R E K L A M A

Apple iPhone 11 Pro Max
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 10. Pokazuję od 1 do 10.
60,0% 
 20,0% 
 20,0% 
root
Za te pieniądze określenie 'dramat' jest komplementem bardzo na wyrost.Jakość dźwięku czy to e połączeniu przychodzącym czy wychodzącym porównywalna jest co najwyżej z pracą akwalungu na dnie studni . Zdjęcia ? Niech się jakiekolwiek zdefiniowane bóstwo zlituje. Niedoświetlone albo prześwietlone jakby korekcja ekspozycji w ogóle nie została zaimplementowana. Wracam do Androida, a wszelkie Iphony - z daleka. Ustawienia jasności - morderstwo dla baterii. Nie kupiłbym czegoś takiego nawet za 50 razy mniejsze pieniądze.
.60.132.22 | 04 Aug 2020, 17:08
Serafun76
Czytam i nie wierzę, ludzie, własnie stałem na rozdrożu... myślałem że może spróbuje "jabuszka", ale jak czytam to co ludzie piszą to dziękuję... mianowicie jeśli chodzi o jasność ekranu, to panie kolego pro max możesz rozkręcać sobie na 80%, a w Samsungu to będzie zaledwie 40%. jak rozkręcisz samsunga na 80% jasności po prostu aż razi w oczy. Bateria pro max trzyma 3 dni jak telefon ma ograniczenia pobierania w sieci i wyłączone wi-fi, jeśli zaczniesz katować telefon no nie ma bata i to bez różnicy samsung i iphone 1d to max. Ludzie!!! trochę obiektywizmu. Takie strony są po to żeby pomóc innym jeśli szukają czegoś co mogli by zmienić na lepsze, a nie marketing. No, chyba że powyższe opinie pisali kolesie z Apple? Pozdrawiam.
.205.200.77 | 29 Jul 2020, 19:07

Jack
Przesiadłem się około miesiąc temu z Iphonea 6 Plus, którego używałem 4 lata. Przesiadka na 11 pro Max kosmos ! Genialna bateria, wytrzymuje 2,5 dnia solidnego używania (granie w wymagające gry itp.) a przy zwykłym używaniu nawet 5 dnia potrafiłem mieć jeszcze 30 % baterii !!! Aparat ekstra, płynność systemu itp. Apple po raz kolejny pokazuje, że jak już zaczniesz przygodę z IOs, to nigdy nie wrócisz do śmiesznego, zacinającego się Androida. Co do jakość rozmów, nie zgodzę się wszystko jest super, widocznie ktoś z Was miał stare karty SIM. Telefon na dobre 4-5 lat, polecam !
.8.25.142 | 28 May 2020, 09:05
DandiX
Posiadam wersję 256GB.
Jakość jak na Apple przystało 6.
Głośniki oczywiście stereo - petarda przyjemny dzwięk.
Aparat względem XS Max nie różni się dla zwykłego laika jakim jestem w fotografii niczym.. jedynie slowmo ale to docenią jedynie tiktokerzy i instagramowicze...

Wygląd według mnie gorszy od XS'a , 3 aparaty psują ergonomię sprzętu.
Bardziej przypadł mi do gustu wcześniejszy XS Max.
Kolory które wkroczyły są jak najbardziej na plus, szczególnie zieleń.

Oprogramowanie / Ram itd..
Przy normalnym użytkowaniu tiktok,email,YouTube,kilka aplikacji bankowych, safari, trochę gier - nie miałem konieczności wywalania apek z ramu , po wróceniu do nich po nawet i 24h świetnie sobie radzi i wczytuję to na czym dana apke zostawiliśmy (niemożliwe przy androidzie nawet z 12gb ramu).

