R E K L A M A

Sony Ericsson Cedar
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 128. Pokazuję od 11 do 20.
53,9% 
 11,7% 
 34,4% 
Waldi
Ten telefon jest o wiele lepszy od samsunga gt s5610 mimo iż starszy lecz skuteczniejszy i potrafi sporo mam go od roku zamieniłem się z samsungiem gt s5610 którego wcześniej miałem, lecz ten lepszy jest ok polecam nadal ten telefon chociaż już tej marki nie ma lecz produkty ma na długie lata! Szczerze polecam!
.opera-mini.net | 31 Jan 2014, 15:01
Gwiazdor
Dodam że telefon mam od sierpnia 2010roku i służy mi świetnie mam zaufanie do tego modelu internet śmiga szybko wifi po co jak wykupię sobie pakiet na miesiąc za 15zł i z głowy internet mam wszędzie w szczerym polu i w lesie zasięg też jest, sms wygodna forma rozmowy dobrej jakości głośny jest odtwarzacz itp pamięć mam 16 gb plus na telefonie to wystarczy na całość, porównywałem go do samsunga S5610 mojej dziewczyny to o rok młodszy telefon nie dał mu rady jest słaby sms-y mała pamięć itp polecam
.opera-mini.net | 27 Jan 2014, 13:01

Gwiazdor
Wszyscy mówią że cichy telefon a wcale tak nie musi być, wszyscy zróbcie taki trik: wystarczy wyrwać plastikową płytkę która zasłania głośnik i tym samym tłumi dźwięk i będzie o połowę głośniejszy, i należy ustawić korektor dźwięku na 'głos' i będzie bardzo dobrze! Ludzie zobaczcie sami! Dla mnie jest głośny jest głośniejszy od K800 itp teraz po takim zabiegu więc nie narzekajcie na dźwięk cichy! Dla mnie super telefon najlepszy w swojej klasie!
.opera-mini.net | 27 Jan 2014, 08:01
Misiek
Wspaniały telefon! Mam go od grudnia 2010 roku i nie narzekam, jedyne co można się do niego przyczepić to klapka która odpada przy upadku 1 metra i wylatuje wraz z baterią, i głośnik ale wystarczy oderwać tą płytkę i gra 2x głośniej ;)
strasznie zamula jak ma więcej programów do obsługi w jednym czasie ale telefon godny polecenia, i wcale nie drogi ;D
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 Sep 2013, 15:09

irek
Użytkowałem go przez prawie 2 lata jako telefon służbowy - czyli bardzo, bardzo intensywnie. Telefonu używam do rozmów i rzadziej do wysyłania sms. Pozostałe funkcje są dla mnie nie istotne i nie wypowiadam się na ich temat.
Plusy: wygodne klawisze, poręczny i łatwy do schowania (chociaż także gładki i łatwo wypada!), odporny na wstrząsy i uderzenia, bateria jest całkiem ok
Minusy dwa ale bardzo uciążliwe: cichy głośnik, polski słownik w wersji dla analfabetów - totalna porażka; i jeszcze wada mniejszej wagi - po 18 miesiącach zaczęła schodzić farba z obudowy.
Dla kogoś, kto przede wszystkim dużo rozmawia i sms-uje lepszy będzie chyba inny model.
.dynamic.gprs.plus.pl | 14 May 2013, 21:05
Szwedzik
Mam go od 2 lat i tyle co on przeżył, upadki nie upadki to podziwiam go. Ekran tylko sie troche porysował i klapka, ale to norma. Telefon działa bez zadnych zarzutów. Zero zawieszeń. Może działać 10 programów, muzyka a i tak działa płynnie. Polecam dla niewymagających użytkowników :))
.50.233.162 | 06 Apr 2013, 02:04
Janek W
Do Przewód: można normalnie rozmawiać przez dwa cedary tylko to zależy od ustawień zasięgu jak będziesz miał w tym zasięg GSM a w drugim 3G to będzie niewyraźnie, trzeba ustawić by był ten sam zasięg w obu urządzeniach i będzie okej, ale już za późno jak czytałem ale tylko mówię dla innych również, a dla mnie telefon świetny jest
.opera-mini.net | 03 Feb 2013, 00:02
Czarna
Jestem zadowolona z zakupu tego telefonu spisuje się świetnie jest prosty w obsłudze posiada dużo pamięci wyraźny wyświetlacz odpowiedniej wielkości w sam raz, mini jack, prosta konstrukcja, tak czy inaczej polecam...!
.opera-mini.net | 02 Feb 2013, 23:02
Tomuś Mi
Telefon mam od sierpnia 2010 roku i powiem szczerze jest bezawaryjny wszystko działa tak samo jak 2,5 roku temu, wiadomo jest pozdzierany ale nic dziwnego w końcu robi ze mną w ciężkich warunkach trzeba często w rękawicach bardzo brudnych mokrych itp. i tak codziennie, odbierać telefon w pracy i sms-y pisać do internetu czasem zajrzeć w pracy czy wyklepać numer jest wszechstronny łatwy i prosty, i oprócz że jest pozdzierany i bateria słabsza jest ale tak to wszystko działa jak nowe, daje mu 10/10 polecam bardzo porządny fon nie zacina się w tych warunkach itp super jest:-* był nowiutki dałem za niego wtedy 260 zł i przez te 2,5 roku mam z głowy awarie telefonu czy coś mam nadzieję że pociągnie drugie tyle to będzie coś. Ma internet wygodny i szybki, czyli lepszego nie trzeba, i sms-y w wygodnej formie. Głośny też jest wystarczy widzieć co i jak i jest dobrze dla mnie chociażby. Jest prosty i niezawodny. Polecam serdecznie.10/10
.opera-mini.net | 02 Feb 2013, 15:02
Magdaa
No niestety, telefon nie zrobil na mnie pozytywnego wrażenia. Dostalam go od mamy na urodziny (nowy), jednak skąd starsza kobieta moze znać sie na telefonach? Głośnik był tak cichy (a przeciez wszystkie funkcje były podgłośnione), ze rozmowy telefoniczne na mieście nie były w ogole możliwe a chyba telefon ma słuzyc do dzwonienia ? W serwisie powiedzieli ze nic nie jest uszkodzone, i odesłali taki jak był. Dał mi w kośc ten telefon, tylko sie wściekałam. Nikt nie chcial go ode mnie odkupić, wiec sprzedałam go za niską cene aby sie pozbyć.
Jedyne co mi sie podobalo to fajny desing, wygodna kawiatura. Głosnik cichy, podobno niektóre modele tak mają. Ja odradzam kupna, bo moze wam sie trafic taki wadliwy jak moj.
.adsl.inetia.pl | 22 Jan 2013, 12:01

Wszystkich opinii: 128. Pokazuję od 11 do 20.