R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 611 do 620.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
sony xperia j
Mam xperie j od 3 miesiecy jest ok, ale po odblokowaniu telefonu straszliwie sie tnie, troche denerwuje, ale generalnie polecam.
.olsztyn.mm.pl | 06 Mar 2013, 17:03
rodac
Przed kupnem telefonu czytałem opinie i myślę, że wiele osób pisze je bez użytkowania tego modelu. Ja mam go od dwóch tygodni i jestem całkowicie zadowolony. Ktoś tu pisał o słabym dźwięku, lepiej niech uda się do laryngologa :)
Zalety:
- bardzo ładnie wygląda i wygodnie leży w dłoni
- obudowa nie skrzypi, wszystko dobrze przylega, smsy można pisać jedną ręką mimo 4 calowego ekranu, ale bardzo dobrze pasuje też w poziomie przy grach lub smsach z pełną klawiaturą
- rewelacyjny dźwięk przez słuchawki, super korektor i bardzo wygodny programik wolkmen,
- słuchając muzyki i grając w angry birds żadnych zawieszek, ogólnie wszystkie programy i nawigacja jest szybka i bez mulenia. Nie miałem w zwyczaju użytkować 10 programów jednocześnie.
- szybko odnajduje satelity i płynnie działający gps
- bardzo dobra opcja macro w aparacie
Wady:
- to o czym wiele osob pisało - nie wiem czemu ktoś wpadł na pomyśł zrobić taki mały guziczek włączania telefonu. Zwłaszcza gdy w nocy chcę sprawdzić która godzina musze szukać tego przycisku. Znalazłem na to sposób - kupiłem silikonową obudowe, która ma wypukłe przyciski
- słabe radio, łapie mało stacji ale może to kwestia słuchawek które używam
Ja zachęcam do kupna tego modelu :)
.xdsl.centertel.pl | 05 Mar 2013, 22:03

zyga
piterro24 - a może za dużo namieszałeś ... ? ! Mój działa SUPER !
.b.glogowek.net | 05 Mar 2013, 13:03
Marek
Radio jest do niczego. Miałem kiedyś Nokię i radio zawsze było super. Na telefonie Sony radia nie posłuchasz.
.xdsl.centertel.pl | 02 Mar 2013, 15:03

Michał 25@
Świetny sprzęt za świetne pieniądze ! :) Użytkuje już go 2 tydzień i jestem pod wrażeniem. Wyświetlacz znakomity, piękne kolory, aparat wcale nie jest taki zły, ma bardzo dobre macro, a jeśli dobrze ustawi ostrość to zdjęcia wychodzą bardzo ładne. Muzyka na najwyższym poziomie ( głośnik, słuchawki ), system stabilny, delikatne spowolnienia się dzieją gdy mamy otwarte kilka aplikacji i otworzymy kolejną ( np. przeglądarke ).GPS szybko łapie fixa a nie tak jak w nokii e52, gdzie trwało to dobre pare min, a jak człowiek się zgubi gdzieś na trasie to jest to ważna rzecz. Bateria przy intensywnym, naprawdę intensywnym użytkowaniu trzyma 1,5 dnia, przy spokojniejszym ok 3-4 dni, jak dla mnie rewelacja :) POlecam z całego serca, bo długo szukałem telefonu który zadowoli mnie pod każdym względem i czuje że długo się z nim nie rozstane :) pozdrawiam zadowolonych użytkowników !
.play-internet.pl | 01 Mar 2013, 18:03
Lidke
Na początku pozdrawiam wszystkich idiotów kochających się w htc i iphone^^ .. Zauważcie jedno osoby skarżące się na xperie j mają go od listopada czyli mają ten gorszy starszy soft to sie naprawde nie dziwie.. druga sprawa 4 telefony brane na plusa mi nie działały .. mam najnowszy soft i niebo telefon .. patrzcie czasem co kupujecie naprawde ..
.play-internet.pl | 01 Mar 2013, 16:03
shoyt03
swietny telefon wygodny lekki i funkcjonalny:)
.play-internet.pl | 01 Mar 2013, 06:03
piterro24
JA bym na pewno nie wziął drugi raz tego telefonu. Przede wszystkim raz na jakiś czas dzieje się tak, że nie mogę dzwonić (informacja, że nie może wybrać numeru)ani wysyłac smsów ( nie może wysłać) przy czym wskaźnik zasięgu jest maksymalny. Zawsze odblokowuje się po resecie będąc w tym samym w tym samym miejscu, więc nie jest to wina zasięgu. Średnio raz na 3-4 dni muszę go resetować. Telefon jest prawie nowy, mało aplikacji, gier i innych, pamięć jest prawie wolna. Druga sprawa do alarm. Działał na początku ok, ale od pewnego czasu zamiast ustawionego dzwonka (czy mp3, to jest obojętne) budzi mnie ciche pikanie. Zmieniałem ustawienia, głośność, wyłączałem smart connecta i nic nie pomaga. Alarm dziwnie pika zamiast budzić. Nie wiem co się dzieje z nim, bo może w sumie zainstalowałem ze 3 aplikacje, więc telefon jest pusty, ledwo używany, oprogramowanie aktualne. Ogólnie nie polecam.
.free.aero2.net.pl | 28 Feb 2013, 21:02
Krzychu
Witam. Mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolony.
Minusy:
-Słade wejsće na zestaw słuchawkowy
-Słaby aparat
Zalety:
Świetny glośnik zarówno głośnik do rozmów jak i głośnik zewnętrzny
-Świetny wygląd
-Bardzo intensywne kolory
-Dioda poniżej panelu dodykowych przycisków (Można zmieniać kolory)
Ogólnie bardzo polecam ten telefon :)
.cable.net-inotel.pl | 27 Feb 2013, 12:02
m82isiek
Witam, telefon posiadam od listopada i od samego początku mam z nim problemy. Na początku dochodziło do samoczynnego blokowania sie karty SIM i telefon żądał podania pinu. Po naprawie telefonu, polegajacej na wgraniu nowego oprogramowania przez serwis pojawił sie kolejny problem. Mianowicie telefon co jakis czas blokuje się i wowczas nie mam możliwości wykonywania połączeń telefonicznych oraz wysyłania wiadomości. Wówcza spojawia sie komunikat błąd karty SIM lub bład połączenia. Dodam, że moge odbierać połącenia telefoniczne i przesyłać dane internetowe. Sytuacja wraca do normy po wyłączeniu i włączeniu telefonu. Na pewno nie jest to problem karty SIM, ponieważ wkładałem inne karty i problem nadal wystepował. Zdecydowanie nie polecam tego telefonu.
.strazgraniczna.pl | 27 Feb 2013, 09:02

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 611 do 620.