R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 171 do 180.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
Jason
@ KOCHANOWICZGOPLAYGAME
Wybacz kolego,ale obawiam się,że trafił ci się felerny model tego smartfonu. Ja swoją j-kę posiadam od ponad roku i nigdy nie musiałem wyjmować z niej baterii,gdy się zawiesiła. A jeśli chodzi o zawiechy,to zdarzają się one również w smartfonach o dwurdzeniowym procesorze (poczytaj sobie opinie,choćby o xperii l). Dziwię ci się,że kupiłeś xperię j za 600zł. Wcale nie musiałbyś dokładać,bo już za taką cenę (łącznie z kosztem wysyłki) zakupiłbyś l-kę na allegro.
.opera-mini.net | 26 May 2014, 22:05
KOCHANOWICZGOPLAYGAME
Witam. Mam Sony Xperie J od 6 miesięcy. Jestem z niego okropnie zawiedzionym. Po jakieś godzinie telefon sie zawieszał. Nie mozna było go użyć tylko trzeba było wyciągnąć baterie i włączyć go ponownie i czekać jakieś 10 minut. Cóż co można chcieć od telefonu za 600 zł. Nie polecam tego telefonu tylko dołożyć z 200 zł i kupić Xperie L.
.130.98.244 | 26 May 2014, 17:05

Viki88
sx J posiadam od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona. Bateria trzyma przy dobrym ustawieniu ( wylacza niepotrzebne aplikacje po zgasnieciu wyswietlacza) Ekran dotykowy bardzo czuły i wytrzymały na zarysowania. telefon spadł mi juz kilkanascie razy z róznych wyskokosci i poza uderzeniami na rogach działa w 100%.
Uwazam ze dostałam to co oczekiwałam za te pieniadze:
Idealny odtwarzacz do muzyki(super dzwiek)
bardzo dobry aparat
pojemna pamiec wewnetrzna
inetligentne wykorzystanie ram pozwala naprawde wykorzystac 95% telefonu
wytrzymały na zarysowania i wygodny do pisania wyswietlacz
telefon ma wszystkie potrzebne gadzety ( latarka, kalendarz itp)
Jedyna mała wadą jest wielkosc( nie do wszystkich kieszeni ;) ) no ale na to raczej nie ma innego rozwiazania.
Moj pierwszy telefon soniaka (w995) byl swietny i o tym moge powiedziec to samo.
Polecam !!
.adsl2.static.versatel.nl | 25 May 2014, 11:05
Sison
Krotko. Nie polecam! Telefon mam od roku i od tego okresu tylko sie irytuje. Najgorsze, bo tym, co nie pozwala swobodnie korzystac z telefonu jest jego mulowatosc, wolnosc i ciagle zacinanie, co czesto prowadzi do uruchamiania sie niechcianych aplikacji czy funkcji.
.rudaslaska.vectranet.pl | 19 May 2014, 08:05

KeRio
Rewelacyjny telefon nie zacina się, nie muli, troszkę mało RAM, ale nie jest najgorzej, bateria trzyma do 4 dni. Polecam!!!
.play-internet.pl | 16 May 2014, 11:05
buka
Mam telefon ok roku. Wiesza się nieprzeciętnie, internet chodzi bardzo wolno (chyba każdy Galaxy sprawuje się lepiej) :/ teraz zaczyna sam zmieniać dzwonki i zanim skończę pisać smsa, to sam już go wysyła. Znam ludzi co mają ten sam problem, więc tego nie wymyśliłem. Myślałem, że będzie super, ale nie polecam.
.89-22-32-66.matrix-net.pl | 15 May 2014, 09:05
backseid
Telefon kupilem 2 miesiace temu i śmiga pięknie, zadnych wad! polecam bardzo mocno.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 May 2014, 13:05
kimboo
telefon do niczego!!!! nie nadaje sie nawet do dzwonienia! podczas rozmow przychodzacych czesto zacina sie w momencie przesuwania zielonej sluchawki, czesto bywalo ze sam odrzucal piolaczenia, poczym(znowu sam) wysylal wiadomosci typu "nie moge teraz rozmawiac, jestem na spotkaniu", szczerze odradzam kazdemu.

Plusy:
-Wyglad
-niezly glosnik multimedialny
-calkiem przyzwoita bateria

Minusy:
-zawiesza sie
-niska jakosc nagrywania video
-zawiesza sie
-brak wielu podstawowych aplikacji jak np. stoper
-muli
-znowu sie zawiesza
-tnie
-przestarzaly procesor
-mala ilosc pamieci ram
-zawiesza sie
-muli, itd......
.bb.sky.com | 13 May 2014, 23:05
Monika
Wady:
- bez przerwy się wiesza, muli, wszystko długo się ładuje
-sam dzwoni pod pierwszy lepszy kontakt, klawiatura czasem dosłownie sama pisze smsy
-wyłącza się sam lub zawiesza, pojawia się napis xperia i pomaga tylko wyjęcie baterii
-pojawia mi się komunikat "aparat jest niedostępny" "aplikacja .... została zatrzymana" lub "brak pamięci" kiedy mam na telefonie raptem kilka zdjęć i z 4 aplikacje
-wchodząc w muzykę lub w zdjęcia pojawia się czarne tło i napis "brak elementów w Twojej kolekcji" i trzeba czekać kilka godzin, a nawet dni żeby powróciły z powrotem do albumy
-już raz usunęły mi się same wszystkie kontakty
-codziennie trzeba ładować

Zalety:
Ciężko nazwać to zaletą, ale aparat UJDZIE. Nic specjalnego, ale zdjęcia nie są takie tragiczne jak pozostałe funkcje tego telefonu. Super, że jest przednia kamerka, mogłaby być nieco lepsza.

NIEPOLECAM. Ludzie, nie kierujcie się dobrymi opiniami, bo ten telefon to porażka. Jeśli komuś dobrze działa to tylko kwestia czasu, bo u mnie na początku też było ok.
.sta.asta-net.com.pl | 12 May 2014, 18:05
nordMen
Nie wiem skąd biora sie te złe opinie na temat xperii J. Mam 2 egzemplarz - pierwszy skończył swój żywot w wodzie na kajakach :D kupiłem 2 i z obu jestem zachwycony. Telefon jest piękny, wygięty łuk dodaje mu uroku. nie polecam wersjii białej bo sie brudzi. Teraz mam czarna i jest ok. Ekran bardzo dobrej jakosci, kolory naturalne, nie przesycone. Procesor i pamięc ram wystarczająca. To jest TELEFON. Rozmawia sie przez niego bardzo dobrze, smsy pisze sie wygodnie, ekran jest czuły i prezycyjny. Nawigacja śmiga elegancko, internet chodzi szybko i bez zawieszek. Podstawowe gry ( angry birds, pou, jakies samochody itp ) chodza bardzo płynnie. Aparat jest bardzo dobry, nie wiem skad te nażekania .. to że nie kręci filmów hd ? bez przesady, na potrzeby zwykłego użytkownika jest ok. Teraz za dużo bajerów w tych wszystkich telefonach i dlatego ludzie świrują. Chyba już nikt nie pamięta czasów motoroli v3, jakiś starszych nokii 6230 itp gdzie był aparat VGA i filmy maksymalnie minuta nagrywania :D Bateria ładnie trzyma, przy moim umiarkowanym użytkowaniu trzyma do 3 dni. Polecam jak najbardziej. W dodatku cena nie jest wygórowana aż tak, ja teraz kupywałem za niecałe 550 zł z pokrowcem w zestawie. Pozdrawiam
.play-internet.pl | 10 May 2014, 11:05

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 171 do 180.