R E K L A M A

Sony Xperia L
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 346. Pokazuję od 221 do 230.
54,3% 
 19,1% 
 26,6% 
niebieski019
@Weerden klapka się nie deformuje aczkolwiek w moim modelu po kilkukrotnym zdjęciu i założeniu tylnej klapki, faktycznie ona trzeszczy. Ale na szczęście da się z tym żyć. Nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe.
.opera-mini.net | 27 Jan 2014, 11:01
Weerden
Witam, mam pytanie do użytkowników Sony Xperia L, bo słyszałem wiece opinii na temat tego telefonu i jeden przyciągnął moją uwagę, a jest nim tylna klapka telefonu, ponoć przy kilkukrotnym ściągnięciu jej zaczyna się deformować i przez to telefon zaczyna skrzypieć, czy to jest w każdym modelu czy może tylko w niektórych egzemplarzach?
.dynamic.chello.pl | 26 Jan 2014, 13:01

Franklin
Telefon najlepszy w swojej cenie! Procesor chociaż ma 2 rdzenie, to radzi sobie z takimi grami jak Dead Trigger 2 i Asphalt 8. Android 4.4 Kit Kat jest już dostępny na ten telefon.
.plock.mm.pl | 20 Jan 2014, 20:01
Victoria126
Super telefon. Ma świetny aparat. A tak poza tym ma Androida 4.2 ;)
http://www.sonymobile.com/pl/products/phones/xperia-l/specifications/#tabs
Obecnie - być może. MGSM.pl podaje pierwotnie zainstalowany system, a nie wersję bieżącą. (jf)
.dynamic.chello.pl | 19 Jan 2014, 11:01

Lother96
Telefon posiadam od Września 2013 roku. jest naprawdę godny polecenia. Nie zawiesza się w ogóle, pamięci RAM jest w sam raz jak na dzisiejsze standardy. Posiada fajną obudowę, co sprawia, że telefon dobrze leży w dłoni. Ma bardzo czytelny wyświetlacz, nawet podczas mocnego słońca. Polecam w 100%
.217-171-48.tkchopin.pl | 16 Jan 2014, 14:01
obierzyświat
Telefon użytkowałem 3 tygodnie, był to kolejny mój smartphone więc szybko poznałem jego funkcje i w porównaniu do wcześniejszej Xperii Mini Pro jest o niebo lepszy. Dużo robi w nim procesor 2x1Ghz i 1GB ramu, pamięć dla użytkownika też nie jest ucięta o połowę tylko na dobrą sprawę zaledwie o 2GB tak więc dostępnej jest prawie 6GB chociaż mając kartę 8 GB wcale więcej nie jest potrzebne jednak jest ale... mianowicie telefon od początku miał wadę na płycie głównej, gdyż przy odkładaniu restartował się(z czasem nasilało się to) na ekranie pojawił się martwy piksel co jest niewybaczalne dla Sony oraz urwany przycisk od aparatu... Najśmieszniejsze w całej sprawie jest to, że "miły" Pan w RTV powiedział mi, że na sprzęt Sony czeka się nawet 3 miesiące, Support Sony nie potrafi określić ile naprawa będzie trwała a serwis stwierdzi iż potrwa dwa tygodnie tylko, że telefon nie dotarł jeszcze do nich a został oddany ponad tydzień temu... Ogólnie jestem zadowolony tylko szkoda, że tak szybko trafił do naprawy
.ostrowiec-sw.vectranet.pl | 15 Jan 2014, 10:01
Staler052
Witam!
Z czystym sumieniem mogę polecić L-kę.
Jestem posiadaczem L-ki od 2 miesięcy i dotychczas nie miałem zbytnich problemów. Gry chodzą płynnie nie zacinają się.Aparat jest trochę przereklamowany nie daje on takiej jakości jaką szczyciło się SONY. Z obudową nie mam problemów jak to pisali inni. Telefon chodzi płynnie tyle , że często nie reaguje na delikatne dotknięcia. Według mnie kolejnym minusem jest to , że przyciski ''cofnij'' ''strona główna'' i ''ustawienia'' są ustawione na wyświetlaczu co trochę utrudnia korzystanie i zabiera jakieś 0,3 cala. Plusów jest cała masa. Ja jestem z L-ki bardzo zadowolony w skali do 10-u oceniam go na 8,5. P.S: przed zakupem proszę dowiedzieć się o zestaw słuchawek ponieważ nie w każdym pudełku są one dodawane.
.play-internet.pl | 13 Jan 2014, 00:01
Pierre
Telefon ma przereklamowany aparat fotograficzny. Co do słuchawek bądź ich braku w zestawie - przeczytałem tu różne opinie. Ja kupiłem urządzenie wraz ze słuchawkami MH410c. Być może obecność słuchawek w zestawie zależy od sprzedawcy telefonu.
.dynamic.chello.pl | 12 Jan 2014, 18:01
Mama-Sony
Jestem posiadacze tej że Xperi od kilku dni ale faktycznie cena jest adekwatna do wymagań za nią. Telefon oceniam na słabą 9 bądź hardcore 8 nic bym mu nie dodał ani ujął tryb szybkiego wybierania w aparacie"HDR" daje zdjęcia dość dobre jak na telefon nawet w słabym oświetleniu szkodą braku LTE ale nie robi mi to różnicy. Odtwarzacz walkman jest czym niesamowitym poprawą jakości wytwarzanego dźwięku jest słyszalny. co jeszcze? Ekran delikatny i wygodny kolory intensywne wyraźne a co.ważne w Sony ostre! Każdy szczegół jest elementarnie widoczny.. 2x1gh procesory dają możliwości z połączeniem 1Gg ramu. 4g pamięci wewnętrznej to dobry wybór bo nie spowalnia owego telefonu a i tak jest opcja +32G system wystarczyło zaktualizować i moj BOŻE jak kosiarka która żadnej trawy się nie boi
250% pozytywnie nastawionego i zadowolonego klienta! Polecam.
prawie zapomniałem bateria jeden minus Ale zobacz jaki jest ekran zmniejsz jasność i zbędne bajery to da ci dodatkowe 12h czuwania :)
.play-internet.pl | 12 Jan 2014, 13:01
Emma_Linda
Mam go od tygodnia, jestem bardzo zadowolona. Dźwięk, wyświetlacz etc działają poprawnie. Jedyne co mnie męczy to trudność w zdejmowanie klapki osłaniającej baterię. Aha i co ważne - w zestawie są słuchawki. Chociaż spotykam się z opiniami na forach oraz na YT w ocenach telefonu że nie ma...
Słuchawki mogą być albo nie w zależności od zestawy sprzedażowego i miejsca dystrybucji. Zalecam jednak zapytać sprzedawcy przed zakupem. (jf)
.dynamic.chello.pl | 08 Jan 2014, 23:01

Wszystkich opinii: 346. Pokazuję od 221 do 230.