R E K L A M A

Sony Xperia M
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 276. Pokazuję od 251 do 260.
59,4% 
 15,2% 
 25,4% 
beretzantenką
Do Bertoldiego i innych:
Mam ten sam problem z radiem, telefon resetuje się i nie moge z radia korzystać. Napisałem do firmy Sony z sugestią że to wada fabryczna i co z tym zamierzają zrobić.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 Oct 2013, 12:10
Mythranar
Jak dla mnie, sam telefona oki, mam go ok 5 dni wrażenia pozytywne poza GPS --> Nawigacja, podczas jej działania telefona się zagrzewa, czy z grafiką czy 2D nawigacja krzaczy w sensie syntezator mowy zmienia barwy dźwieku i jakiby miał przerwania, w ciągu godzny użytkowania dwa razy się resetował na drogdze z Zabrza do Gliwic z przeszkodami. Czy jest na to sposób? zobaczymy co serwis powie.
.43.77.109 | 15 Oct 2013, 09:10

Bertoldi
Posiadam telefonik od kilku dni i po przeprowadzonych testach mogę powiedzieć, że jest jak najbardziej wszystko ok tylko z jednym wyjątkiem. Tym wyjątkiem jest aplikacja RADIO w telefoniku. Niestety ale sony dało ciała na całej linii programistycznej gdyż po podłączeniu słuchawek po kilku sekundach słuchania następuje całkowita zwieszenie telefonu i jego automatyczny restart. Jest tak za każdym razem. Jak się okazało jest to częsty problem z tym telefonem o którym można przeczytać w opiniach zwykłych użytkowników takich jak ja. Reasumując telefonik super ale do małej poprawki systemowej przez SONY. Proponuje by wszyscy zaczęli zgłaszać ta usterkę do SONY to może ja naprawią priorytetowo :)
.ssp.dialog.net.pl | 15 Oct 2013, 07:10
HussarDLA
Telefon posiada 4GB pamięci, z czego tylko 2GB można używać. Wyświetlacz w moim przypadku jest w porządku, mam wersję 1905 AAA. Żeby zainstalować aplikacje na karcie pamięci trzeba zrootować telefon. Trudno jest określić ile trzyma bateria, bo każdy używa telefonu inaczej, w moim przypadku czas trzymania baterii waha się między 6 godzin (granie w gry 3d) a 6 dni (SMS i dzwonienie).
.218.118.135 | 12 Oct 2013, 10:10

ja
Czy można prosić o test tego telefonu?

Zgłoszenie zostało przyjęte! :-) Pozdrawiam! (WA)
.28.49.228.iwacom.net.pl | 11 Oct 2013, 17:10
euro
Nie możliwości instalacji aplikacji na karcie pamięci. Dostępna pamięć to 4GB. Do administratora dodam, ze telefon jest już dostępny w PLAYu.
Dziękuję za informację. Dodałem, ale ceny pojawią się dopiero za kolejnym obrotem cenników. (jf)
.kwsa.pl | 08 Oct 2013, 15:10
fafa
A co z pamięcią wewnętrzną? Niektórzy podają, że 4 GB + 1 GB operacyjnej, inni - że operacyjna jest zawarta w tych 4 GB? Poza tym czytałam gdzieś, że "M" nie ma możliwości instalowania gier na karcie pamięci zewnętrznej... Proszę o jakieś info /sprostowanie, bo mogłam coś pokręcić...
.acheron.dus.dg-i.net | 07 Oct 2013, 13:10
kaka
Telefon posiadam od ok. 2 tygodni, jak dla mnie ekran jest w porządku bateria jak na smartfon trzyma dobrze ostatnio trzymała 5 dni, a tak średnio to 2, 3. Nie gram w żadne gry tylko SMS-y, rozmowy i czasami internet.
.toya.net.pl | 30 Sep 2013, 09:09
tomek1990
Witam.
Dołączam do pytania Pana Argo1991. Z tego co zdążyłem zauważyć problem xperii M to wyświetlacz , który jest zbyt niebieski. Na jednym filmiku w którym jest porównanie Xperii L i Xperii M widać jak Xperia L ma idealny wyświetlacz , bardziej stonowane kolory i kontrast natomiast Xperia M ma strasznie niebieski co wpływa na codziennie użytkowanie tego telefonu : gry, filmy, zdjęcia. Proszę o opinie.
Zastanawiam się nad kupnem Xperii L, P albo M . W L podobno bateria trzyma z 3,4 dnia w Xperii P dzień.
Pozdrawiam
.satfilm.net.pl | 30 Sep 2013, 09:09
Argo1991
Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu jednak nie widzę żadnej nowej opinii w komentarzach od 6 września pomimo iż ocen jest coraz więcej. Prosiłbym te osoby które mają już telefon i go oceniają aby napisali chociaż kilka słów. Np: ile trzyma u nich bateria i jak widzą ekran, ponieważ w sieci pisali że jest przesycony niebieskim kolorem.
Z góry dziękuje.
Argo1991
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 Sep 2013, 19:09

Wszystkich opinii: 276. Pokazuję od 251 do 260.