R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 231 do 240.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
Robert G.
Tragedia.Mam to go rok. Telefon ciągle się przycina. Podczas pisania sms klawiatura źle wprowadza litery. Internet porażka. Dwa razy był już w serwisie na wymianę trzeszczącego głośnika. W tej chwili głośnik znowu trzeszczy, bateria trzyma mi niecały dzień, przerywa gniazdo słuchawek podczas biegania. Tragedia.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Feb 2014, 17:02
olat27
Telefona miałam przez 3 tygodnie potem zostałam zmuszona aby wymienić go na "lepszy model". Niestety po 2 tygodniach użytkowania miałam z nim duże problemy - zawieszał się, bardzo słaba jakość dźwięku i na słuchawkach i podczas rozmowy. Pisząc sms zdarzało się, że klawiatura w ogóle się nie włączała co uniemożliwiało korzystanie z tej funkcji. Jedyny plus to duża wydajność baterii.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Feb 2014, 17:02

Wojtek
To jest najgorszy telefon jaki miałem w życiu, a miałem ich sporo. Nie ma dnia bez zawiechy, rozłącza rozmowy, gubi zasięg 3Gw centrum miasta, zawiesza się podczas odbierania rozmowy lub odblokowywania ekranu(wyświetla się napis XPERIA), czasem nie działa dotyk, przestawiają się same dzwonki i niektóre inne ustawień. Powinien być zakaz produkowania takich telefonów jak ten. Dźwięk w słuchawkach, które były w zestawie jak i od sprzętu DJ jest okropny - mp3 320kb gra gorzej niż mp3 32kb w najstarszym komputerze. Nigdy więcej SONY.
.dynamic.chello.pl | 31 Jan 2014, 23:01
losiek
Witam posiadam ten telefonik juz rok, na początku bylem troche zalamany bo juz po miesiacu oddalem go do serwisu zaktualizowali mi softa i cos tam jeszcze i do tej pory juz smiga elegancko bateria mi trzyma 4 dni aparat robi zdjecia bardzo dobrej jakosci pod warunkiem ze mamy dobre oswietlenie, jak jest slabe to ciezko lapie ostrosc. Telefon mi sie nie zacina wszystkie apki chodza bez problemu. Mysle ze następcą tego telefonu takze bedzie marka Sony :D Polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Jan 2014, 17:01

kosa
Telefon mam od miesiaca. Jest elegancki, mial 2 folie na ekranie, mimo upadkow nie ma zarysowan zadnych. Ekran przejrzysty, czysty, aparat: wada jest taka w aparacie ze gdy filmy sa nagrywane jest wlaczony flesz, mie widac osob, rzecz, w kadrze aparatu.. Zdjecia z przedniego aparatu sa malej rozdzielczosci nie wyrazne.
.dynamic.chello.pl | 28 Jan 2014, 16:01
ihatexperiaj
Telefon przez pierwsze miesiące działał sprawnie, lecz gdy zainstalowałem pare gierek i zrobiłem kilka zdjęć telefon zaczął się zacinać i w niektórych sytuacjach byłem zmuszony wyciągnąć baterie, ponieważ telefon nie dawał znaków życia. Gdy podłączam telefon do komputera, zaczyna wariować. Włącza nie to co trzeba, nie reaguję na dotyk, zacina się. Bateria szybciej się rozładowuję. Słaby procesor i mało miejsca. Opiszę jednym słowem: DNO! Nie polecam. Za te same pieniądze można kupić starszy, ale lepszy (o wiele!) telefon.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Jan 2014, 20:01
zsedc
xperia j jest dobrym smartfonem. ma dobrą baterię. Robi przyzwoite zdjęcia. Smartfon wygląda elegancko i mimo że upadł parę razy z wysokości pasa na podłogę nie ma nawet jednego zadrapania. Ekran wyświetla ładne kolory. Ekran jak na TFT ma bardzo dobre kąty widzenia. Niestety jednordzeniowy procesor nie jest mistrzem wydajności i jeżeli mamy dużo zainstalowanych programów potrafi trochę przycinać. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Swoją xperię użytkuje od roku. Polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Jan 2014, 18:01
heyheyhey
Telefon mam od siedmiu miesięcy i sprawuje się bardzo dobrze. Upadł mi kilka razy, lecz nic mu nie jest. Jedynie troszkę jest porysowany, ale mi to nie przeszkadza. Bateria trzyma dość dobrze. Przy częstym użytkowaniu trzyma z dwa dni, natomiast przy krótszym użytkowaniu - do 3-4. Aparat jest dość słaby, zdjęcia z lampą wychodzą beznadziejne. Bez lampy da się przeżyć, czasem nawet uda się zrobić bardzo fajne zdjęcie. Brakuje mi tylko makro w telefonie, ale cóż, w końcu telefon ma służyć do dzwonienia. Kiedy chcę coś napisać, np. wyszukać czegoś w internecie, czasem klawiatura odmawia posłuszeństwa i nie chce się włączyć. Telefon mi się nie zacina. Rozdzielczość jest bardzo dobra, przyjemnie się ogląda filmy. Wygląd telefonu jest miły dla oka, przyjemnie się też go trzyma w ręce. Telefon jest godny polecenia.
.itvmedia.pl | 23 Jan 2014, 20:01
Sebek
Telefon działał dobrze przez pół roku, a teraz jest taki problem że bateria się od 0% do 100% ładuje w 20 minut i jeszcze szybciej pada. Telefon pokazuje że bateria jest pusta i jak wyjmę i włożę baterię, to znowu pokazuje z 80%. Włożyłem inną baterie i jest to samo, a moja bateria w innym telefonie działa jak powinna. Przywrócenie do ustawień fabrycznych i czyszczenie statusu baterii nic nie daje. Nie ma dnia by się nie zawiesił, niedostateczny dźwięk w słuchawkach, zmieniają się same dzwonki, gubi zasięg 3G w centrum miasta i przełącza się do 2G, zawiesza się podczas rozmów. Odradzam zakupu nawet dla tych najmniej wymagających.
.dynamic.chello.pl | 23 Jan 2014, 12:01
Mr. Kiciuś
Według mnie Sony Xperia J jest idealna dla osób które chciałyby telefon na topie - że tak powiem , i żeby nie był drogi.
Mam go zaledwie 2 miesiące ale i tak dla mnie jest świetny.
Nie zgadzam się z opinią innych dotyczące gier i wyłączanie w kieszeni. Gier mam prze różnych które wszystkie mi b.dobrze działają. Nigdy nie spotkałam się żeby wyłączył mi się on w kieszeni. Polecam jeśli ktoś kupuję go żeby kupił także futerał na telefon bo jego cały ekran pokryty jest szkłem więc jak upadnie może rozbić się na cały ekran , a nie jest on mały :)
Ale tak to polecam bo jest dla mnie idealny :)
.nitro-net.pl | 22 Jan 2014, 16:01

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 231 do 240.