R E K L A M A

ZTE Orange Reyo
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 1 do 10.
46,3% 
 29,3% 
 24,4% 
Ada
Jestem zadowolona z tego modelu. Nie zacina sie , dziala wszystko poprawnie. Po peknieciu ekran dalej dziala. Jedyne co mnie wkurza to , ze po wlozeniu karty sd nie moge nic na niej zapisac. Tekefon wykrywa karte lecz nie moge nic sciagnac na nia , a telefon ma mało pamieci. Bateria dziala tak samo jak w innych smartfonach. Polecam !
.icpnet.pl | 02 Aug 2016, 22:08
Mloda
Nie polecam tego telefonu. Często zdarza się że rozmówca mnie nie słyszy. Często się zawiesza , dopiero po wyjęciu baterii. Jakiś czas temu karta pamięci sama się rozłączała. Słuchawki nie działają, a raczej jest taki dziwny pogłos i bardzo niewyraźnie słuchać muzykę. Niedługo kończy mi się gwarancja i tel zaczyna szaleć. Do pracy ściszam tel lecz okazuje się że głos jest nadal najgłośniejszy. Często włącza się tryb samolotowy oraz zmienia się data oraz czas. Jedynym plusem jest to że ekran po pęknięciu nadal działa.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Jun 2016, 09:06

Dailey
Miałam ten telefon przez 2 lata. Muszę przyznać że jestem z niego bardzo zadowolona,jak dla kogogoś kto nie wymaga od telefonu zbyt wiele jest idealny. Nie zacinał się, dotyk zawsze odpowiadał, bateria trzymała przyzwoicie, aparat tylni jak na 5 megapikseli robił bardzo ładne zdjęcia, głośnik porządny. Przeszkadzał mi tylko przedni aparat który robił na prawdę tragiczne zdjecia...
Pomimo wszystko dobrze wspominam ten telefon... teraz posiada go moja młodsza siostra o też go bardzo docenia.
.fasternet.pl | 01 Jun 2016, 08:06
Monika112332
Nie polecam tego telefonu. Przednia kamerka jest straszna, aparat też bez rewelacji. Zawiesza się i ma słabą pamięć. Kilka razy już musiałam go resetować, bo nie miałam miejsca a nie miałam wcale dużo aplikacji. Android słaby, ogólnie telefon za niską cenę to i słabe funkcje. Nie kupiłabym go drugi raz.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Apr 2016, 17:04

Wiktoria
Ja osobiście nie polecam tego telefonu. Mam go ok. półtora roku, na początku byłam zadowolona lecz po jakimś czasie moje zdanie o nim bardzo się zmieniło... Aparat ma słaby, szczególnie przedni, tylni da się znieść. Pamięć również słaba, dlatego jakiś czas temu postanowiłam kupić sobie kartę pamięci lecz niestety ten telefon nie zapisuje aplikacji i zdjęć na karcie. Muszę robić to sama za pomocą komputera, mimo wszystko pamięci i tak mam strasznie mało. Raz był naprawiany, ponieważ z niewiadomych przyczyn nie chciał się włączyć. Ostatnią jego wadą, jest to że podczas zimna zamarza i nie da się z niego korzystać. Szczerze chciałabym już się go pozbyć, ale do końca umowy został mi jeszcze rok... Jeszcze raz nie polecam.
.mlawa.vectranet.pl | 13 Feb 2016, 22:02
las1
Telefon mam od 1,5 roku i jak i jak na telefon z androidem po roku oczywiście lubi się zawiesić ale tylko jak leży sobie spokojnie na półce. Bateria jak na ten wyświetlacz trzyma 2 dni (wi-fi nonstop),aparat niby 5mpx ja daje mu 2 może 3mpx, ale w tej cenie to dobry telefon zaliczył sporo upadków i pojawił się problem że karta sd potrafi się sama odłączyć ale matryca i obudowa ok. Moim zdaniem szkoda kasy na droższe modele i mój następny też pewnie będzie orznge lub huawei.
.237.225.245 | 13 Feb 2016, 01:02
Mizerek
Witam wszystkich! Od razu na wstępie nie polecam tego telefonu. Korzystam z niego od 2 lat i jest poprostu straszny. Wczoraj spadł mi z pół metra na dywan i jest on cały pęknięty. Instaluję gry z google play i albo nie chcą się włączyć albo poprostu włączają się przez wieki :) Dzisiaj idę kupić huawei p8 lite, ponieważ słyszałem o nim sobre opinie. Jeszcze raz bardzo nie polecam tego telefonu :)
.dynamic.mm.pl | 10 Jan 2016, 11:01
ADAM
Ogólnie telefon ok. Po kilku miesiącach padł mikrofon. W serwisie uznali że był zalany - co jest nieprawdą. Zakończyłem współpracę z tym telefonem.
.219.170.98 | 09 Dec 2015, 07:12
Izabela.
Ja jestem zadowolona z tego telefonu,oprócz tego że już dwa razy wymieniałam ekran(digitizer),bo mi spadł jest Ok!Taki digitizer można wymienić samemu instrukcje znalazłam na youtube a digitizer z przesyłką kupiłam za 70 zł na allegro.
.tktelekom.pl | 12 Sep 2015, 23:09
Zuzia
Jestem posiadaczką tego telefonu od roku. Na początku byłam zachwycona, jednak po tygodniu zaczął przysparzać mi problemów. Bardzo często, właściwie codziennie, wchodząc na różne strony www wyświetla mi się informacja, że należy zamknąć tę stronę, bo "nie odpowiada". Jeśli wybiorę opcję, że zostaję na tej stronie, a później wychodzę z internetu i znów chcę wejść na jakąś stronę, internet NIE DZIAŁA. Co muszę zrobić? Oczywiście wyłączyć telefon. Czasami zacina mi się tak, że nic nie można zrobić,telefon nie reaguje na dotyk. Co muszę zrobić? Wyjąć baterię, bo przycisk do wyłączenia telefonu nie współpracuje. Jest bosko, mniej więcej codziennie muszę wykonywać takie skomplikowane operacje - najlepiej jest jak przydarzy mi się to w komunikacji miejskiej. Z mniej istotnych spraw : klikając na ikonkę np. Facebook, włącza mi się aparat. Co do aparatu, nie da się wyciszyć dźwięku robienia zdjęcia lub filmu. Aparat 5 mpx jest trochę kiepski jak na obecne standardy. Bardzo przeszkadza mi również to, że dymki Messengera nie działają, od razu telefon się zacina. Jakieś dwa tygodnie po odebraniu telefonu spadł mi on na podłogę z 1,5 m i rozbiła się szybka, ale ekran dotykowy działa. Nie mniej jednak wskazuje to na bardzo kiepski typ szkła. Chciałam zareklamować Reyo przez wszystkie niedogodności opisane wyżej, ale nie mogłam, bo szybka jest pęknięta, a wymiana nowej w salonie Orange kosztuje ok. 300 zł. A w taki telefon nie mam zamiaru inwestować, także męczę się z nim od roku.

Chcę zaznaczyć, że jestem nastolatką, nieznającą się na parametrach i tego typu rzeczach, jestem przeciętnie znającym się użytkownikiem, a tyle rzeczy mi się nie podoba w tym telefonie. Jestem zaskoczona tyloma pozytywnymi opiniami, dlatego zdecydowałam się napisać moją, żeby przestrzec innych przed marką ZTE.
.dynamic.mm.pl | 23 Aug 2015, 13:08

Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 1 do 10.