R E K L A M A

Sony Xperia V
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 145. Pokazuję od 91 do 100.
46,9% 
 6,2% 
 46,9% 
bartez
Super telefon, gdyby nie bateria, która spada w oczach - byłby idealny. Na niektórych recenzjach mówili, że telefon ma słabe kąty widzenia, ale to głupota. Wyświetlacz jest świetny - niby TFT, ale wydaje mi się, że ładniejszy niż super Amoled.
.c193.msk.pl | 14 Sep 2013, 18:09
paswal
Paulina, czy będziesz miała 5 Mpix czy 13, to i tak przy oglądaniu na ekranie fona, telewizorze czy standardowych odbitkach różnicy nie zobaczysz :) Te wielkie miliony przydają się tylko przy odbitkach wielkoformatowych.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 Sep 2013, 15:09

michael_dee
@ Fynn
Ja nie zauważyłem u siebie żadnych rys na wyświetlaczu. Ale nakleiłem na ekran dodatkową folię. Ta fabrycznie naklejona jest niewidoczna. Chyba, że będziesz się intensywnie przyglądał to zobaczysz w rogach ekranu, że jest dodatkowa warstwa.

No i niech Cię nie zdziwi, że podczas pełnego zanurzenia telefonu w wodzie, śladowe ilości wody dostają się pod tylną klapkę. W telefonach ze zdejmowanym tylnym panelem to nieuniknione. Nie zakłóca to w żaden sposób pracy telefonu, bo wszystkie wrażliwe na działanie wody miejsca są chronione specjalnymi uszczelkami a te śladowe ilości wody z czasem odparowują.
.dynamic.mm.pl | 13 Sep 2013, 22:09
Paulina
Telefon mam od niedawna. Wszystko jest super, z wyjątkiem aparatu. Jak na 13 Mpix, to szału nie robi. jakość zdjęć jak z matrycy 5 Mpix w samsungu, tylko większa rozdzielczość.
.telpol.net.pl | 13 Sep 2013, 17:09

pablopk
Nie widać tej naklejki.
.adsl.inetia.pl | 12 Sep 2013, 17:09
Fynn
No tak, ale mi chodzi o to, czy ta nalepka się rysuje ... Chciałbym wiedzieć w jakim stopniu, porównując do Gorilla Glass, jest ona odporna na zarysowania i czy bardzo ją widać? :)
.42.142.2 | 12 Sep 2013, 00:09
pablopk
Ja na wyświetlacz nakleiłem dodatkową folię ochronną i nie martwię się o nic. Super robi zdjęcia, ostatnio byłem na wakacjach w górach i do robienia zdjęć używałem tylko tego telefonu.
.adsl.inetia.pl | 10 Sep 2013, 09:09
M
Mam telefon od 3 tygodni i szczerze go polecam. Dobry ekran, nic się nie rysuje - noszę telefon w kieszeni. Faktycznie ekran ma folie/naklejkę z logiem Sony chroniącą go przed zarysowaniem. Dobra jakość wykonania i materiały - dla mnie lepsza niż w Samsungu. Aparat bardzo dobry, jest wiele ustawień ale aparat na "auto" radzi sobie doskonale. Robi dobre zdjęcia z głębią ostrości - niezłe makro. Na chwilę obecną przeszkadza mi trochę jedynie to, że dość słyszalna jest rozmowa przez ten telefon, tzn, osoba stojąca obok czasami słyszy o czym się rozmawia (w pomieszczeniu). Bateria nie jest aż taka zła jak się o niej mówi. Telefon wytrzymuje spokojnie 2 dni użytkowania (w tym wi-fi, foto także). Wszystko działa szybko i płynnie bez zacięć. Uwaga! Tego się nie dowiesz z recenzji ale najnowsza wersja Androida na tym telefonie jest w kolorze białym - mi się to nie podoba - wolę czarne tło i białe teksty a jest odwrotnie. Nie przejmuję się zalaniem telefonu i kurzem bo na to jest faktycznie odporny. Jeżeli ma się 1200 zł na telefon to szczerze polecam (nowy). A jeśli chce się wydać więcej to polecam bardziej Sony Xperia Z.
.fibernet.net.pl | 08 Sep 2013, 23:09
Fynn
Hej :) Chciałbym kupić sobie ten telefon. Strasznie mi się podoba i marzy od pól roku. Powiedzcie mi, jak wygląda sprawa z wyświetlaczem? bo wiem ze ma on nalepione na wyświetlacz przez Sony jakąś nalepkę, którą bardzo trudno usunąć. Ma ona chronić ekran przed stłuczeniami. Niestety nie ma gorilla glass i w tym problem bo nie chcę żeby telefon za 1000 zł mi się rysował!!! Jak wygląda sprawa z tą nalepką? rysuje się?? Proszę o opinie ludzi, którzy mają ten telefon ponad miesiąc. Zaznaczam ze ja szanuję rzeczy...
.42.142.2 | 05 Sep 2013, 04:09
Czesław
Dobry telefon za tą cenę na chwilę obecną .
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 Sep 2013, 09:09

Wszystkich opinii: 145. Pokazuję od 91 do 100.