że ten telefon nie został zaprojektowany gdzieś tak w okolicach 2011/2012, Wtedy na pewno BB nie byłoby w takiej sytuacji w jakiej jest teraz. Szkoda bo ubywa solidnych graczy na rynku smartfonów. Fajnie gdyby znalazł się inwestor bo linie Z i Q naprawdę wnoszą sporo ciekawego. A telefon sam w sobie super. Trochę kopia iPhone'a nie mnie jednak i tak świetna słuchawka, godna polecenia! Kto nie używał systemów BB na pewno się nie rozczaruje!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 Sep 2013, 00:09

Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 121 do 130.