Bateria na 10/10 6-7h na ekranie przy jasności pow 80% to świetny wynik. Huaweie i inne Samsungi wyglądają na tym tle mizernie ( porównujmy do daty premiery iPhona i innych firm , nie jak to zrobią niektórzy że porównają go z modelem z połowy 2020 ;)

Polecam zakup telefonu z całym sumieniem..
.254.206.104 | 30 Apr 2020, 00:04

Dareusz
Doskonały telefon! Przesiadłem się z 8+ i pomimo że jest to mój 4 iPhone jestem miło zaskoczony. Opinie o kiepskiej jakości rozmów niestety się potwierdzają. Jestem abonentem Orange i rozmowy są doskonałej jakości! Mój syn niestety nie ma już tak miło. Wymienił sim i nic się nie zmieniło. Kończy mu się na szczęście umowa wiec zmieni operatora. Trochę ciężki i lekko nie poręczy ale można to opanować. Kwestia przyzwyczajenia. Doskonały aparat z trybem nocnym w parze z świetnym wyświetlaczem robią różnicę! No i bateria... u mnie 4 dni z tym że nie gram! Tylko tel i net.
Co do iOS'a nie będę opisywał... jak zwykle , śmiga aż miło!
Gorąco polecam choć cena może zniechęcać.
.137.117.7 | 04 Feb 2020, 20:02
HouseWife
Przesiadka z samsunga s10+ na duży plus. Po iPhonie 8 , miałam s10+ z którym wytrzymałam tylko pół roku i wróciłam znów do iOS. Kupiłam 11 pro max i telefon zadziwia bateria, aparatem, szybkością, brak zawieszek jak to miałam w samsungu po aktualizacji do nowego androida 10. Face ID jest MEGA bez porównania. Ktoś kto nie miał będzie dalej cynicznie podchodził do appla, ktoś kto ma i używa wie o czym mówię.
Na minus jest na pewno cena i waga. Muszę przyznać że jest ciężki.
Osobiście wiem że nie wrócę do androida przynajmniej na przełomie kilku najbliższych lat.
.16.88.56 | 17 Jan 2020, 11:01
niezadowolony z 11 - maniak iPhone-a od kilku lat
Uwaga! Ostrzegam: tragedia model, a przynajmniej pierwsze wypusty, z jednego powodu: źle słyszy Was Wasz rozmówca. Ten, kto słucha rozmowy prowadzonej przez Was za pomocą iPhone 11 Pro Max słyszy albo jakby się było pod wodą, albo jakby mówił głosem robota, albo ogólne "bul bul bul" bez możliwości rozpoznania rozmowy. Pomaga reset telefonu (wył/wł), ale tylko na kilka godzin. Na prośbę Apple wymieniłem kartę SIM - nie pomogło. Zresetowałem i skasowałem dane z telefonu, ustawiłem tak, jak bym na nowo się zalogował, potem przywracając z telefon iCloud - też nie pomogło (wszystko skasowałem, a przez to bardzo ważne aplikacje i ustawienia oraz kilkaset zdjęć, nie wiadomo czemu, ale nie wróciły z iCloud). Po prostu kutasówa. Ten telefon nadaje się do pisania, przeglądania netu i robienia fajnych zdjęć przez 2 doby, bo bateria jest super, ale nie polecam z powodu jakości rozmów. Czekam na stanowisko Apple, czy naprawią, czy wymienią na nowy.
.147.164.12 | 27 Nov 2019, 21:11
Komiks
Tak jak wcześniej napisane bateria petarda , wykonanie telefonu :)) dźwięk i całokształt po miesiącu użytkowania pozytywnie mega :)) od kilku lat używam iPhone kupiłem na chwile androida :)) dosłownie :)) bo na pół dnia no nie wyszło nam . I nie pisze bo mam logo Apple wytatuowane na czole , zwyczajnie włączasz telefon i śmiga i tak przez lata , pracuje na MacBook wiec system od Apple dla mnie wymarzony :)) polecam
.148.83.7 | 25 Nov 2019, 00:11
Mateusz
To mój trzeci iPhone, wcześniej miałem 6s i 8. Najnowszy model wyróżnia się świetną baterią, dwa dni przy normalnym użytkowaniu można spokojnie wyciągnąć. Kolejne plusy to świetny ekran, wreszcie znakomity aparat - głównie w trybie nocnym oraz ogólna jakość wykonania. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i już nie wyobrażam sobie powrotu do Androida, pomimo tego że to również świetny system mi jednak zdecydowanie lepiej pracuje się na iOS, pozdrawiam.
.235.176.236 | 09 Nov 2019, 21:11
Kicinska
Masakra ,tragedia !!! Zwracajcie uwagę na to jak was słyszy wasz rozmówca ! Przerywa słychać was jak byście byli w wc! Aparaty się sypia jak by zdjęcia były prześwietlone.
.147.42.1 | 04 Nov 2019, 16:11

Wszystkich opinii: 10. Pokazuję od 1 do 10.